KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 9 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

Hallo KeeKers! In deze KeeK: biefstuk met knapperige groenten en een zalfje, Marie leeft zich uit op de raambekleding van IKEA, kijken wij omhoog voor de verandering, en een filmptip met een schokkend (goede) ontknoping!

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 11 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

Gegeten

Tom maakte dit heerlijke gerecht: biefstuk met bloemkool uit de oven en een zalfje (zo schijnt dat te heten) van selderijknol. Ik vind het een stuk lekkerder als bloemkool en spruitjes uit de oven komen of gefrituurd zijn. Moet je eens proberen, veel meer smaak en lekker knapperig!

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 13 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

Variatie op de Cinnamon Rolls

Voor de derde keer cinnamon rolls gemaakt en nog steeds heerlijk! Nu hadden wij witte chocolade erin verwerkt, ook heel lekker!

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 15 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

Kijk ze eens glimmen 🙂

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 17 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

Blik naar boven

Deze foto maakte ik bij ONO, ik vind het leuk om eens ook af en toe een foto te maken vanuit een heel ander perspectief.

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 19 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

Netflix film: Falling From Grace

Dit keer heb ik een kei van een film voor jullie! Het gaat over een vrouw die bekent dat zij haar man vermoord heeft. Het hele land is in rep en roer want hoe kan zo een lieve vrouw (die onbaatzuchtig altijd anderen mensen helpt) zomaar haar man ombrengen?

Advocate Jasmine moet haar schuldbekentenis afhandelen, maar zij heeft het idee dat er meer achter die moord zit. En dat zit er ook!

Je kan de trailer bekijken, al raad ik het eigenlijk af. Je ziet dan waar het verhaal naartoe gaat, maar gelukkig zie je niet de echte ontknoping. En die zagen wij absoluut niet aankomen. Wat een ijzersterk einde!

De film duurt wel 2 uur maar je blijft kijken, zelfs een plaspauze wil je eigenlijk niet inlasten…

Marie en Ikea

Marie gaat als ze stout is altijd mijn IKEA gordijntjes slopen. En dan gaan die papieren dingen helemaal uit vorm… Maar dat koppie dat ze erbij trekt! Ach, ik vergeef het haar maar. Knap eigenlijk hoe katten exact weten wat ze moeten doen om aandacht te krijgen!

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 21 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

Wij hebben eigenlijk een heel gek huis. Tussen de woonkamer en de slaapkamer zit dus een raam…

Iemand leuke of slimme stylingtips? Iets anders dan die gordijntjes? Want ik wil het wel afsluiten, anders kijk je altijd bij de slaapkamer naar binnen.

Samen

Ik was het kastje aan het schoonmaken en daarop staan al mijn lipsticks. Zodra het leeg was zagen zij hun kans schoon.

Een klein plateau, maar ze passen er goed op. En hoog zitten is natuurlijk altijd leuk!

Dat was het weer voor deze KeeK, tot de volgende WeeK!

KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje? 27 ikea KeeK op de WeeK 9- Marie Sloopt IKEA, Verrassende Ontknoping & een Zalfje?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Trudy
Trudy
2 jaren geleden

Wat een heerlijke foto’s weer van je katten!

Mariska
2 jaren geleden

Ja, katten weten inderdaad donders goed hoe ze aandacht moeten trekken haha. En ze kunnen ook best ver gaan.

Tessa
2 jaren geleden

Wat een schattige katten foto’s!

Deb
2 jaren geleden

Hihi, die Marie en Toulouse toch! Zorgen altijd voor een vrolijke noot 🎶. Lekker die variatie op de cinnamon rolls! Die ga ik onthouden. Wordt tijd dat we ze weer eens maken. Ik heb jouw filmtip ff gecheckt op IMDB (doe ik met alle series en films) en zie dat ie daar niet heel hoog op scoort. Maar dat zegt niet altijd alles. Ps. wat jammer dat de week alweer voorbij is en het morgen alweer maandag is 😱. Maar gelukkig ook weer een nieuwe Keek..

bychristiana
2 jaren geleden

Ow, die cinnamon rolls zien er echt heerlijk uit, wat een super lekker en creatief idee om er witte chocolade in te doen. Zoiets zou ik nou zelf nooit kunnen verzinnen!

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Ohhh…
Zo ondeugend.
Ik adviseer plakplastic ook genaamd raamfolie dat je regelmatig bij de action kan kopen of in een bouwmarkt.
Meet de hoogte en breedte van het raam op.
Snijd dit wel altijd wat langer.
Je hebt een emmer, spons en water nodig.
Eventueel een raamwisser.
Noteer het nummer van de folie.
Handig als men meer wilt kopen.
Ik heb dit ook als zonsverduistering.
Maar ook op de deuren met ramen tussen de woon- en slaapkamer.
Véél succes….

Xoxo