Monster Beats Headset by Dre- review 9 monster beats Monster Beats Headset by Dre- review
Artikelen, Gadgets, Lifestyle, Reviews

Monster Beats Headset by Dre- review

Vandaag ga ik eens heel wat anders doen! Ik ga de oortjes van Dr. Dre testen en ik heb er zin in. Dit heeft weinig tot niets met beauty te maken, (wel de vormgeving) maar meer met lifestyle. Ik ben geen expert over frequentiebereik, hertz enz.; ik ga gewoon luisteren naar enkele van mijn favoriete nummers en goed luisteren of de muziek lekker vol en toch helder klinkt. De verpakking beloofd al veel goeds, daar is zorg aan besteed en daar hou ik van!

dre 182-1

Goed geluid als je naar je favoriete muziek luistert is belangrijk. Wat ik altijd zo tof vind is een mooi stereo effect.. Dan lopen de instrumenten als het ware van oor naar oor.

Het valt mij ook altijd op dat als ik via een koptelefoon of oortjes naar muziek luister, je weer heel nieuwe dingen ontdekt in een nummer. Wow… nu hoor ik een paar violen en dan weer zo een accent op de hi-hat.

Monster Beats Headset By Dre urBeats `1

 

Als ik aan het bloggen ben en foto’s verklein (wat eigenlijk een best saai, maar noodzakelijk werkje is) zet ik altijd muziek aan. En dan kan ik niet stilzitten in mijn stoel.

Hartstikke goed voor mijn lijf, want statisch achter mijn laptop zitten geeft geheid ellende. Pijn in mijn nek en schouders, dan brandt alles!

En soms zit ik ook mee te blèren (wat mijn omgeving verschrikkelijk vind) dus wordt dat meestal maar playbacken geblazen. Ach, dan haal je ook diep adem, terwijl je geen klank naar buiten brengt. Goede oefening 🙂

Over de In- Ear headphones

Ik mocht deze testen van GSMpunt en testen doe ik graag natuurlijk!

Ik heb wel van de naam Dr. Dre gehoord, maar ik ken die beste man niet. Maakt niet uit, Dr. Oetker ken ik ook niet, maar wel zijn puddinkjes 🙂

Het doosje is helemaal compleet, met daarin ook ook een etui.  Het etui klik je open aan de bovenkant en doet mij aan vroeger denken. Daar stopte je je geld in. en dan schoof je hem in je achterzak of borstzakje.  Nu niet aangeraden, dan ben je hem zo kwijt… In ieder geval ziet het er mooi verzorgd uit. “. It’s in the details, girls! ”

Beats van Dr. Dre staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit die ze leveren.

Solide metalen behuizing

De precisie-bewerkte metalen behuizing uit één stuk voorkomt dat trillingen en ongewenst geluid een smet werpen op je luisterervaring. De kwaliteit van het gebruikte materiaal zorgt er echt voor dat je favoriete muziek helemaal tot zijn recht komt.

Hartstikke stevig

Of je nou goed op je urBeats past of ze in en uit je tas gooit, je hoeft je geen zorgen te maken dat ze binnenkort kapot gaan of dat de kabels gaan rafelen. De urBeats headset heeft een stevige en duurzame bouw dat een lange levensduur garandeert.

Ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken

Eenvoudig schakelen tussen muziek en inkomende gesprekken. Je hoeft je hoofdtelefoon niet af te zetten of je telefoon als walkie-talkie te gebruiken. Aan het snoer van de headset bevinden zich zowel de knoppen die u kunt gebruiken om muziek en gesprekken te bedienen, als een microfoon. De microfoon zorgt voor heldere gesprekken en is ideaal voor handsfree bellen.

Monster Beats Headset By Dre urBeats `1

In de doos van de Dr Dre urBeats in ear headset

 • urBeats hoofdtelefoon
 • Schakelaar en microfoon in de kabel
 • Bewaaretui
 • Vier paar oortips

Maar nu het geluid…

Het geluid is top.

Tom heeft hem ook getest op zijn Playstation en was er zeer over te spreken. en als er iemand kieskeurig is over geluid is hij het wel.

De oortjes zitten prettig. Die tabs toelopende (de kleinste) .vind ik zelf het prettigst zitten.

Monster Beats Headset By Dre urBeats `1

 

Mijn favoriete nummers waar ik altijd naar luister:

 • Red right hand- Nick Cave & The Bad Seeds (Theme from Peaky Blinders)
 • Back to black- Amy Whinehouse
 • Micro cuts- Muse
 • Downtown- Petula Clark
 • A thousand miles- Vanessa Carlton
 • Hedonism – Skunk Anansie
 • Someone Like You – Adele
 • Rich girl -Hall &Oates
 •  Smells like teen spirit- Nirvana
 • I need love- LL Cool J
 • Paid my dues – Anastasia
 • Short time memory love- Triggerfinger
 • Price Tag – Jessie J
 • ironic- Alanis Morisette
 • Have a little faith in me- Joe Cocker
 • It only gets better- The Sheer
 • How can Ibe sure- Dusty Springfield
 • Max- Paolo Conte

en nog meer en meer en meer en meer…

Conclusie

Hij is zeker geen goedkoop setje, maar kwalitatief en qua verpakking de moeite waard. ( cadeautip tip voor de mensen die geslaagd zijn!)

Bij GSMpunt hebben ze ook mooie accessoires van Apple.  zoals

 • Hoesjes en bescherming
 • Opladers, screenprotectors en cradles
 • en natuurlijk batterijen

Deze cases vond ik echt eruit springen.

Een hele stoere: Urban Armor Gear Composite NAVIGATOR Case Apple iPhone 6S

Urban Armor Gear Composite NAVIGATOR Case Apple iPhone 6S

 

Een super vrouwelijke case: Ringke Fusion Mirror Apple iPhone 6S spiegel hoesje Royal Gold

 Ringke Fusion Mirror Apple iPhone 6S spiegel hoesje Royal Gold

 

 

Prijs Dr. Dre urBeats:  €69,95

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Esmeralda
5 jaren geleden

Ik hou van Dr Dre zijn muziek, luisterde zijn cd’s vaak in mijn jongere jaren. De oordopjes lijken mij ook erg fijn, misschien ooit als ik in een gekke bui ben koop ik ze. Maar denk dat mijn dochter ze dan inpikt haha.

Melike
5 jaren geleden

Wat gaaf dat je dit mocht testen. Ik kan me voorstellen dat Dr Dre je niet meteen wat zegt hihi. Ik heb al zoveel goede dingen over deze oordopjes gehoord. Er zijn veel mensen die ik ken die niks anders meer willen. Ik ben heel benieuwd hoe het geluid is en ga het ze de volgende keer zeker even vragen of ik het mag horen;)

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Prachtige oordopjes!
Mooie songs 😉

Xoxo

Annette
5 jaren geleden

Dit zijn goede oortjes inderdaad. Ik heb hier een headset van gehad, helaas heeft Skoet het draadje doorgeknaagd (doet ze alleen als dingen rubber-achter zijn) balen natuurlijk. Lekker meezingen hoor Babs of het nu vals is of niet is goed tegen stress ook heb ik onlangs gelezen dus ik zing er ook lustig op los, of het nu klinkt of niet 😉

YuSt
5 jaren geleden

Onze Yuri is er superblij mee! Ik won er eentje (maakte ik ff een perfecte score bij het kind)… En nu ik ff zonder inkomen zit, was dit toch wel weer een leuk presentje!

Marushi
5 jaren geleden

Leuk review heb je gemaakt! Lijken me echt fijne oortjes! -x-

Eline
5 jaren geleden

Ik heb hem laatst ook getest en vind hem inderdaad zo fijn, leuk om hem bij jou ook te zien!