Bodieboost kookboek
Gezondheid, Over mij

Wie wil die kerstkilo’s kwijt zonder al teveel inspanning? Slank met de Bodieboost methode

Wie wil de ‘kerstkilo’s’ kwijt zonder al teveel inspanning?

Ik heb op eerste Kerstdag mij ook tegoed gedaan aan chocolade, kerstkransjes, taart en zo lekker… Tiramisu gemaakt met pepernoten erin…. remind me, Ik moet het recept nog vragen.

Maar zoals de schrijfster van het Bodieboost boek zelf zegt: De bekende theorie over de kerstkilo’s is onzin. Je kunt niet in 2-3 dagen 3 kilo aankomen klopt helemaal; ik stond vanmorgen op de weegschaal en ben geen gram aangekomen. Maar dat wil niet zeggen dat ik nu gewoon los kan gaan!

Op 2 januari gaan we weer Bodieboosten , al zal het even moeilijk worden om met Oud en Nieuw niet teveel oliebollen te eten, die zelfgemaakte zijn zoooow lekker, vooral die knapperige uitstulpsels. En hemeltje, appelflappen… te lekker om te laten staan. Het zijn heerlijke caloriebommen… Ach, wanneer eet ik ze, dus ik ga mij niet inhouden! Maar vol=vol!

De dag voor kerst viel het nieuwe boek van Charlotte Willems op mijn deurmat. Heerlijk om weer nieuwe recepten uit te proberen, want die 7 kilo die ik inmiddels kwijt ben… dat wil ik graag zo houden en nog een paar kilo minder zou mooi meegenomen zijn, ehm…. ik kan beter ‘afgenomen’ zeggen.. .

Bodieboost kookboek

Ik ga het boek van Charlotte en de nieuwe recepten voor jullie reviewen, lees ook mijn andere blogpost over deze geweldige methode!

Weten jullie al dat de boeken van Charlotte te bestellen zijn bij Bol.com? Gebruik de Bol.com zoekfunctie op mijn blog en je kan ze zo bestellen, tof, hè!

Ik houd jullie op de hoogte!

Volgen jullie mij al op Bloglovin? Wat zou ik dat leuk vinden!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bvsomeren@home.nl
bvsomeren@home.nl
8 jaren geleden

Klinkt goed, ik moet er na de feestdagen ook aan geloven….ben best wel “los” gegaan met lekker eten en snoepen 😉 Ik ga dus ook in het Nieuwjaar hard aan de slag, en weer op de loopband en trilplaat die op mijn zolder staat 🙂