keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Marie en Toulouse, Over mij

KeeK op de week 28- Bodyguard, Beautybloggers en Bengels

Gisteren was de Nationale Beautybloggersdag. Wat een creatief idee, bedacht door 2 leuke dames, ook beautybloggers.  Je hebt Moederdag, Secretaressedag, dinsdag (geintje)… en nu is 9 juli gebombardeerd  tot “onze” dag! Vrijdag ben ik in Amsterdam geweest en ow dear, Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds liepen vlak langs mij heen! Hoe dat zo? Lees maar verder!

 

keek op de week

In de media wordt het al breeduit uitgelicht, er wordt een heuse megaproductie opgenomen in Amsterdam. De film heet Hitman’s Bodyguard met in de hoofdrollen Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Selma Hayek en onze eigen Barry Atsma.

bodyguard

 

Toen ik de aankondiging van het castingbureau zag zei ik direct: “Dat wil ik meemaken!” Samuel L. Jackson vind ik zo een topacteur en meedoen in een heuse Hollywoodproductie is toch super gaaf?

Stunts, kogels die om je oren vliegen heb ik niet meegemaakt, helaas waren die scènes waren op andere dagen. Maar toen waren de hoofdrolspelers nog niet in Nederland. En de dag dat ik er was wel!

Ik val niet flauw van BN-ers of andere VIP’s maar ik vond dit te leuk om niet mee te maken. Bij de scene op de Spiegelgracht liep het knettervol met mensen. Veel toeristen die keken wat er allemaal gebeurde, Auto ‘s die gefrustreerd toeterden, wat een chaos. Waarom sluiten ze de boel niet af?

Tja, dan zal half Amsterdam waarschijnlijk verstopt raken. Ik moest zo lachen toen Ryan uitstapte! Er stonden allemaal meisjes te gillen achter mij, hahaha!

Jammer dat wij geen foto’s mochten maken terwijl iedereen aan het fotograferen en aan het filmen was. Nou eentje dan…

hitmans bodyguard

Dat kan vast geen kwaad…

 

Beautybloggersdag

 

Gisteren was het dan eindelijk zover. Een dag waar veel beautybloggers samenwerken en prijzen gaan verloten. Het is een bloghop, dat wil zeggen: Je komt op een blog, leest het artikel,  je doet mee met de winactie en vervolgens wordt je weer doorgestuurd naar de volgende blogger. Die heeft ook weer mooie prijzen beschikbaar gesteld en die stuurt je weer door naar de volgende beautyblogger die meedoet.  Hoe leuk is dat!

Ik verloot een paar heerlijke producten van Rituals!

win rituals pakket

 

Marie en Toulouse

Het gaat goed met mijn kittens. Zij ontdekken steeds meer in huis. Het toilet, de badkamer en de deur naar de tuin.. Het is even wennen, nu moeten wij constant de hor deur achter ons dichttrekken.

Als ze hun speeluurtje(s) hebben rennen ze als bezetenen door het huis en daarna gaan ze weer lekker slapen. Eten, op de kattenbak, knuffelen, spelen, slapen… Als wij nu “hallo”  tegen ze zeggen beginnen ze direct te spinnen, zo schattig!

Maar ze kunnen ook aardig ‘vechten’ .Marie is meer een piepert  en soms leid ik ze af, dan gaat het spelletje te heftig . Maar meestal gaat het goed en ach, het hoort erbij. Dat hoort bij het proces van opgroeien. Maar ze eindigen altijd innig verstrengeld in hun mandje. (ik had nog een rieten mandje en zodra ik hem neerzette, was dat hun lievelingsplekje om te chillen)

Ja, natuurlijk heb ik weer foto’s gemaakt!

toulouse lief

 

marie en karton

marie kijkt door raam kartonnen doos

toulouse in de aanval

toulouse in doos

 

constructie karton

Oppaskind———> tiener

Laatst kreeg ik een berichtje van Julius. Op Julius en Marijn heb ik vroeger ‘gepast’ na schooltijd. Ik haalde ze op, ze kwamen bij ons thuis of we waren in de stad. In de winkel. Julius vond het leuk om een keer langs te komen.

Ik dacht even dat er een andere jongen in onze kamer zat… allemachtig, wat was ie gegroeid! ik herkende hem nauwelijks.

klein groot

Hij was zo rond de 10 jaar toen hij bij ons kwam. En nu is hij 16! Het was echt reuze gezellig en ik vind het een compliment dat ie het leuk vond om even bij zijn “oude” oppasmoeder langs te gaan. Gezellig!

Dat was het weer voor deze KeeK! See you next week!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Monica
6 jaren geleden

Wat een schatjes die kittens.

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Super leuke week weer 🙂 . En echt gaaf dat je in Amsterdam was bij Hitmans, zou echt kicken zijn als je te zien bent in de film! Nu nog een dagje naar Urk he 😉 hahaha. Al hebben ze daar wel veel afgesloten jammer genoeg. Ze zijn nog wel aan het filmen daar hihi.
En owww Marie en Toulouse, was een cuties zijn het toch he 🙂 , echt geweldig om te zien!

Liefs!

Tamara TS
6 jaren geleden

Volgens mij heb je een geweldig goede week gehad! Ik ben zo benieuwd of we je gaan zien in de film, heel cool! En wat zijn Marie & Toulouse leuk!!! Van de Aristokatten, toch? 🙂

Gonny
Gonny
6 jaren geleden

Wat heb je toch een knappe kittens!!!

Melike
6 jaren geleden

Wat heb je leuke dingen meegemaakt deze week! Ryan Renolds die wil ik ook wel tegenkomen haha. Zo lief hoe je kittens zich aan het ontwikkelen zijn! En het lijkt me echt heel dankbaar en bijzonder om je vroegere oppas kind op bezoek te krijgen. Ik word helemaal vrolijk van je keek! Ik heb geprobeerd mee te doen met je leuke winactie. Mijn internet doet een beetje raar dus ik weet nu niet of mijn comment daar wel is doorgekomen. Dubbel commenten vind ik ook een beetje gek haha. Dus bij deze ik doe nogmaals heel graag mee;)

Annette
6 jaren geleden

Wat een leuk overzicht weer. Lekker hapje die Ryan R. 🙂 en je poezenkinders want een heerlijke foto’s weer.

Sofie Katelijne
6 jaren geleden

Superleuk dat je dit eens mocht meemaken via dat castingbureau, lijkt me een hele belevenis! 😀

Deb
6 jaren geleden

Wat een leuk overzicht weer en wat gaaf dat je Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds in levende lijve hebt gezien. In wat voor hoedanigheid was je daar aanwezig als ik vragen mag? Als figurante misschien? Ik ben wel nieuwsgierig 😉 omdat je ook schrijft over het castingbureau Samuel is ook een van mijn favoriete acteurs, laatst nog zo van hem genoten in de hateful eight. Heerlijke film. Je kittens zijn om op te (vr) eten! Wat een cuties! Ik moet nog even lezen over de Beautybloggersdag. Leuk dat deze dag in het leven is geroepen. Kon ook niet uitblijven… Lees verder »

Deb
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Oh leuk! Dat ga ik vanavond ff bekijken!

Ilona
Ilona
6 jaren geleden

Ja, ik heb de bloghop gevolgd. Niet meegedaan aan de lotingen,maar ik heb er van genoten. Echt een leuk initiatief!
Wat zijn het toch een leuke katjes he? Dagelijks op safari in huis.

Yust
6 jaren geleden

Ja wat leuk! Ik vond de film Deadpool geweldig! En hij speelt geweldige rollen. Niet mijn type, maar wel heel cool. Ik vind Samuel altijd eng kijken, hihihi
Mijn type is meer donker, oosters… Ik ben gek op Sandokan! Kwijl!
Je kittens zijn cute!