Nourishing_Hand_Cream_200ml
Anti- aging, Artikelen, Nieuws

Vetia Floris-Premium biologische cosmetica: anti-aging voor je handen én gezicht

Premium biologische cosmetica: anti-aging voor je handen én gezicht

De Benelux maakte maanden geleden al kennis met het eerste premium cosmeticamerk dat volledig biologisch gecertificeerde producten biedt. Het Zwitserse Vetia Floris werd begin 2013 door SkinCare Solutions hier naartoe gehaald.

Met de introductie van de Nourishing Hand Cream en de Intensive Treatment Mask maken we wederom kennis met hoogwaardige anti-agingproducten bestaande met actieve ingrediënten uit hoge concentraten.

Vetia Floris Nourishing Hand Cream je handen verraden je niet langer

Nourishing_Hand_Cream_200ml

Daar waar vrouwen al jarenlang aandacht besteden aan huidverjonging in het gezicht, worden de handen veelal vergeten. Toch hebben juist de handen zo te lijden onder weersomstandigheden en allerlei dagelijkse activiteiten, waardoor gebrek aan vocht, levervlekjes en slapheid orde van de dag zijn.

Door het gebruik van Vetia Floris Nourishing Hand Cream wordt de huid van de handen intensief gevoed met actieve ingrediënten uit lelieconcentraat, soft focus pigmenten, macademianoten, cacaoboter en sheaboter. De hand krijgt een onzichtbare handschoen aan die de huid beschermt, hydrateert en die levervlekjes door ouderdom doet verminderen.

Gebruik:

Breng de crème rijkelijk op de handen aan. Wrijf de handen over elkaar en verdeel zo de crème gelijkmatig over de bovenkant en handpalmen. Voor optimaal resultaat, minimaal twee keer daags aanbrengen. Kan eventueel ook meerdere malen per dag naar behoefte worden aangebracht. 
Vetia Floris Intensive Treatment Mask – een intensieve verzorging voor een stralende huid

Treatment Mask

De huid die toe is aan extra voeding en hydratatie, zal genieten van dit intensieve masker dat hoge concentraties bevat van actieve ingrediënten als macademianoten-, druivenpit-, kokos-, capuaco- en shea-olie.

Dit luxueuze masker is onderdeel van de gehele premium huidverzorgingslijn van Vetia Floris en werkt dan ook het beste in combinatie met de dag- en nachtcrèmes van het merk. Regelmatig gebruik zal de huid laten stralen, haar een langdurig zijdezacht gevoel geven en spanning in het gezicht doen verminderen.

Gebruik:

Een- of tweemaal per week rijkelijk aanbrengen op de gereinigde huid en gedurende tien tot vijftien minuten laten zitten om de werking van de stoffen te optimaliseren. Afhalen met een schone, vochtige doek, hierna dag- of nachtcrème aanbrengen. Kan een- tot tweemaal per week als intensieve nachtverzorging worden gebruikt.

Neem een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt in de handen. Verdeel met de handen een dun laagje over op de huid en laat de hele nacht intrekken. Reinig de huid de ochtend daarna zoals gewoonlijk en breng dagverzorging aan.

Over Skin Concept en Vetia Floris

vetia floris

Het Zwitserse Skin Concept sluit met de introductie van Vetia Floris het gat tussen luxueuze en biologische huidverzorging. Hiermee worden hoge eisen rondom luxe gecombineerd met het hoogste niveau van gecertificeerde biologische ingrediënten.

Alle Vetia Floris huidverzorgingformuleringen voldoen aan de hoogste normen voor natuurlijke cosmetica door NaTrue, drie-sterren certificering. Alle producten  van Vetia Floris zijn gekwalificeerd en garandeerd met minimaal 95 procent biologische ingrediënten. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van synthetische, petroleumafgeleide of genetisch gemodificeerde stoffen en dat zij worden geproduceerd onder milieuvriendelijke omstandigheden.

Over SkinCare Solutions

SkinCare Solutions is de exclusieve importeur in de Benelux van onder andere het Zwitserse Vetia Floris, Swisscode Pure, Vinoderm en Skin Balance. Naast het leveren van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, is het Limburgse bedrijf tevens verantwoordelijk voor het vermarkten van de originele zuurstofbehandeling van Nora Bode met het gepanteerde OXYjet zuurstofdrukinjectiesysteem.

Zijn jullie benieuwd naar het masker of de handcrème?

Liefs, Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mayara
8 jaren geleden

Ik vind het erg goed dat ze aandacht geven aan de hand alhoewel ik maar 18 jaar ben smeer ik soms wel anti-aging hand creme (van de Action) omdat ze stoffen bevatten die de cellen ‘vernieuwen’.