Mijn muur wordt steeds mooier met deze foto op canvas! 9 foto op canvas Mijn muur wordt steeds mooier met deze foto op canvas!
Artikelen, Lifestyle, Reviews, Wonen

Mijn muur wordt steeds mooier met deze foto op canvas!

Ik ben dol op foto’s. Het liefst foto’s van degenen die ik het meest lief heb. Ik mocht een foto op canvas bestellen bij Albelli en eigenlijk wist ik direct wie ik daarop wilde hebben.

foto op canvas albelli

Vakantie herinneringen op foto’s vind ik ook prachtig om af te laten drukken op canvas, bij een vakantiefoto ervaar je de sfeer weer en soms “proef” je de geur weer even van je vakantieland. Alleen zijn onze vakantiekiekjes nog van vóór de tijd van de smartphones. Dus een mooie afbeelding van een vakantie ging het niet worden. Maar wat wel?

Onze lieverds door de jaren heen

Livius Drusus Claudius Nero (onze eerste kat), Bloempje Whippet (Bloempje naar het stinkdier uit de film Bambi, want Whippet is een windhond/Greyhound. Snap je hem?), Vinkie( boerenfox), Remy, Mattie, Siep (katten van de buurman die bij ons kwamen wonen), en nu Marie en Toulouse…

 

whippet vinkie

Livius is nog uit de pre-smartphone periode, de andere dieren niet, maar vooral Marie en Toulouse zijn uit de periode dat de camera op een smartphone echt goed is.

Dus de keuze is snel gemaakt: ik ga voor mijn katjes, die vervelen nooit en dit keer is het:

Toulouse in het groot

Toulouse

.Deze foto had ik genomen toen ik in bed lag en Toulouse koekeloerde door het gordijn naar mij. Vanuit een heel onhandige positie heb ik de foto met mijn smartphone gemaakt. En volgens mij was ik toen ook nog herstellende van die longontsteking.

Stevig verpakt en netjes afgeleverd, met gratis ophangsysteem.

foto op canvas albelli (2)

Er zat zelfs nog folie omheen, keurig!

foto op canvas albelli (3)

De foto is niet heel scherp, maar dat geeft mij juist op canvas een beetje een schilderij gevoel. Verder ga ik voor het moment, de blik van Toulouse die zo typerend van hem is!

toulouse foto op canvas albelli

Nu krijgt Toulouse ook een mooi plaatsje aan de wand van mijn alles-jes. Het formaat is 50 cm bij 70 cm en kost €44,99 (excl. verzendkosten)

Tijdens het schrijven kwam ik op een mooi idee, mocht ik weer een foto op canvas of aluminium gaan bestellen. Ik bedenk mij dat ik nog 2 bijzondere foto’s van mijn ouders heb die ik koester. Alleen zijn dat foto’s gemaakt van een foto… Dus qua kwaliteit weet ik niet of dat goed gaat lukken. Maar leuk om over na te denken!

Wil je ook zo een leuke wanddecoratie, een foto afdrukken op canvas? Heb je geen huisdier, dan kan je denken aan een leuke baby foto of de mooiste trouwfoto. Op canvas, forex, aluminium, plexiglas of in een fotoboek, kalender, op een mok, hartstikke leuk!

Check de website van Albelli.nl voor alle mogelijkheden.

-Dit product heb ik gekregen-

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Aileen
4 jaren geleden

Ahhh wat een lieve kattenfoto’s ook <3

bychristiana
4 jaren geleden

Wat een geweldige foto, ik snap helemaal dat je voor deze gegaan bent! Ik heb zelf ook twee foto’s op canvas, ik mocht er ook ooit eentje laten maken voor een review op de blog en toen koos ik er van onze vakantie naar Madrid , die vond ik ZO mooi dat ik er later nog zelf eentje liet maken van onze vakantie in Parijs. Ik vind het echt leuk dat zo’n foto op canvas toch een beetje een andere sfeer geeft dan een ‘normale foto in een lijst’.

karin
4 jaren geleden

leuke foto!

Vanessa
4 jaren geleden

Wat een mooie canvas van Toulouse! Ik zou heel graag een mooie canvas van mijn dochtertje willen, maar het lukt niet om één foto te kiezen. Ze zijn allemaal zo bijzonder!

Annette
4 jaren geleden

Heel leuk die foto wordt al een mooi wandje 😉

Sonja
4 jaren geleden

Erg leuke foto! Kleurt gelijk de muur!

Kool family
4 jaren geleden

Prachtig! Fijne samenwerking…

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat een mooie foto van toulouse.👍🐱

Deb
4 jaren geleden

Foto’s op canvas vind ik erg mooi. Ik heb er ook een van mijn meisje, toen ze 3 was en ingespannen aan het kleuren was. Die hangt nu in onze slaapkamer. Prachtige foto heb je uitgekozen. Staat ook heel mooi bij de andere foto’s.

chucky1012
4 jaren geleden

Prachtige foto!
Leuk om op zulke momenten de juiste foto te masken.

Xoxo