candylipz babs 2
Artikelen, Anti- aging, Gadgets, Lifestyle, Lipstick, Make-up, Reviews

Review- Krijg ik vollere lippen met CandyLipz?

Wie wil er geen pouty lips? Ha, ik wel! (voor een keertje dan)

 

De lip plumpers van Candylipz zijn een hit in Amerika, maar zullen wij nuchtere Hollanders hiervoor ook warm lopen? Ik wel, omdat dit zo een lekker out of the box beauty hebbedingetje is. En dan wil ik weten of zoiets echt werkt!

Benieuwd of mijn lippen van “maatje M naar maat XL “ge-Candylipzed” kunnen worden?

candylipz doosje

De verpakking

Ik heb de Candy Lipz Cherry, de rode appel . Je hebt ook de Candy Lipz Grape, de groene appel, maar dan krijg je zo een streepje op je onderlip à la Angelina Jolie.

De CandyLipz komt in een schattig doosje met een strikje en het ‘appeltje’ wat erin zit, super leuk met het groene blaadje. Ik moest wel even aan de heks van Sneeuwwitje denken, misschien hebben jullie dat al op Instagram gezien?

candylipz doosje en appel

Weten jullie dat mijn artikel “Hoe krijg je vollere lippen?” een van mijn best gelezen artikelen is? Dat houdt in dat er wel degelijk mensen daar nieuwsgierig naar zijn.

Als je dunne lippen hebt kan je natuurlijk ook kiezen voor fillers, hoewel dat de laatste plek is waar ik ooit een spuit zal laten zetten. Je kan natuurlijk ook met make-up smokkelen, ietsje buiten de lijntjes tekenen met een lippotlood en dan met lipstick alles inkleuren.

Ook een wit randje bij de cupidoboog van je lippen geeft optisch ook het effect dat je lippen iets meer getuit staan.

Toen ik de CandyLipz in mijn handen had en het moment suprême was aangebroken vond ik het best wel spannend.

onderdelen candylipz

 

Maar dat kwam ook door het filmpje waarin meerdere vrouwen en mannen met de CandyLipz in de weer gaan. Ik zag daar vrouwen met de meest voluptueuze lippen ter wereld en die maakten ze helemaal nog bigger, gewoon huge! Nee, nee, nee…dat wil ik ook weer niet. But that’s  America. The bigger, the better.

Hoe werkt het?

Als je het appeltje openmaakt zie je een ronde opening met 2 gescheiden compartimenten. Er zit een zogenaamde “blocker” in. Je kan de blokker erin laten zitten en je boven of onderlip behandelen. Handig, mocht je bijvoorbeeld een te geprononceerde boven of onderlip hebben en wil je de andere lip meer laten matchen.

 

Er zit ook een los rond ringetje bij, de ‘Mouth Cushion’ van heel zacht en flexibel plastic. Deze kan je rond de opening klikken waardoor de kans op blauwe plekken miniem blijft. En dan is de grip rond de mond hechter.

Candylipz binnenkant

 

Lipjes getuit voor Luscious and Pouty Single Lobed Lips!

Zorg ervoor dat je lippen en het gebied eromheen vrij is van make-up en lipstick. Gebruik het niet bij droge, kapotte lippen of als je wondjes/ een koortslip hebt. (Maar dat lijkt mij wel logisch.) Er wordt aangeraden je lippen eerst met je vingers een paar minuten zachtjes te masseren.

 

Je drukt de flexibele rubberen achterkant in met je vingers (dat kostte mij wel wat behendigheid en kracht), drukt hem op je lippen en je laat dan rustig de achterkant los. Automatisch worden je lippen aangezogen, dus al je bloed gaat richting lippen. Eigenlijk geef je jezelf een hickie/zuigzoen, maar dan op je lippen zelf. De eerste keren lukte het mij helemaal niet… hij viel er steeds weer af, hahaha.

Daarna zoog ik er zelf ook aan zodat hij in ieder geval bleef hangen. Het is even oefenen totdat ie goed vasthecht.

candylipz babs 1

 

Je moet de Candylipz 2 minuten op je mond laten zitten. Dat durfde ik eerst niet. Dus ik ben begonnen met 30 seconden. Niks. Een minuut… beter. Ik durf het… 2 minuten.

Wat voel je?

Een prikkeling, alsof je wat kaneel op je lippen gesmeerd heb. Het is niet heftig, het valt reuze mee,maar voelt wel weird aan.

Spiegel erbij!

Is er wat veranderd? Geen mega lips zoals uit het filmpje. Pfff..gelukkig maar. Ik zag wel een verschil. Mijn lippen waren voller, maar dan netjes, niet zo opgezwollen als bij de voorbeelden.

 

 

 

lippen na candylipz
Na

Conclusie

Ik vind het resultaat mooi. Mijn lippen hebben wat meer volume, niet te overdreven. Met lipstick is het effect nog beter te zien!

Dit is ideaal voor een fotoshoot of een avondje uit. Helaas blijft het effect maar een uurtje of 2 uur aan, als je uit gaat zal je het appeltje misschien mee moeten nemen en dan stiekem op het toilet nogmaals op je mond zetten.

Of als je lef hebt, midden in een café of restaurant de candylipz aan je mond zetten. Zie je het voor je?  Aandacht gegarandeerd!

Ik vind 2 uur lang genoeg, maar voor vrouwen die op hun eerste date gaan en de Candylipz inzetten om er verleidelijker eruit te zien…waarschuw je aanstaande partner alvast. Dan weten ze dat je die lippen niet van nature hebt. Het is best lullig als je naast je nieuwe lover wakker wordt met een zuinig mondje.

Conclusie

makeup candylipz na

Het is natuurlijk een Assepoester effect, slaat de klok 12 dan is de metamorfose verdwenen. Maar ach, dat geldt ook voor push-up bh’s, slips of panty’s waardoor je billen beter in uitkomen, valse wimpers, krultangen en andere hulpmiddelen.

Maar ik vind het prima werken en zeker een uitkomst voor degenen die gewoon tijdelijk meer lip volume willen hebben. Ik heb overigens geen blauwe plekken of last van andere bijwerkingen gehad, er wordt ook netjes voor gewaarschuwd in de handleiding.

Ik heb deze 2 voordelen nog niet kunnen ontdekken, maar wie weet na herhaaldelijk gebruik?

  • Fijne lijntjes en rimpels rondom de lippen worden minder zichtbaar
  • Een liftend effect van de mondhoeken

Op zich is het natuurlijk mogelijk. Je stuwt een partij bloed die kant op wat weer zorgt voor meer actie in dat gebied.

Tip voor de heren: En als je voor vrouwlief nog een leuk cadeautje zoekt voor Moederdag of haar verjaardag en zij is een kleine kwebbelkont… Zij houdt dan 2 minuten haar mond. Goede tip, hé? 😉

Je hebt ook de double Lobed variant om een geprofileerd streepje op de onderlip te plaatsen voor een Angela Jolie look.

Ik vind het een leuk ding en ga hem zeker vaker gebruiken.   Ach, girls just want to have fun!

approved by BeautyByBabs

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hennie - www.tutje.nl
6 jaren geleden

Wat een grappig dingetje! Ik vind het resultaat goed gelukt! Een klein maatje meer. Precies goed.

Kim
6 jaren geleden

Haha hoe bedenken ze het? Echt, ik blijf me elke keer weer verbazen. Al moet ik zeggen; mijn lippen mogen ook best wat voller 😛

YuSt
6 jaren geleden

Geweldig! Lijkt me heel fijn voor vrouwen zonder wulpse lippen. Ik vind die van mij zwoel genoeg.

Marushi
6 jaren geleden

Wat een grappig product, de vormgeving is wel heel leuk gedaan! Maar toch blijf ik een beetje sceptisch of het nou echt bij mij zal werken. -x-

Melike
6 jaren geleden

Haha ik had het inderdaad al op instagram voorbij zien komen. Ik was al heel nieuwsgierig. Ik zie echt verschil wat een leuk product. Ik zou het niet iedere dag gebruiken, maar indd voor een fotoshoot of een avondje uit is het zeker niet verkeerd. En de vorm van de appel vind ik echt geweldig, het geeft inderdaad echt een sneeuwwitje gevoel!

Annette
6 jaren geleden

Ik ben toch benieuwd hoeveel mannen met deze tip aan de slag gaan hahaha ik denk dat er heel wat mannen zijn die graag hun vrouw/partner even 2 minuten stil krijgen 🙂

Astrid
6 jaren geleden

Haha, leuke review! Goede tip aan het eind voor de mannen 😉 Superleuk dat je dit gereviewd hebt, want ik was er al nieuwsgierig naar. Best een mooi verschil wat je ziet vind ik. Ik hou ook niet van dat overdreven grote effect, dit is subtiel.

Jolanda
6 jaren geleden

Leuke review! Ik ga hem ook nog testen, ben zo benieuwd. Ik vind het resultaat erg mooi bij je. Het ziet er heel natuurlijk uit

jeapiebel
6 jaren geleden

Wat een geinig item. Ik vind dat je lippen al vol genoeg zijn. Wel zeker leuk alternatief voor vrouwen dat hier aandacht aan wil besteden. Zo ie zo beter dan spuiten vol met siliconen vind ik. 😉

Yvonne
6 jaren geleden

Gelukkig geen blauwe plekken stel je voor dat dit gebeurt voor je weggaat? Ik denk nog steeds dat het niet goed is voor rimpeltjes om je mond maar jij schrijft nu dat ze minder zijn, ik weet het even niet meer nu. Haha