dream blender 1
Artikelen, Foundation, Huidverzorging, Make-up

Review- Maybelline Dream Blender

Ik had zo mijn zinnen gezet op de originele eivormige beautyblender, totdat ik de Maybelline Dream Blender zag hangen bij de DIO drogist.

Deze blender lijkt een beetje op een dak van een tempel (dacht ook direct aan de Efteling) en ook wel op een softijsje…. Een blender op een stokje. Hij is vrij klein, maar hij leek mij wel handig, ook omdat je met het puntige uiteinde mooi in de hoekjes kan komen, zoals aan de zijkant van de neus en rondom mijn ogen. Benieuwd of ik blij ben met dit kekke sponsje?

dream blender

Wat zegt Maybelline New York over deze spons?

Breng je foundation aan met de handige Maybelline Dream Blender Spons. Met deze spons breng je foundation aan met een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Waarom het werkt

De  unieke conische vorm zorgt ervoor dat de blender heel flexibel is. Door de flexibiliteit en zachtheid van het product vormt de Dream Blender perfect naar de contouren van je gezicht.

 

maybelline dream blender

Tip van onze make-up artist

De Dream blender is zowel nat als droog te gebruiken. Maak vervolgens deppende bewegingen om je foundation aan te brengen. Gebruik de zijkant van de Dream Blender voor de grote oppervlakken zoals  wangen en voorhoofd en de dunne bovenkant voor moeilijker te bereiken gebieden, zoals ogen en neus.

 

 

De test

Ik heb hem nat en droog getest. Droog werkt hij voor geen meter, maar vochtig een stuk beter. Mijn foundation blend redelijk en ik moet zeggen dat het er toch mooier uitziet dan met alle kwasten die ik heb. Mijn foundation hoopt zich dan teveel op in mijn poriën, en door het vegen komen er altijd losse velletjes los.

Maar perfect en flawless lukt mij gewoon niet. Ik heb iets raars met foundation en mijn huid, een haat-liefde verhouding. Ik krijg het er nooit mooi op, sterker… alle rimpels en lijntjes worden juist geaccentueerd. (ik moet nog steeds een keer die van Lioele bestellen of als ik flink in de slappe was zit, dan ga ik bijvoorbeeld eens bij Chanel neuzen, tips zijn welkom!)

Ik heb op beide wangen wat foundation aangebracht (niet op mijn hele wang, overigens), het is zo moeilijk om dat goed in beeld te krijgen, maar hoop dat jullie het enigszins kunnen zien. Waar het sponsje droog was, hoopte de foundation zich op (Clinique Age Defense BB cream) en met een vochtig sponsje lukte het al beter.

Ik heb overigens geen primer gebruikt. (die vervelende grote poriën ook..)

linkerkant gezicht maybelline droog sponsje
Droge spons van Maybelline
met vochtige maybelline spons
Vochtige spons Maybelline

Rechtsonder zit overigens ook geen foundation…zie je hoe foundation mijn poriën accentueert? Dit is natuurlijk behoorlijk uitvergroot, maar toch…

 

Het sponsje blijft overigens vrij stug, ook als je hem nat spuit/ onder de kraan houdt. Ik las dat de originele beautyblenders dan zachter en groter worden. Ook hoop ik dat het sponsje ook mooi op de houder blijft zitten. De tijd zal het leren.

 

Maybelline dream blender gebruikt
Maybelline Dream Blender gebruikt

 

Je kan overigens de Dream Blender ook gebruiken voor het opbrengen van concealer, dit heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ga ervan uit dat dat prima gaat lukken.

Conclusie:

Hij werkt wel heel prettig, je komt gemakkelijk in alle hoekjes. Maar ik wil toch nog een keer een originele beautyblender proberen. Om echt goed te vergelijken.

De originele beautyblender kost €19,95, die van Maybelline New York €9,99.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natasja
6 jaren geleden

Die van real techniques is een aanrader! komt in de buurt van de originele BB en kost €5,99 of €6,99 geloof ik.. De BB is idd heel fijn! Zacht en wordt groter als tie nat is en bounced lekker 🙂

Debbie
6 jaren geleden

Wat een grappig model heeft dat ding, net een paddestoeltje. Misschien helpt een primer inderdaad tegen de lijntjes?

Natasja
6 jaren geleden

Ik vind het met een goede kwast (ik gebruik er een van Zoeva) altijd nog het beste werken, ik kan met zo’n eitje niet overweg, hihihi!

Lindsey Beljaars
6 jaren geleden

Klinkt erg goed!

Natascha
6 jaren geleden

Hmmm wat jammer zeg! Die dupes vallen vaak toch tegen. Ik heb een dupe (dus echt een eitje) van de beautyblender van Primark. En hoewel ik het nooit had verwacht vind ik die wel heel erg fijn!

Linda
6 jaren geleden

De Primark had vroeger ook zo’n tool. Wat wilde ik deze graag hebben zeg! En uiteindelijk gekocht maar ik vond het uiteindelijk toch tegenvallen. Het handvat vond ik niet zo lekker werken. Zo jammer want ik vind het er mooi uit zien. Helaas. -x-

Marushi
6 jaren geleden

Klinkt goed! Ik heb er eentje online gekocht voor echt super goedkoop maar het werkt helaas niet 🙁 Denk dat ik toch maar voor een duurdere moet gaan. -x-

Shopverslaafd
Shopverslaafd
6 jaren geleden

Ik zweer toch bij de orginele
Maar de meeste foundations gaan toch echt in lijntjes zitten
Een primer eronder kan helpen
Ik heb de cc van bourjouis
Erg fijn! Ik denk niet dat wij dezelfde huidtint hebben, anders had ik je een tube kunnen opsturen, deze gaat niet in lijntjes zitten
erg fijn

Annette
6 jaren geleden

Ik heb jaren met sponsjes gewerkt en vond het wel ok, maar sinds een paar jaar gebruik ik een kwast en vind ik dat toch mooier en prettiger werken. Gebruik nu standaard de RT kwast die ik vorig jaar bij jou won 🙂 Super ding. Ga eind april naar Londen dan ga ik denk ik nog zo’n kwast halen hij is superfijn.

petra
6 jaren geleden

Ohhh, jij hebt hetzelfde met foundation als ik vaak ervaar, lees ik…..dat het wel lijkt of je juist diepere lijntjes krijgt…het klinkt wel erg fijn dat je juist de hoekjes goed kunt bereiken met deze blender…maar op dat gebied ben ik echt een onhandige miep, want ik kan maar moeilijk wennen aan zulke tools, als dit…