Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 9 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, lavera, Merken, Reviews

Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

In deze derde, laatste blogpost over de producten van Lavera review ik de Night Cream, de Firming Treatment Ampullenkuur, de Butterfly Effect Mascara en het Hydrating Sheetmasker. Veel leesplezier!

Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 11 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

Anti-Ageing Night Cream met Q10  50ml/ €11,62

Lavera Anti-Ageing Night Cream uit de basis senstivie serie helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door het vereffenen van de huid en het verminderen van de diepte van de rimpels – Hydraterend – Lichte Textuur – Wordt makkelijk opgenomen door de huid – Geen vette residu – Vermindert fijne lijntjes en rimpels – Verhoogt de elasticiteit van de huid – Verstevigt de huid.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 13 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

Wat vind ik ervan?

Deze nachtcrème zit net als de dagcrème in een plastic pot. Dat is maar goed ook, want ik liet hem per ongeluk op de grond stuiteren… Hij was gelukkig nog heel! Het is een rijke crème die niet vet aanvoelt. De volgende ochtend word je beloont met een heel zachte huid. (Ik heb nu echt het vermoeden dat bijna alle huidverzorgingsproducten van Lavera die heerlijke zachte geur hebben).

Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 15 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

Kuur/intensive Firming Treatment Two Phase 7x1ml/ €10,87

Lavera intensive firming treatment 2 phase stimuleert het collageensysteem van de huid. Het Lavera onderzoeksteam heeft een hydraterende formule ontwikkeld die het collageensysteem van de huid stimuleert. Bestaande uit een exclusieve samenstelling van actieve bestanddelen van zeer effectief edelweiss-celkweekextract en natuurlijke actieve ingrediënten. 100% gecertificeerde natuurlijke persoonlijke verzorging. – Stimuleert het collageensysteem van de huid.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 17 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

Wat vind ik ervan?

Bij de glazen ampullen zit een handig plastic hulsje waarmee je de ampul kan breken. Ampullen zie ik als een extra luxe product, iets om af en toe als kuur te gebruiken. De substantie voelt een beetje aan als een olie, je kan het ook lekker inmasseren. Mijn huid voelt direct goed gehydrateerd aan, een beetje hetzelfde effect als bij een sheetmasker!

Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 19 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

Mascara Butterfly Effect Beautiful Black 11ml/ €8,24

Het drievoudige effect van de Butterfly effect mascara – meer volume, meer lengte en een krullend effect – geven een prachtige, sensuele uitstraling.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 21 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

Wat vind ik ervan?

De mascara separeert prima mijn wimpers, maar ik merk niet dat mijn wimpers een “butterfly effect” krijgen. De mascara is niet per definitie slecht als je je wimpers graag donkerder wilt maken maar deze mascara zal niet mijn favoriet worden. Ik heb mascara’s in huis die wel deze claim waarmaken, zoals de Falsies Lash Lift van Maybelline en PUPA Vamp. Deze geven veel lengte en krul, echte toppers!

Hydrating & Glow Sheet Mask €4,49

Het hydrating sheetmasker met gletsjerwater en biologische komkommer verfrist en voed de huid en zorgt voor een natuurlijke stralende teint. Review Lavera Huidverzorging- Deel 3 23 lavera night cream Review Lavera Huidverzorging- Deel 3

Het Glow Sheet Mask van Lavera is een natuurlijk gezichtsmasker voor een mooiere teint en een fris huidbeeld. Het Green Illumination Complex bevat een exclusieve compositie op basis van lychee extract en natuurlijke antioxidanten die voor een zichtbaar mooiere teint zorgt. Biologisch aloë vera sap hydrateert intensief, kalmeert en stimuleert het huidherstel. Biologisch frambozenextract is rijk aan vitamine C en antioxidanten, verheldert en werkt ontstekingsremmend. Biologisch drakenfruit extract vertraagt de huidveroudering en zorgt voor een stralende, gezonde huid. Bevat verder o.a. goji bes extract, granaatappelextract en vitamine E. Het Glow Sheet Mask bevat 21ml en het sheet masker is 100% biologisch afbreekbaar. 

Wat vind ik ervan?

Het Glow Sheet Mask vind ik het fijnst. Hij ruikt wat fruitig, de geur van frambozen is lekker. De maskers zijn wel wat groot, ze passen niet goed op mijn gezicht. De gaten zijn ook te groot en het stukje wat over mijn neus hangt heb ik maar omgeklapt; elke keer als ik ademde door mijn neus sloot dat klepje mijn neusgat af… Ik heb nogal wat moeten schuiven zodat ze enigszins aansloten, maar wellicht is mijn hoofd te klein? 😉 Maar de werking is prima, niks mis mee.

Er zijn veel (web)shops die Lavera verkopen en de prijzen wisselen per webshop. Het loont de moeite dus om de prijzen te vergelijken. De prijzen die ik noem is een indicatie.

-Deze producten heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
2 jaren geleden

Hihi die sheetmaskers 🙂 Lijkt me niet zo comfortabel als ze zo groot zijn. Ik heb één keer een sheetmasker gehad en die zat redelijk goed. Ik zag er alleen uit als een mummie, mijn dochter vond het maar eng. Jammer van de mascara. Het meest benieuwd ben ik naar de crème en de ampullen geworden.

KoolFamily
2 jaren geleden

Ik vind ampullen altijd heel fijn en die voelen inderdaad luxueus.

bychristiana
2 jaren geleden

Ik heb dat ook heel vaak met sheetmaskers, dat ze te groot zijn dus;-( Ik denk dat ze dat bewust doen. Je kan beter een te groot sheetmasker hebben waarvan je de randen kan omvouwen dan een masker wat echt te klein is voor op een gezicht. Ik geef toch altijd de voorkeur aan een gewoon creme-masker. Ik vind sheetmaskers voor onder de ogen trouwens wel vaak erg fijn, mits ze goed blijven zitten en er niet afvallen;-)

chucky1012
2 jaren geleden

Fijne reviews van deze beautyproducten 👌🏽
Ik ga zo kijken voor de nachtcrème…

Xoxo