easylift oogstickers telsell voor en na
Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen, Over mij, Overhangende oogleden, Video's

Overhangende oogleden? Een ooglidcorrectie zonder mes!

Je oogleden liften met stickers…

Het is niet heel erg ‘shocking’, maar het voelt wel alsof je ‘s avonds je glazen oog, push-up BH of corrigerende slip uitdoet… Met een sticker de huid strakker spannen, het kan. Ik zag het zelfs een keer bij Dallas. Ja, die vreselijke serie die ik volgde… wat een tijden waren dat. Afijn, de moeder van het gezin zag ik met tape op haar voorhoofd lopen. Echt brede tape. doorzichtig, geen ducktape natuurlijk.

Haar pony viel eroverheen, maar toch zag ik het zitten. Voorhoofdrimpels en wenkbrauwen wat meer gelift. Jammer dat ik toen geen tv had die je op pauze kon zetten, het was echt in een flits te zien. Maar daar gaat geen normaal mens natuurlijk mee rondlopen.

Alhoewel, kijk eens op de rode loper… Jullie denken toch niet dat al die vrouwen zulke pronte borsten hebben?  Nee, vaak zijn ze operatief gelift of met tape omhooggeplakt. Plus een laag en v-vormige uitsnede in de jurk met nog extra plakkertjes om de boel op zijn plaats te houden.

Het is een blijft een trukendoos, hahaha.

Maar…

Er zullen, net zoals ik, genoeg mannen en vrouwen zijn, die een ooglidcorrectie niet kunnen bekostigen. En dan zoek je naar een andere oplossing. Althans, ik wel.

easylift

 

Tja, met een heuse ooglidcorrectie ben je in één keer van die slappe huid af, je ziet er weer fris uit en je kijkt weer met een open blik de wereld in. Ik ken veel vrouwen die het hebben laten doen en zijn er erg tevreden mee.

Krijg ik een ooglidcorrectie?

Een echte ooglidcorrectie! Het werd op een bepaald moment  aangeboden en ik sprong bijna tegen het plafond van blijdschap, maar de euforie was van korte duur…  het ging om commerciële redenen niet door en geloof me, daar ben ik nog steeds behoorlijk  pissig over.

Natuurlijk zijn er trucjes om met make-up het optisch te laten lijken dat het dikke overhangende gedeelte minder opvallend is, maar ik heb dan meestal een paar kijkers, alsof ik net een stomp heb gekregen. 🙂

Aziatische meisjes gebruiken veel trucjes tegen double eyelids, het verschil is wel dat hun huid nog strak is, die van mij is slap en rimpelig… tja, je wordt een jaartje ouder…

Maar ik heb een tip tegen die vervelende ‘luiken’ !

Er wordt altijd een beetje lacherig gedaan over Telsell, maar eerlijk is eerlijk; vaak zie hun spullen terug bij de Blokker of de Kijkshop. Want soms zijn ze best handig!

Ooglift stickers, Easylift van Telsell

easylift

Voor een fotoshoot gebruik ik ze altijd en ook als ik hoofdpijn heb.(die ik overigens dagelijks heb) Je kijkt absoluut helderder de wereld in en ook lezen gaat een stuk gemakkelijker. De plastisch chirurg in het ziekenhuis had zelfs een aanbeveling voor de zorgverzekering gemaakt, dat de ingreep absoluut noodzakelijk was i.v.m mijn hoofdpijnklachten… maar voor zorgverzekeraars moet je oog zowat dicht zitten en dan pas kom je in aanmerking, wel of geen hoofdpijn.

Visagisten zien het niet eens zitten, zo onzichtbaar zijn ze. je hebt ook goedkopere versies op de markt, maar die hebben scherpe uiteinden en prikken in je huid.

Hier zie je het verschil zonder en met de stickers..

easylift oogstickers telsell voor en na

 

 

easylift oogstickers telsell voor en na

Japanse meisjes gebruiken diverse technieken, met een ‘draad’, met lijm en stickers in alle soorten en maten om die monolids of double eyelids te verdoezelen.

Zoals o.a een vloeibare lijm, die breng je op de plek waar je je ‘çrease’ wilt hebben, even laten drogen en dan duw je je ooglid op elkaar, waardoor je huid aan elkaar plakt.

Ooglid lijm

 

Je hebt ook medische tape in alle soorten en maten…

Op het filmpje hieronder zie je hoe je zoiets aan moet brengen en als je het 3 maanden lang elke dag doet, kan het volgens haar zijn dat je ooglid echt gecorrigeerd wordt.

Persoonlijk weet ik het niet of het werkt, maar ik kwam direct op het idee om gewoon wimperlijm voor valse wimpers te gebruiken. Als je die mag aanbrengen op je wimpers, vlak bij je oog, dan zou het geen kwaad kunnen doen, denk ik… zo word ik toch weer creatief en betaalbaar.

Maar wat zal ik blij zijn als ik een echte ooglidcorrectie kan laten doen en weer met een frisse blik de wereld in kan kijken!

Ach, wie weet in de toekomst… zou natuurlijk ook te leuk zijn om daar verslag van te doen!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jessy
Jessy
7 jaren geleden

Ik begrijp je helemaal en ik was ook heel erg blij dat ik een ooglidcorrectie kon laten doen. Ik heb uiteindelijk ervoor gekozen om geen operatie te ondergaan dat vond ik te ingrijpend. Ik heb hyaluronzuur fillers laten inspuiten bij Kliniek Frodo Gaymans en ik heb geen last meer van hangende oogleden.

Jhemyla
8 jaren geleden

Ik heb even het filmpje gekeken en het ziet er echt bizar uit haha! Het lijkt me echt totaal niet lekker zitten.

Delanghaarkapster
8 jaren geleden

Mijn kennisje heeft het net laten doen bij een huisarts die was bijgeschoold erin voor 400 euro dacht ik

Ik vond dat bijscholen nogal eng klinken maar het resultaat is super!!
Not saying you need it 😉

Ceetje
8 jaren geleden

Tot nu toe gaat t nog, maar de stickers ga ik zeker onthouden voor de (nabije?) toekomst 😉

Marianne
Marianne
8 jaren geleden

Het was puur cosmetisch 🙂 Ik baalde er al een aantal jaar van en het werd alleen maar erger natuurlijk. Vanwege ouder worden maar ook omdat je er steeds meer op gaat letten. De operatie zelf viel tegen, had achteraf beter een roesje kunnen nemen ipv plaatselijke verdoving 🙁 Maar verder ging alles goed, ook daarna en de littekens vallen nu al bijna niet meer op. Ik ben er echt heel erg blij mee. Vooral juist met opmaken is het een wereld van verschil! In plaats van een fake crease te creëren zie je nu alles veel beter zitten, ook… Lees verder »

Marianne
Marianne
8 jaren geleden

In oktober heb ik een boven ooglidcorrectie laten doen en ik heb er geen seconde spijt van gehad!