kanji-kenko-japanse-voet-pleisters
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

Detoxen met Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters

De 100% natuurlijke, veilige én effectieve manier om het totale lichaam te detoxen via Japanse voetpleisters

 

De zomermaanden zijn voorbij en de herfst komt in zicht. Deskundigen raden aan om je lichaam in het voor- maar ook zeker in het najaar grondig te detoxen. Wanneer je tijdens de herfstmaanden je lichaam zuivert, zorgt dit namelijk voor extra weerstand en meer energie om de winter fit en vitaal door te komen. Een veilige en effectieve manier om het lichaam te ontgiften is via de Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters.

kanji-kenko-japanse-voet-pleisters

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens ongeveer 500 gram afvalstoffen heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Hierdoor treedt verzuring op, waardoor het lichaam zo ernstig belast kan worden dat er diverse lichamelijke en geestelijke klachten kunnen optreden. Verzuring leidt namelijk tot een overreactie van het immuunsysteem.

 

Verwijdering van chemische stoffen en zware metalen

 

De eerste stap naar een fit en vitaal lichaam, is ervoor zorgen dat overtollige gifstoffen worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren om te detoxen. Maar ontgiften door gebruik van Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters is veruit de meest eenvoudige en zorgt voor het snelste resultaat. ‘Kanji kenko’ betekent ‘goede gezondheid’ in het Japans. Deze unieke pleisters zijn in staat om chemische stoffen en zware metalen uit het lichaam te verwijderen. De Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters worden wereldwijd aanbevolen door artsen en therapeuten als de eerste 100% natuurlijke detox pleisters.

 

Waarom detoxen via voetpleisters?

 

De zool onder de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen van het lichaam eindigen. Door de Kanji-Kenko® Detox Pleisters op die plaats te gebruiken, kan dus het eenvoudigst en snelst resultaat worden behaald. De 100% natuurlijke ingrediënten in de detox-pleisters van Kanji-Kenko® (houtazijn, bamboe azijn, dokudami poeder, biwa poeder, chitosan, vitamine C, toermalijn) stimuleren via de acupunctuurpunten onder de voetzolen diverse organen om te gaan ontgiften. Tijdens de nachtrust ontdoet het lichaam zich op deze effectieve manier van gifstoffen die de gezondheid negatief beïnvloeden.

kanji-kenko-japanse-voet-pleisters

 

Hoe te gebruiken:

 

Kanji-Kenko® is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen. Voor een optimaal resultaat worden de pleisters vóór het slapen gaan aangebracht en deze ’s nachts onder de voeten hun werk laten doen.

 

 1. Eerst de voeten wassen of een voetbad nemen.
 2. Verwijder de detox pleister voorzichtig uit de verpakking en plaats het zakje met de werkzame kruiden zorgvuldig in het midden van de pleister
 3. Plak de pleister + zakje in het centrum van de voet, dan zachtjes aandrukken om er zeker van te zijn dat de pleister vast zit. Herhaal dit proces voor de andere voet (zie de aanwijzingen op de tekeningen)
 4. Behandeling: vanaf dag 1 t/m dag 6 op zowel de linker – als op de rechtervoet een Kanji-Kenko® pleister plakken
 5. Als de combinatie pleister + zakje gereed is, ga dan naar bed zoals gewoonlijk. De pleisters functioneren het beste als ze gemiddeld 6 – 8 uur op dezelfde plaats blijven
 6. De werking van de Kanji-Kenko® detox pleisters kan versterkt  worden door de sokken over de pleisters heen aan  te trekken.
 7. ’s Morgens de gebruikte pleisters verwijderen. Het beste is om de zwarte pleister niet aan te raken omdat deze schadelijke gifstoffen bevatten. Reinig de voeten zorgvuldig.
 8. Indien de pleisters na zes dagen gebruik ’s morgens nog steeds zwart of bruin zijn, wordt geadviseerd om de kuur een keer te herhalen. Blijkbaar heeft het lichaam nog een kuur nodig omdat het lichaam  meer dan gemiddeld vervuild is. Dat betekent ook dat uw vitaliteit meer dan gemiddeld verbeterd kan worden.
 9. Kuur na 3 of 4 maanden herhalen.

 

De Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters helpen o.a. bij:

 

 • Een algehele ontgifting van het lichaam
 • Een betere algehele immuniteit
 • Een diepere en betere slaap
 • Een betere mentale focus en concentratie
 • Afslanken, stoppen met roken en drinken (door het afvoeren van gifstoffen)

Wanneer mogen de Kanji-Kenko® detoxpleisters niet gebruikt worden?

 

De Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters niet gebruiken op open wonden of een beschadigde huid, gedurende zwangerschap of borstvoeding, of bij een allergische reactie van de huid op pleisters. Er zijn geen interacties bekend bij het gebruik van de Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters met geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. Bij twijfel echter altijd de huisarts of apotheker raadplegen.

 

Gratis proberen

U bestelt een proefverpakking Kanji-Kenko detox voetpleisters.
U plakt gedurende 1 nacht de 2 Kanji-Kenko detox voetpleisters: op elke voet één.
Bent u tevreden met het resultaat en u bestelt vervolgens een verpakking met 12 Kanji-Kenko detox voetpleisters, dan wordt het kennismakingsbedrag van € 5,95 op het aankoopbedrag in mindering gebracht.Wie via de website van www.direct-help.nl een proefverpakking van twee Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters koopt, tevreden is met het resultaat en vervolgens een verpakking van 12 stuks koopt, krijgt het bedrag van de proefverpakking retour. Op deze manier kunnen de Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters een nacht gratis worden geprobeerd.

 

Distributie, adviesverkoopprijzen & meer informatie:

 

De Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters  worden op de markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht (NL) en zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, apotheken en reformwinkels en via de webshop: www.direct-help.nl

 

Advies verkoopprijzen:

 

 • Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters € 29,95/12 stuks
 • Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters € 5,95/Probeerverpakking 2×2 stuks

Verkrijgbaar vanaf heden.

Af en toe detoxen, doen jullie dat ook wel eens?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

hahaha deze heb ik ook gebruikt en gereviewd, ziet er niet fraai uit als je in de ochtend wakker wordt brrrrr

Piet
Piet
7 maanden geleden
Reply to  BeautyByBabs

Zijn de klachten nu weg?

Piet
Piet
7 maanden geleden

Maar zijn je klachten nu weg?

Annelies
6 jaren geleden

Dit lijkt me wel wat! Ik ga een proefpakketje aanvragen.

Piet
Piet
7 maanden geleden
Reply to  Annelies

En. Bevalt het? Zijn de klachten weg?