hannah Active Dry
Artikelen, hannah, Nieuws

hannah Active Dry tegen puistjes, wondjes, koortslip en insectenbeten

VERNIEUWD & VERBETERD!
hannah® Active Dry, de multifunctioneel inzetbare tube bij o.a. puistjes, wondjes, een beginnende koortslip en insectenbeten

hannah


Iedereen kent het wel: een opkomend puistje midden in je gezicht, net op een moment dat je dit niet kunt gebruiken! Of een beginnende koortslip, een hardnekkig zweertje, vochtblaasje of klein wondje dat maar niet wil indrogen of een geïrriteerde huid na een insecten-of kwallenbeet tijdens je zomervakantie. Speciaal voor al deze kleine huidongemakken vernieuwde én verbeterde hannah® onlangs haar succesformule van de Active Dry. Deze multifunctioneel inzetbare, plaatselijke aan te brengen aanstipformule zit vanaf nu in een handig tube die je eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen!

Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft je zelfvertrouwen vaak een flinke deuk. Dit huidtype gekenmerkt door de vorming van pukkels, mee-eters, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verhoornde opperhuid. Van groot belang hierbij is om de huid opnieuw optimaal in balans te krijgen en te herstellen. Speciaal hiervoor is de formule van hannah® Active Dry ontwikkeld.

hannah Active Dry

Een zorgvuldig geselecteerde combinatie van doelgerichte ingrediënten

De formule van hannah® Active Dry bevat zorgvuldig geselecteerde, doelgerichte ingrediënten, voor het plaatselijk aanpakken van een onzuivere huid en andere imperfecties. De werkstof Calamina is een combinatie van zinkoxide, zinkcarbonaat en rood ijzeroxide. Dit ingrediënt werkt indrogend, absorberend en jeukstillend.

Het toegevoegde kamferextract wordt gewonnen uit de etherische olie van de kamferboom (Cinnamomum camphora). Dit ingrediënt werkt intensief zuiverend, doorbloedingsbevorderend en adstringerend en geeft een directe verkoeling op de huid. Salicylzuur (BHA), een bètahydroxyzuur dat zorgt voor een verweking van de hoornlaag, werd toegevoegd omdat deze werkstof actief remmend werkt op het verhoorningsproces van de huid. Indirect stimuleert salicylzuur ook de doorbloeding, hetgeen het huidherstel actief bevordert en de vorming van puistjes en mee-eters helpt voorkomen.

Multifunctioneel inzetbaar bij tal van plaatselijke huidongemakken

De unieke werking en combinatie van ingrediënten maakt hannah® Active Dry niet alleen inzetbaar bij een onzuivere huid, maar ook bij tal van andere plaatselijke huidongemakken. Het is bijvoorbeeld effectief toepasbaar bij het herstellen van wondjes, acne, een beginnende koortslip, vocht- en irritatieblaasjes of een geprikkelde huid na het scheren. Ook op papels, pustels, waterpokken of kleine ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich sneller gaan herstellen dankzij hannah® Active Dry. Zwellingen nemen hierdoor direct af, evenals de kans op infecties. De zuiverende werking voorkomt verdere besmetting. Active Dry werkt tevens sluitend op de wondranden, waardoor het herstelproces versneld wordt.

 Eenvoudig aan te brengen dankzij vernieuwde aanstiptube

Probleemzones worden gemakkelijk en snel aangestipt dankzij de onlangs vernieuwde en handige aanstiptube van hannah® Active Dry. Laat de formule na het aanbrengen even indrogen en breng na het indroogproces een verzorgend hannah®-product aan. Geef wondjes, acne, een beginnende koortslip of vocht- en irritatieblaasjes vanaf nu geen kans meer om de kop op te steken en zorg dat je altijd een tube hannah® Active Dry in je hand- of toilettas bij je hebt!

Extra redactionele tip: een onmisbaar EHBO-product voor in de vakantiekoffer!

De speciale samenstelling maakt hannah® Active Dry tevens tot een onmisbaar EHBO-vakantieproduct bij o.a. huidirritaties door bijvoorbeeld zonneallergie, het scheren van benen of bikinilijn, bij insecten-of kwallenbeten. Deze tube met een handig tasformaat mag je dus ook niet missen in je komende vakantiekoffer of handbagage!

Distributie en verkoopprijs:

De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Verkoopprijs:

● hannah® Active Dry € 21,50/20ml. (Verkrijgbaar vanaf heden)

Voor meer informatie is er de website: www.huidcoach.nl

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments