zalon 10
Artikelen, Fashion, Kleding

Fashion: Welke items uit de Zalon Box zal ik houden?

Ik heb de Zalon box besteld. Een box vol met fashion items van Zalando. Ken jij de zalon box al? Ik vond het idee erachter zo leuk en handig, dat ik het gewoon geprobeerd heb. En ik ben heel positief over deze box vanwege je personal stylist die je helpt om de leukste items uit te zoeken. Kijk maar mee!

zalon box

 

Het principe werkt heel eenvoudig. Je vult eerst een lijst in met allerlei gegevens over jezelf. Je styleprofiel.

  • Hou je van een klassieke look, ga je liever voor een minimalistische of stoere look etc.
  • Welke merken spreken je aan?
  • Wat voor prints vind je leuk?
  • Wat voor shirt heb je het liefst? (mouwloos, casual etc.)
  • Kledingmaat
  • Het bedrag wat je uit wilt geven en nog veel meer vragen over je persoonlijke voorkeuren.
  • Maar ook wat je liever niet hebt. Bepaalde kleuren, leer etc.

zalon box

Daarna kan je kiezen uit verschillende stylisten. Je kan lezen en zien wat zij voor je kunnen betekenen, en natuurlijk keek ik ook wat zij zelf voor kleding aan hadden. Ik koos Ruby wat ik achteraf een heel goede keus vond.

Ook kan je aangeven wat voor kleding je aanspreekt, en je kan een foto van jezelf uploaden. Dan kan de stylist meer zien hoe je lichaamsbouw is, de kleur van je haar etc.

Zij maakt dan combinaties van kledingstukken waarvan zij denkt dat die wel bij jou en jouw figuur passen. en het leuke is dat de voorgestelde kledingstukken ook gematcht kunnen worden met elkaar. Ik gaf aan dat ik het best moeilijk vond om leuke combinaties te maken en daar voorzag zij perfect in!

Je krijgt via mail een voorstel en dan beslis je welke kledingstukken je wel wilt passen. Die sturen ze naar je op.

deze service is helemaal gratis. Thuis kan je op je gemak alles passen en terugsturen wat je niet wilt houden. En dat allemaal zonder bezorg of verzendkosten!

De items!

River Island Jeans Skinny Fit/ Blouse Bridal Rose/ Streepjesbroek

Blouse Red/ Jeans/ Vest

Tuniek Royal Blue

Polkadot dress

Polkadot jurkje met vest en rode ceintuur (was een idee van de stylist, ik heb even een sjaal gebruikt omdat ik geen rode ceintuur had)

 

Tuniek Pepper Green

Asymmetrische jurk

Mochten jullie witte vlekjes op de foto’s zien, dat is niet op de jurk, niet op mijn camera, maar op de spiegel…. 😉

Netjes en verzorgd

Alles was prachtig ingepakt, zelfs een mooi blauw lint zat rondom de kleding. Het oog wil ook wat en dat is ze zeker gelukt. Ik kan natuurlijk niet alles kopen, een deel gaat terug. Maar ik hou die zeker in mijn achterhoofd en kan natuurlijk ze een andere keer bestellen.

Welke items zal ik houden? P.S Toen ik dit schreef had ik nog geen keuze gemaakt, inmiddels wel…Dus welke items heb ik gekocht? Wie mijn artikel gezien heeft over het gala van de Beauty Awards weet in ieder geval 1 kledingstuk 😉

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Priscilla
4 jaren geleden

Wat een leuke items. Ik vind het stippen jurkje echt waanzinnig goed bij je staan.

Lifestyle Today
4 jaren geleden

De asymmetrische jurk en/of de stipjurk

Kool Family
4 jaren geleden

De skinny jeans en het laatste jurkje zijn mijn favorieten! Al heeft de polka-dots ook wel iets. En de rest: alles gaat gewoon goed op jou!

Ivon
4 jaren geleden

De polkadot jurk is super leuk!! Heb je die gehouden?
Ik kende dit concept nog niet van Zalando! Wel van PS Zoe, daar heb ik ook ooit 1x een box besteld, paar items die ik eruit heb gehouden ben ik nog steeds super blij mee!

Annette
4 jaren geleden

De polkadot jurk vind ik je ook heel goed staan en de jeans zit ook echt heel erg netjes. Leuke items

Deb
4 jaren geleden

Ik had hier nog niet eerder van gehoord, maar het lijkt me heel handig zeker wanneer je weinig inspiratie hebt of combineren (zoals ik) erg lastig vind. Je hebt de jurk gekocht, die herken ik nog van het gala (ff snel spieken.. yes, ik had gelijk!) en staat je prachtig! De polkadot jurk vind ik je ook heel mooi staan.

Charel
4 jaren geleden

De blauwe jurk vind ik echt geweldig!

Loes
4 jaren geleden

Eigenlijk vind ik alles je mega goed staan! De groene tuniek vind ik dan nog het minst denk ik, maar verder staat alles je echt geweldig!

bychristiana
4 jaren geleden

Wat een super leuk en origineel initiatief , zoiets zou ook wat zijn voor mij, Ik vind het inderdaad echt allemaal outfits die heel mooi bij jou en je figuur staan. De blauwe jurk en de polkadot jurk vind ik erg gaaf (wat een verrassing hè;-)) Die zwarte jurk natuurlijk ook, die kende ik al, staat je ook super.

Sarah
4 jaren geleden

Ik vind vooral de jurkjes erg mooi bij je staan, met name de asymmetrische. Maar de skinny jeans staat ook erg stoer.