RadarPlus Babs
Artikelen, Babs in de media, Medisch cosmetische behandelingen, Over mij

Even een rimpel wegwerken? Babs in de Radar Plus

Hebben jullie mij al in de Radar Plus gezien? Ik las een oproep dat ze mensen zochten die een cosmetische/ chirurgische behandeling hadden laten doen. Dit was Voor het item Psyche & Gezondheid. Botox, fillers, plastische chirurgie, met de vraag waarom je het liet doen en wat je ervaringen waren.

RadarPlus Babs

Hé, leuk, dacht ik. Ik heb wel wat behandelingen achter de rug en hou enorm van voor en na-foto’s van cosmetische behandelingen en ben sowieso altijd geïnteresseerd wat er allemaal mogelijk is. Mensen verfraaien hun uiterlijk eigenlijk altijd, of het nu een tatoeage, een piercing, make-up, haarverf, haarextensions of een liposuctie is. Of elke 6 weken naar de kapper gaan. (ik hoogstens 1 keer jaar) Best wel apart, als je erover nadenkt.

IJdel?

Ik weet van mijzelf dat ik tot een bepaalde hoogte ook ijdel ben, en daar is niets mis mee.

RadarPlus Babs

Het zijn allemaal behandelingen die eigenlijk per toeval op mijn pad kwamen, behalve dan de borstcorrectie, die was meer vanwege mijn rugpijn. Meer een medische dan cosmetische indicatie. Maar heel erg blij mee.

Na de Obagi Blue Peel zag mijn huid er op zijn best uit, glad, mijn rimpels waren verminderd, ik had een heldere en frisse look. Ik zou dat eigenlijk nog een goede peeling willen ondergaan, mijn huid ziet er soms wat grauw uit. En dan fleurt de boel weer even op.

De fillers waren voor mijn wallen, en botox tegen de hoofdpijn. En een klein beetje om mijn wenkbrauwen wat te liften, maar voor mij is dat niet dé oplossing tegen overhangende oogleden, mijn wenkbrauwen staan al hoog genoeg. En dat komt weer omdat mijn oogleden steeds minder zichtbaar zijn, een ‘crease’ waar ik leuk een oogschaduw in kan blenden, die heb ik niet.

Ik geef het toe, voor alle behandelingen zelf heb ik nooit geld betaald, behalve een botox behandeling tegen de hoofdpijn. Als ik beter bij kas zat, zou ik waarschijnlijk meer laten doen, hoe ouder je wordt, hoe meer je je gaat ‘ergeren’ aan rimpels, wallen en dergelijke. Net zoals mijn grijze haren… grrr..

Botox

Zelfs toen botox een hype werd, dacht ik dat dat iets zou zijn waar ik mij nooit aan zou wagen. Dat was iets voor een ‘bepaald type vrouwen’. Nu weet ik inmiddels, zeg nooit nooit, want je kijk op cosmetische behandelingen kan in de loop der tijd behoorlijk veranderen. Zeker als je ziet wat een mooie resultaten mogelijk zijn. (en dan hebben we het natuurlijk niet over de paar uitwassen, die altijd in de media uitgelicht worden)

Terug naar het interview:

De journaliste nam contact met mij op en wij maakten een telefonische afspraak voor het interview. Na een gesprek van een uur, heeft ze keurig het concept opgestuurd. Echt heel correct. Ik vond de tekst prima, het klopt , alleen bedenk ik dat wat verbouwinkjes aan mijn uiterlijk mij toch zelfverzekerder zouden maken. Denk aan een ooglidcorrectie, een wat strakkere kaaklijn en een mooi gebit, zodat ik voluit durf te lachen op een foto, dan alleen maar te ‘smizen’.

Radar vind ik overigens op televisie een topprogramma, met een team die alles tot de bodem uitzoekt. En tenminste doorvraagt over onderwerpen. Een echte eye-opener, soms schokkend, maar ik ben blij dat dit soort programma’s er zijn.

Het magazine kende al ik wel van naam, maar eigenlijk nooit gekocht. Ik ga er toch in de toekomst op letten in de winkel. Het leest lekker weg, is aantrekkelijk vormgegeven en een goede bron van informatie.

RadarPlus Babs

De fotografe kwam bij mij thuis, (wat een leuk mens was dat!), er was geen visagie en ik droeg gewoon mijn eigen kleding. Het topje wat ik aanheb had ik van mijn lieve vriendin Marte gekregen, en vond het zo leuk dat de fotografe die het mooist vond staan voor de foto (H&M)

Om het goede licht te vangen stond zij half buiten en ik binnen. Het was even zoeken in de huiskamer wat een mooie plek was.

Staan vind ik altijd lastig, maar ik kon lekker op de tafel zitten. voor mijn gevoel ook het meest relaxt. Ik moest ook van haar aan iets denken, iets waar ik van hield. Wel een goede tip, vrouwen van boven de veertig moeten hun hoofd niet op een meisjesachtige, scheve manier houden. Ze zocht een sterke persoonlijkheid, een vrouw die weet wat ze wilt. Ja, dan ben je bij mij wel op het goede adres 🙂

Het blijft natuurlijk spannend als het blad door de brievenbus valt, hoe is het uiteindelijk geworden?

RadarPlus Babs

Ik vind het een mooi artikel geworden, en ben stiekem best trots dat ik het gedaan heb. Voor mij zijn cosmetische behandelingen geen taboe, iedereen mag het best weten.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Tineke van Bijnen
Tineke van Bijnen
8 jaren geleden

Enig Babs.

Marianne
Marianne
8 jaren geleden

Leuk geworden!!

july
8 jaren geleden

Wat ontzettend leuk dat je dit gedaan hebt! Leuk artikel om te lezen ook.

Jhemyla
8 jaren geleden

WAUW wat ontzettend gaaf en mooie foto zeg!