Make-up voor overhangende oogleden 9 overhangende oogleden Make-up voor overhangende oogleden
Artikelen, Make-up, Overhangende oogleden, Video's

Make-up voor overhangende oogleden

Is het nu make-up VOOR of TEGEN overhangende oogleden?

Geen idee, maar het komt erop neer om je ogen meer open te laten lijken, dág trieste en vermoeide blik….

Ik ben altijd op zoek naar tips & trics . Met make-up kom je een heel eind. Met of zonder mijn wonderbaarlijke push-up strips. Ik had er al over geschreven, die typische plakstrips als je monolids/double eyelids hebt.

overhangende oogleden hot and flashy

Het werkt, maar een ooglidcorrectie zou de bom zijn, dan ben ik ook gelijk klaar met dat getut met bibberige eyeliner lijntjes zetten in die toch al bleghhh …slappe hap boven mijn ogen.

Mooi ouder worden, hartstikke leuk, maar maar mooi jonger ogen vind ik toch leuker.

In deze filmpjes zie je goede technieken. Al lijken ze enorm op elkaar. De gouden regel blijft: wat je optisch naar achteren wilt brengen maak je donkerder dan de rest. Zelf gebruik ik de Touche Eclat van YSL en zet aan de buitenkant van mijn oog vaak een opwaarts lijntje. Mijn buitenooghoeken ‘tenden’ (kan even niet op een Nederlands woord komen)nogal rood te worden en zo lift je je oog stiekem mooi mee!

Ik ben tegenwoordig helemaal fan van deze dame: Hot and Flashy: de naam zegt het al, voor de wat oudere meisjes. zij verteld het zo leuk en duidelijk. Zelfs al ben je jonger, dan kan je haar goede tips ter harte nemen. Kijk maar!

 

 

Wat doet zij dat mooi, hè! Het blijft even puzzelen wat voor jezelf het beste effect geeft. In mijn geval is het dubbel lastig, omdat mijn ogen heel erg van elkaar verschillen. Maar je kan optisch al best veel doen!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments