CS Core 4 met model
Artikelen, Colorescience, Make-up, Nieuws

Colorescience: de meest luxe, minerale make-up lijn

Na het persevent van Colorescience kreeg ik een op maat gemaakt pakket met producten van Colorescience thuisgestuurd. Dus geen standaard Goodiebag, maar helemaal aangepast aan mijn huidtype. Het zijn de Core Four producten, de belangrijkste 4 stappen voor een mooie make-up!

Ik zal ze stuk voor stuk ook nog uitlichten, want binnen deze range aan producten vind je weer een diversiteit aan kleuren, verschillende gradaties qua SPF en zeker niet vergeten, Colorescience  biedt mensen met een probleemhuid (denk aan hyperpigmentatie of juist depigmentatie, zoals Vitiligo, rosacea e.d) dé oplossing om stralend voor de dag te komen. Ik heb de foto’s gezien en was werkelijk flabbergasted, wat een groot verschil!

De Core Four bestaat uit:

  • Face primer-Prime
  • Foundation-Correct
  • Setting mist-Set
  • Sun Protection-Protect

Introductie Colorescience

Diane Ranger, ook wel “moeder van minerale make-up” genoemd, kwam in de jaren ’70 al op het idee een natuurlijke make-uplijn te ontwikkelen afkomstig uit de aarde. 30 jaar later realiseerde zij haar droom en sinds 2001 is Colorescience niet meer weg te denken in de Amerikaanse beautyindustrie en het merk wordt beschouwd als hét minerale-make-upmerk.

CS Core 4 met model

 

Colorescience is de meest luxe, minerale make-up lijn verkrijgbaar in het topsegment en onderscheidt zich ten opzichte van andere make-uplijnen door de hoge kwaliteit van ingrediënten, efficiënte formuleringen, levendige kleuren en eenvoudige toepasbaarheid. Er wordt geen gebruik gemaakt van minerale oliën, kleurstoffen, agressieve chemicaliën of conserveringsmiddelen, parfum, talk en alcohol.

De mineralen, de meest zuivere en pure vorm haalbaar, trekken niet in de huid, maar blijven op de oppervlakte liggen en zijn waterafstotend. Het behoud van een gezonde huid en de bescherming van de huid zijn belangrijke speerpunten bij Colorescience.

Productassortiment

Colorescience biedt een uitgebreid productassortiment met primers, zonbeschermers, correctors, foundations, blushes, mascara’s, oogschaduws, lipverzorgingsproducten, etc.Tevens zijn er specifieke producten in te zetten bij huidaandoeningen zoals acne en rosacea, en voor camouflage.Meer en uitgebreide informatie hierover vindt je terug op www.colorescience.nl.

Core Four

CS Core 4 products

Om het mooiste effect te creëren voor een prachtige egale look wordt er gebruikt gemaakt van de Core Four producten. Deze Core Four producten vormen de basis binnen Colorescience:

Stap 1 is het gebruiken van een Primer; de primer zorgt voor een perfecte basis en geeft een egaal effect en een vermindering in de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. De primers zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, afhankelijk van uw huidtype.

CS Primers group scattered

 

Stap 2 is het aanbrengen van een passende foundation. Hierbij is er keuze uit een crème foundation (vloeibaar), losse poeder foundation (lichte tot medium dekking) of pressed poeder foundation
(medium tot volledige dekking) in 15 verschillende kleuren.

Foundations Group

 Stap 3 is de Setting Mist; een spray met een serum dat er voor zorgt dat uw look er natuurlijk uitziet en de make-up fixeert. Deze Mist kunt u ook gedurende de dag gebruiken om uw make-up te reactiveren.

CS Mists group

 Stap 4 is het aanbrengen van een van de Sunforgettable minerale poeders, deze zijn beschikbaar in diverse tinten, afhankelijk van uw huidtype, en hebben een SPF 30 of 50 voor een optimale bescherming tegen de zon. Het aanbrengen van de poeder met de self-dispensing brush (zie afbeelding) zorgt ervoor dat de poeder eenvoudig aangebracht kan worden en de hoeveelheid aan te brengen poeder is gemakkelijk te variëren en bepaalt de gewenste dekking.

CS Sunforgettable Powder Brush SPF50

Colorescience is verkrijgbaar bij de erkende Colorescience verkooppunten. Voor meer informatie kun je terecht op de website: Colorescience.nl

JC Imp B.V. is exclusief importeur van alle producten van Obagi Medical, ZO Skin Health, ZO Medical en Colorescience in de Benelux. 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments