keek op de week 46 2017
Artikelen, Films en series, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de WeeK 46- 3 tips voor spannende detectives!

Hallo KeeKer vrienden! Deze week een korte KeeK met wat super tips voor nieuwe detectives. Wij hebben verder deze week de rest van het laminaat gelegd en ik merk dat het voor mij behoorlijk vermoeiend is. Maar het is zeker mooi geworden!

keek op de week 2017 46

Foto: Shutterstock

Wij hebben ook nog de gang en keuken ermee kunnen leggen, dus bijna de hele benedenverdieping. Vandaag nog onder het fornuis wat planken leggen en dan is het echt af. Het huis is nu een stuk lichter en frisser. Ooit wil ik de gordijnen vervangen, ook in een lichtere kleur. Maar geen idee of dat op korte termijn gaat lukken. Ach, wat in het vat zit verzuurt niet, zeg maar.

Afijn, deze week weer wat tips voor urenlang kijkplezier!

Mr. Mercedes

Een psychopaat rijdt in op een menigte mensen. In een gestolen Mercedes.  Met een eng clownsmasker. (Wie denkt er direct a HET/IT ?) Het begin is behoorlijk heftig (ik vond het ook een behoorlijk nare scène) maar het verhaal is zo spannend. Een detective onderzoekt de zaak zonder de dader te vinden en nu hij gepensioneerd is zoekt de moordenaar contact o m hem uit te dagen. In en rondom zijn huis gebeuren er vreemde en bedreigende dingen.

Pas op: De trailer kan als schokkend worden ervaren

Naar een boek van Stephen King. Dan weet je het al. Spannend en ook behoorlijk creepy allemaal.

 

Tin Star

In Tin Star draait het om de Britse detective Jim Worth. (Tim Roth, Ik ken hem nog uit Lie to Me) . Hij vestigt zich met zijn gezin in het kleine, rustige dorpje Little Big Bear om hier politiechef te worden en zo een beter leven te krijgen. Tegelijkertijd laat de opening van een nieuwe olieraffinaderij het dorp kennismaken met drugsdealers, prostitutie en georganiseerde misdaad. Dit ontwikkelt zich in een verhaal van corruptie, moord, verdriet en alles opslokkende wraak.

Ook Emmy-genomineerde Christina Hendricks (Mad Men) is te zien in deze wraaklustige 10-delige serie. Bron: TV gids.

 

Liar

Als je Broadchurch leuk vond dan is dit zeker een aanrader. Het donkere sfeertje, de omgeving.

Laura Nielson is een lerares die na wat mislukte relaties eigenlijk niet toe is aan een nieuwe liefde. Toch gaat ze overstag als chirurg “Andrew”  haar mee uit vraagt.  Zijn zoontje zit bij Laura in de klas, en ze kent zijn vader natuurlijk al een beetje. Zij gaan uit eten en je ziet haar de volgende dag wakker worden, totaal in de war. Wat is er die nacht gebeurd? Zij kan zich helemaal niets herinneren, maar je voelt hem al… Er is iets vreselijks gebeurd. Heeft de chirurg haar verkracht of niet?

Ik was tijdens het kijken ook steeds aan het twijfelen om ze gelijk had of niet en kon niet wachten tot het eind van de serie, waar alles opgehelderd wordt. Echt spannend!

De actrice herkennen jullie vast wel, het is de lieve “Anna” uit Downton Abbey (die met Mr. Bates trouwt). Goede cast, zeker het kijken waard!

 

Mocht je deze series al kennen dan kan je nog een andere KeeK teruglezen waar ik 5 andere toffe series heb besproken!

Veel kijkplezier en tot de volgende KeeK!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
4 jaren geleden

Liar lijkt mij spannend, maar helaas dus niet op Netflix? Wij hebben net ‘The Sinner’ gekeken met Jessica Biel. Waan-zin-ni-g spannende serie. Ook echt een aanrader.

Irene
4 jaren geleden

Fijn dat het laminaat mooi is geworden. je kunt ook een keertje de gordijnen wassen, dan ziet het er ook heel anders uit.

Jouvence
4 jaren geleden

Liar lijkt me een spannende serie, staat ‘ie op Netflix?

Deb
4 jaren geleden

Mr. Mercedes lijkt me spannend! Ik moest inderdaad aan IT denken (die wil ik zeker nog zien!) maar krijg ook de rillingen wanneer ik denk aan psychopaten die op mensen in rijden, iets dat de laatste tijd veel te vaak gebeurt. Heel eng! Wij kijken op dit moment Stranger Things op Netflix, ook een heerlijke serie die ik je kan aanraden als je van fantasy/horror houdt.

Sonja
4 jaren geleden

Ik kijk eigenlijk vrij weinig series. En ik ben meer het type Disvovery met leerzame programma’s.

Elke
4 jaren geleden

Jaaaa, dit had ik net nodig dit artikel! Ik was net opzoek naar een nieuwe serie! Dus ik ga deze drie onthouden en ga binnenkort starten met liar te zien! Thanks! 🙂

Annette
4 jaren geleden

Tin Star vond ik een beetje Twin Peaks achtig ik weet niet zo goed wat ik van die serie moest vinden. Ik volg nu op Canvas Rellik (killer omgedraaid) heel spannend ook. Volgende week de laatste 2 afleveringen.

Hennie
4 jaren geleden

Jaaaaaa, wat noem je weer een fijne series op. Liar gaat ZEKER op mijn lijstje. Die lijkt me echt heel goed. Ken je trouwens de serie Limitless? Die is ook best te doen. Prettig tussendoortje, zeg maar. Benieuwd wat je er van vindt.

chucky1012
4 jaren geleden

Fijn dat jullie de vloer hadden gelegd.
Leuke filmtips.

Fijne dag Xoxo