INtact
Artikelen

Het alternatief voor een filler, lipofilling van INtact, mijn review!

Op 22 November schreef ik over INtact, een serie producten, die ik voor jullie ging testen. INtact is een verzorgingslijn die je het best kan gebruiken na een of meerdere behandelingen met de  Nora Bode OXYjet zuurstofapparatuur en deels ter ondersteuning voor thuis. waardoor de huid weer volume moet krijgen.

 OXYjet: gepatenteerdezuurstofdrukinjectie -zonder naalden-

 • Actieve huideigen werkstoffen dringen door middel van het gepatenteerde Nora Bode OXYjet zuurstofdrukinjectie in 1 minuut in de basaalcellenlaag.
 • Opbouwen van een depot met werkzame stoffen waardoor huidfuncties weer gestimuleerd worden en huidcellen direct voedingsstoffen krijgen om betere huidcellen te vormen
 •  De huid ziet er weer vol en glad uit.
 • pigmentvlekken en onzuiverheden worden minder.
 • De pulserende zuurstofstoten revitaliseren de huid en geven haar nieuwe energie.
 • De huidcel krijgt door middel van pure zuurstof weer energie om celdeling te vormen
 • Ingeslapen huidfuncties worden weer geactiveerd.
 • Getest en bewezen door het Fraunhofer Institute fur Biomedizinische Technik

Het werkt als een filler, maar dan zonder een injectie.

Mijn doel was om mijn wangen wat meer volume te geven, maar heel zichtbaar is het (nog) niet. Het is ook moeilijk te zien, de laatste tijd ben ik zo druk met mijn blog, dat ik het idee heb dat mijn wallen onder mijn ogen dikker worden,en dus het gebied eronder optisch meer holler. Ook ben ik 7 kilo afgevallen en dat is zeker in mijn gezicht terug te zien.

Kennen jullie de uitspraak: “Na je veertigste kies je voor je kop of je kont?”

Ofwel, als je afvalt, zijn rimpels en het volume in je gezicht opvallender. Let maar eens naar de wat meer Rubensachtige vrouwen, die hebben ook meer volume in hun gelaat en nauwelijks diepe rimpels.

Wat ik wel heel goed zag, was dat mijn hals er steeds mooier uitzag. die heeft momenteel echt extra verzorging nodig.

Ik heb deze producten nu ongeveer 2 maanden gebruikt en ben er meer dan tevreden over. Een echte filler zoals een cosmetisch arts gebruikt, heeft natuurlijk een direct resultaat.

De Skin Volume Fluid gebruikte ik overdag, de Skin Volume Cream voor de nacht. Een lekkere volle nachtcrème, die ik voor het slapen lekker inmasseerde.

Ook heb ik iedere dag  de INtact Perfect Skin Eye Zone Concentrate  en INtact Perfect Lip Filler gebruikt en die waren kortom zalig. Ik was alleen niet zo handig met de pipetjes, je moet echt goed doseren en er kwam al snel teveel uit. ik kon met die hoeveelheid bijna mijn hele gezicht insmeren. Een miniscuul druppeltje was meer dan genoeg! Hoe zuinig in gebruik, als je niet zo onhandig bent als ik!

Op de foto zie je dat de Perfect Eye Zone erg dun is qua substantie, dus direct opbrengen.

INtact eye zone

De Lip filler is wat ietwat dikker.

INtact lip filler

 

Mijn huid, die in de winter ook gevoeliger is, heeft er zeker baat bij gehad! Momenteel staat de centrale verwarming (die bij ons of te hoog staat of te laag staat, het wordt hier in no time of steenkoud of bloedheet) en dan heeft mijn huid wel behoefte aan hydratatie.

Vooral de Eye zone Concentrate bracht mijn oogcontour weer helemaal tot ‘rust’.

De Lip filler, daar merkte ik minder van, helaas. Maar was wel verzachtend.

ik denk echt dat, zoals Suzanne (importeur) al zei, je deze producten samen met het zuurstofapparaat moet combineren, om de werkstoffen dieper in te brengen. Ik kan nog niet verklappen wat voor een behandeling ik laatst heb gekregen, maar begrijp nu hoe belangrijk het is om bepaalde producten  verder in de huid te sluizen, voor het beste resultaat.

Toen ik de spullen binnenkreeg zat er nog een verrassing bij.

Swisscode Genistein Hydrogel

Genistein hydrogel bevat de hoogste concentratie aan isoflavonen.(werken herstellend en beschermend, en ondersteunen de celvernieuwing). Als powerboost kuur thuis ‘s-avonds in combinatie met Swisscode pure Hyaluron ‘s-morgens.

 • Met behulp van Genistein kan de aanmaak van collageen weer worden gestimuleerd
 • Stimuleert van de productie van hyaluronzuur
 • De huid wordt elastischer en steviger
 • Genistein hydrogel zorgt voor meer volume, toename van de dichtheid en aantal bloedvaten
 • Helpt het bij het behoud van gezonde cellen, door deze te beschermen tegen vrije radicalen
 • Genistein bevat antioxidatieve eigenschappen
 •  Uw huid ziet er enkele jaren jonger uit
 • Genistein is perfect voor de rijpere huid

De Swisscode pure producten zijn de perfecte aanvulling in uw dagelijkse verzorging. Te gebruiken onder ieder ander verzorgingsmerk, zonder hieraan afbreuk te doen. Geheel vrij van conserveringsstoffen, parabenen, alcohol, kleurstoffen, derivaten van petroleum, silicone.

Dit is ook echt een toppertje! Ik ben dol op dit soort boosters. Met een handig glazen pipetje kan je makkelijk doseren en na het verdelen over je gezicht voelt je huid zacht en glad aan. Ideaal als basis voor makeup, heb ik al gemerkt.

Lees hier alle informatie over dit heerlijke serum.

Celebrity makeup artist to stars including Nicole Kidman and Gwyneth Paltrow, Tina Earnshaw comments,

Genistein is an excellent tool to counteract the ageing process and a staple in my makeup kit. Movie Stars are understandably conscious of how their face appears when magnified on the big screen, so I use Geinstein to prep my celebrity clients’ skin before makeup and the results help me to achieve a flawless look”.

Conclusie: Luxe producten, puur, zonder overbodige toevoegingen, bomvol belangrijke werkstoffen die de oudere huid wel kan gebruiken.

Jammer dat ik ze niet heb kunnen combineren met de Oxyjet, maar dan had ik naar een salon moeten gaan die daarmee werkt. Het is geen instant filler, maar jullie begrijpen dat dat niet mogelijk is. Mijn hals geniet er zeker ook  van (en mijn handen ook, want ik smeer altijd ik weer teveel pak het testant op mijn handrug…. zeker een must als je je handen ook mooi wilt houden!)

ik voel mij absoluut bevoordeeld dat ik dit soort mooie producten mag testen! Mijn huid is er ook heel blij mee, maar dat moge duidelijk zijn. 😉

Al deze producten zijn te bestellen bij de webshop en mocht je een keer willen ervaren wat een zuurstofbehandeling voor je huid kan doen, klik dan even hier!

Volgen jullie mij al op Bloglovin? Wat zou ik dat leuk vinden!

Liefs

Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jhemyla
8 jaren geleden

Het klinkt echt heel erg goed! Ik had er ook nog nooit van gehoord.