Waarom schuifspeldjes altijd losgaan, de oplossing! 9 schuifspeldjes Waarom schuifspeldjes altijd losgaan, de oplossing!
Artikelen, Haarverzorging

Waarom schuifspeldjes altijd losgaan, de oplossing!

De oplossing voor het Schuifspeldjes-vraagstuk gevonden. Problem solved!

Af en toe kom ik iets tegen waarvan ik denk: Ben ik nu zo stupide of  maken wij allemaal diezelfde fout? Fout is natuurlijk met een vette knipoog, want wereldproblemen zal je er niet mee oplossen.

Maar dit doe ik dus al jaren verkeerd om. Het schuifspeldjes mirakel opgelost…

haarspeld vraagteken

Schuifspeldjes gebruik je om je haar vast te zetten, toch? Bij mij staat een casual knot of paardenstaart niet. Loshangende plukjes, ik kan er niets mee. Ik zie er dan uit alsof ik verward uit de bosjes ben gekropen.

Bij anderen staan losse plukjes bijna irritant leuk. Nee, bij mij moet dan alles strak en plat naar achteren. Het leven is soms zwaar voor een vrouwspersoon. Ik ben nog geen man tegengekomen die zonder dwang schuifspeldjes in zijn haardos heeft laten steken. Bij het toneel vast wel, onder een pruik. Maar dan doet de visagist het voor hem.

Oké. Ik maak een staart en wat doe ik al pakweg 40 jaar fout? Het schuifspeldje steek ik met de ribbelkant omhoog in mijn haardos.

haarspeld nee

Nee, die ribbels moeten dus tegen mijn hoofdhuid zitten, net andersom!

Toen ik dit las, heb ik het direct getest en waarachtig. Het ‘omgekeerde’ speldje bleef moedig zitten, de haarspeld die verkeerd om zat, met de ribbelkant boven, zakte inderdaad langzaam maar zeker uit mijn haar.

haarspeld yes

En wil je dat je haarspeld nog vaster zit, spuit dan eerst wat droogshampoo in jouw haar, succes verzekerd!

 

Ben ik de enige die dit nog niet wist? I plead guilty…

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

hahaha tot vorig jaar kon ik zeggen ja. Maar toen kwam ik het ook via het internet tegen dat ik die verdomde schuifjes altijd verkeerd om gebruikte. Ik doe het nu ‘goed’ en inderdaad ze blijven een stuk beter zitten.

PureBeautyByM
7 jaren geleden

Super grappig, mij vandaag gefrustreerd in die speldjes maar wat wil je… Ik gebruikte ze dus ook verkeerd …

chucky1012
chucky1012
7 jaren geleden

Zeer goede en handige tip!

Mooie dag Xoxo