Cadeautip! Midas Touch Beautyblender (Limited Edition) 9 beautyblender Cadeautip! Midas Touch Beautyblender (Limited Edition)
Artikelen, Feestdagen, Kerst, Make-up, Tools

Cadeautip! Midas Touch Beautyblender (Limited Edition)

Heb jij al een beautyblender? Sinterklaas is weer in het land en nog even, en dan staat overal de kerstboom weer te flonkeren. Zoek je nog een leuk en feestelijk beauty cadeautje, dan is de Midas Touch Beautyblender heel feestelijk om te geven!

beautyblender

Ik denk dat iedereen de beautyblender wel kent. Het handige eivormige sponsje waarmee je je foundation en concealer flawless op kan brengen. Eerst was hij er in de kleur roze en daarna volgden er meer kleurtjes.

Ik vind het een briljante uitvinding. Sinds ik de beautyblender heb gebruik ik mijn kwasten steeds minder.

Deze limited kerstset bevat één roze original beautyblender en’één mini blendercleanser solid.  Met de blendercleanser krijg je je beautyblender weer mooi schoon, en dat is wel zo hygiënisch natuurlijk. Maar ik zag op YouTube dat je er ook je kwasten mooi mee schoon krijgt. Dubbel plezier dus!

beautyblender (2)

Beautyblenders zijn 100% latexvrij en gemaakt van polyurethaanschuim. Door de open celstructuur is er minimale make-up verspilling.

midas touch beautyblender

Deze vrolijke beauty kerstbal kost €22,95 en is te koop bij onder andere Douglas.

 

Wat gebruik jij het liefst voor je foundation? Je vingers, kwasten of de beautyblender?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
4 jaren geleden

Wat een mooie beautyblender! Ik ben helemaal gek op de kleur, haha. Ik gebruik een Real Techniques beautyblender om mijn foundation en concealer aan te brengen, dat werkt voor mij het fijnst.

Ivon
4 jaren geleden

Ik gebruik de beautyblender inderdaad ook echt graag!! Krijg hem alleen nooit echt goed schoon, hoe doe jij dat??

chucky1012
4 jaren geleden

Zo een leukerd 😉

Simone
4 jaren geleden

Oh wauw, dit is zeker een heel leuk cadeautje (stiekem ook voor op mijn eigen wishlist!)

Loes
4 jaren geleden

Ah wat een super leuk cadeautje! Echt perfect voor de beautylover. Ik gebruik of een beautyblender of een real techniques kwast±

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat een mooie blender, inderdaad mooi voor met de feestdagen voor cadeau. Ik heb m nog niet, staat op mijn lijstje! 🙂

bychristiana
4 jaren geleden

Het ziet er wel schattig hè! Ik gebruik eigenlijk altijd gewoon mijn vingers voor het aanbrengen van zowel foundation als concealer. Op de een of andere manier vind ik dat toch hygiënischer dan een kwast of een sponsje. Tenzij je hem elke keer schoonmaakt natuurlijk, maar dat lijkt me dan weer zoveel gedoe;-)

Romy
4 jaren geleden

Dat klinkt echt als een heel handig ding en wat ziet het er geweldig uit in die kerstbal! Echt een leuk cadeautje om te krijgen en te ontvangen!