Boek_Huid_en_meer
Artikelen, Food & Drinks, Gezondheid, Haarverzorging, hannah, Huidverzorging, Kleding, Make-up, Medisch cosmetische behandelingen, Merken, Nieuws

Het nieuwe boek van hannah: ‘Huid en meer’

‘Huid en meer’

Het nieuwe boek van hannah® in samenwerking met bekende experts die je laten stralen van binnen naar buiten!

hannah boek Foto def. hannah Auteurs Huid en meer... Fotorechten by Philip Jong Loy 

Je huid blijft vitaal, energiek en langdurig jeugdig met een goede dagelijkse verzorging én de juiste adviezen. Nieuw van hannah® is het boek ‘Huid en meer’. Dit unieke naslagwerk werd door hannah® SIRC ontwikkeld in samenwerking met bekende experts op het gebied van huidverzorging en -verbetering, voeding, sporten, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en modestyling. Stuk voor stuk professionals die niets aan je willen veranderen, maar die je willen helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt!

 

Het leven van alledag is druk en gejaagd. Hierdoor laten we belangrijke dingen zoals huidverzorging, een goede voeding, sporten of gewoonweg even bewust ontspannen er vaak bij in schieten. Terwijl dit nu juist de dingen zijn die er voor zorgen dat je je mooi en fit voelt en je huid er gezond uitziet. Voor ‘Huid en meer’ ging hannah®, expert op het gebied van duurzame huidverbetering, een unieke samenwerking aan met diverse professionals.

 

Pure schoonheid en vitaliteit, een combinatie van factoren

 

Pure schoonheid, vitaliteit, een huid die straalt van gezondheid en een zelfverzekerde uitstraling komen tot stand door een combinatie van factoren. Een specifiek op je huidbehoeftes afgestemde verzorging, goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging en ontspanning, een kapsel dat bij je past, de juiste make-up, een mooi gebit én een outfit die je look compleet maakt, zorgen ervoor dat je meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en gezonder door het leven gaat.

 

Duurzame huidverbetering, goede voeding, sport en ontspanning

 

In ‘Huid en meer’ deelt Monica van Ee, directeur van hannah® SIRC haar schat aan kennis op het gebied van de huid, duurzame huidverbetering en de juiste dagelijkse verzorging. Ir. levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach Ralph Moorman (bekend van o.a. ‘De Hormoonfactor’) laat zien hoe je je algehele vitaliteit en gezondheid en daarmee ook de conditie van de huid door middel van de juiste voeding kunt optimaliseren.

Sport is de grote passie van personal trainer en leefstijlcoach Samantha van Wijk (presentatrice van o.a. Track & Trails bij SBS6 en MotoGP bij Eurosport). In het boek vertelt zij alles over hoe je je lichaam door een combinatie van in- en ontspanning in een goede conditie krijgt én houdt.

 

Cosmetische geneeskunde en gebitsverbetering

Cosmetisch arts Elle Vissers is een groot voorstander van mooi ouder worden op een natuurlijk ogende manier. In ‘Huid en meer’ vertelt zij alles over de mogelijkheden binnen de cosmetisch-medische wereld om het optimale uit jezelf te halen, zonder echter te veranderen in een karikatuur van jezelf.

Een mooi verzorgd gebit is ‘de parel van je gezicht’, aldus tandarts, prosthodondist en implantoloog Martijn Molenaar. Deze expert vertelt in ‘Huid en meer’ alles over de nieuwste methodes op tandheelkundig gebied, die ervoor zorgen dat je glimlach er één wordt van ultieme perfectie!

Haar, visagie en modestyling

Het juiste kapsel, professionele make-up en een outfit die je figuur optimaal tot recht laat komen, zorgen er stuk voor stuk voor dat je er geweldig uitziet. Ilham Mestour (International Creative Artistic Director bij Keune Hair Cosmetics), die in binnen- en buitenland een inspiratiebron is voor aanstormend talent, geeft in ‘Huid en meer’ nuttige tips en tricks zodat ‘bad hair days’ vanaf nu voorgoed verleden tijd zijn.

Visagiste Carla Rep geeft bekwame adviezen en tips voor een make-up die je sterke punten optimaal accentueert en je eventuele imperfecties slim verdoezelt. Modestyliste Manon Meijers (o.a. bekend van de Modepolitie 2.0, Hotter than my Daughter en RTL Boulevard) toont nuttige do’s en dont’s op het gebied van mode, kleding en accessoires voor een tiptop ‘fashionable’ presentatie.

Uiterlijke verzorging bij kanker

 

Een goed verzorgd uiterlijk geeft je meer zelfvertrouwen. Dat geldt als je gezond bent, maar ook als je ziek bent. Look Good…Feel Better steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging, door middel van workshops en individuele behandelingen. Al meer dan tien jaar draagt hannah® SIRC deze stichting een warm hart toe door onder andere hannah® producten ter beschikking te stellen voor de workshops.

Ook diverse hannah® huidcoaches zetten zich vrijwillig in voor de stichting. Zij doen dit door het geven van workshops en het volgen van trainingen om mensen met kanker in hun salon te kunnen behandelen. In ‘Huid en meer’ is een apart hoofdstuk gewijd aan uiterlijke verzorging voor mensen met kanker. De tips en adviezen in dit hoofdstuk zorgen ervoor dat mensen met kanker er beter uitzien, zich daardoor beter voelen en de regie in handen houden in een periode vol onzekerheden.

 

‘Huid en meer’, een echte kans om te stralen van binnen naar buiten!

Boek_Huid_en_meer

‘Huid en meer’ is door de gebundelde kennis en expertise van de diverse professionals die aan het boek hebben meegewerkt een uniek naslagwerk geworden. De gemene deler van iedereen die in, aan en met dit boek heeft meegewerkt is, aldus hannah® directeur Monica van Ee in het dankwoord, dat men niets aan je wil veranderen, maar je wil helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt. Het biedt daarmee een ieder die het leest een echte kans om te stralen, van binnen naar buiten!

 

Distributie, meer informatie en verkoopprijs:

Het nieuwe boek ‘Huid en meer’ (ISBN 978 94 911 9740 6) is vanaf medio september verkrijgbaar via de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Verkoopprijs:

  • ‘Huid en meer’              € 19,95

 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl

Wat een goed boek als ik zo lees wat er allemaal behandeld wordt! En eindelijk ook eens aandacht voor gebitsverbetering, iets waar ik mij momenteel veel mee bezig houdt. Ik denk dat er voor iedereen wel wat van zijn gading in te vinden is… ik ben in ieder geval erg benieuwd! 

Jullie ook?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Ja dit klinkt goed zeg, al is het nog best ver weg maar ik denk dat ik deze op mijn kerstlijstje ga zetten 🙂

chucky1012
7 jaren geleden

Mooi en handig boek!