stropdas-voor-de-mannen
Artikelen, Kleding, Win!, Winkelen

Win! Deze is voor de mannen (en een beetje voor de vrouwen)

Waarom vrouwen smachten naar de stropdas

Een stropdas, een klein lang stukje stof welke de ene man behendig, de andere wat onhandiger om zijn boord knoop. Mannen kopen stropdassen voor zakelijke bijeenkomsten of evenementen. Voor dames maakt een man met een stropdas een goede beurt, maar waarom eigenlijk?

stropdas-voor-de-mannen

 

Stropdassen maken de man zakelijk

Als mannen stropdassen dragen, doen zij zaken, tenminste dat denken we. Dat is natuurlijk fijn om te weten, want zaken zorgen voor inkomsten en dus de boodschappen. En ondanks dat een man niet meer standaard verantwoordelijk is voor het levensonderhoud, zijn de traditionele rollenpatronen zeker niet verdwenen.

Het gezicht komt naar voren

Een man met een stropdas trekt de aandacht naar boven. De stropdas kun je eigenlijk zien als een pijl, die ervoor zorgt dat je naar boven kijkt. Door iemand diep in de ogen aan te kijken, communiceer je beter. Elke outfit heeft verder één aandachtstrekker nodig, een plek waar je ogen naartoe worden getrokken. Een gekleurde das trekt de aandacht zeker naar zich toe.

Een das heeft een afslankend effect

Een paar extra kilootjes vergeven we de meeste mannen wel. Toch helpt een stropdas, doordat deze op het midden van de man gefixeerd is. Het effect: de man lijkt dunner en daardoor langer. Dit is voor de meeste vrouwen het ideaal. Mannen zijn gemiddeld langer als vrouwen, een vrouw voelt zich dan ook beschermt door deze man.

Deze is voor de mannen (en een beetje voor de vrouwen)

stropdas-voor-de-mannen

 

De meeste vrouwenblogs communiceren weinig over onze toch zo belangrijke en onmisbare andere helft. Deze is dus voor hem. Dames, deel hieronder welke bijzondere man je in jouw leven hebt en waarom je hem zou willen verwennen met een prachtige stropdas van Only for Men. Uit de deelnemers kies ik één winnaar, welke deze mooie stropdas van Avezzano ontvangt.

Doe je mee? Win deze stropdas voor je man, vriend, broer, oom, neef , buurman, postbode… of de bakker 😉

Welke man draag jij een warm hart toe en waarom verdient hij deze stropdas?  

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Simone
Simone
7 jaren geleden

Ik doe heel graag mee!
Het is een echt leuk cadeautje mijn vader die altijd voor mij klaar staat.
En mijn vader is echt een stropdassen-man!

Annette - Ann Ages Gracefully

Mijn zoon, die heeft nog geen stropdas maar als je 19 bent en binnenkort gaat solliciteren dan hoort het erbij natuurlijk. Hij doet er nog een beetje lacherig over maar het gaat ervan komen 😉

Nynke B
Nynke B
7 jaren geleden

Mijn vriend natuurlijk.