Geen KeeK op de WeeK Meer? 9 keek op de week Geen KeeK op de WeeK Meer?
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week, Marie, Piet

Geen KeeK op de WeeK Meer?

Hallo lieve KeeKers, voorlopig stop ik even met de KeeK op de WeeK… Waarom dat is zal ik kort toelichten…

Geen KeeK op de WeeK Meer? 11 keek op de week Geen KeeK op de WeeK Meer?

De KeeK is even op…

Een artikel schrijven, daar gaat heel veel tijd in zitten. Nu is de KeeK altijd een extraatje, het gaat meer over mij, mijn gezin en mijn katten en wat er zoal die week gebeurd is. Vaak gebeurt er niks bijzonders in die zin dat het niet iets is om met iedereen te delen. Jullie weten dat ik vaak thuis ben en binnen zit, ik heb soms bar weinig te vertellen over mijzelf. Vaak meer over Marie en Piet, maar ik merk dat ik steeds vaker vergeet om foto’s te maken. Ik denk ook dat relatief weinig mensen de KeeK echt lezen.

Ik hoop zo ook wat meer tijd over te houden voor andere dingen. Dus ik ga het zo doen, is er wat meldenswaardig gebeurd dan maak ik weer een KeeK, dat kan om de 2-3 weken of misschien komt er wel een KeeK op de maand. Of helemaal niet… Pin mij er niet op vast.

Toch nog een paar fotootjes…

Omdat ik laatst deze leuke actiefoto’s gemaakt heb van Marie en Piet  zal ik ze nog hier posten. Marie en Piet in de clinch. Ditmaal had Marie overwicht op Piet en stoer van Marie, ze rende een keertje niet weg. Het blijft zo sneu om te zien als ze haar tandeloze bekkie in Piet zijn nek zet, maar gelukkig zijn het normale speelmomenten en soms kleine opstootjes tussen hen. Verder kunnen ze het steeds beter met elkaar vinden!

Tot een volgende KeeK!

Geen KeeK op de WeeK Meer? 23 keek op de week Geen KeeK op de WeeK Meer?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
7 maanden geleden

Oh, ik vond het ook altijd leuk om die random weetjes en foto’s te zien, zeker van al het lekkere eten en de poesjes! Maar deel gerust wanneer jij er zin in hebt, of helemaal niet dat kan ook zeker!

Rory
7 maanden geleden

Wat jammer Babs, ik vond het altijd gezellig om te lezen en te zien. Ook de Netflix of andere tips, de poezenfoto’s maar ook de informatie en foto’s over je kunstwerken vond ik altijd erg leuk. En de foto’s van de gerechten. En eigenlijk alles. Maar ik begrijp je wel hoor, want ik kan mij voorstellen dat het veel werk is. Altijd eerst aan jezelf denken 😘 Dat is belangrijk.

Rory
7 maanden geleden
Reply to  BeautyByBabs

Leuk van de blogpost! En ik houd mij aanbevolen voor serie-tips, en gerechten tips en en en 🙃

Wendy
Wendy
7 maanden geleden

Jammer, ik vond je keeks altijd leuk om te lezen. Maar snap dat het veel werk is.
Ik blijf de andere artikels lekker lezen
En kijk op insta lekker naar de foto’s van je katten. 💖🐱🐈

Deb
7 maanden geleden

Wat jammer Babs. Ik vind jouw Keek altijd heel leuk en ook gezellig om te lezen. Geeft echt een personal touch aan jouw blog. Maar ik begrijp heel goed jouw keuze. Gaat allemaal erg veel tijd in zitten. Dat wordt soms nog wel eens een beetje onderschat weet ik uit eigen ervaring. Hoop dat je ’em nog wel af en toe blijft bakken jouw ‘Keek’ 😉 Liefs en fijne zondag ♥

chucky1012
7 maanden geleden

Respect en ik begrijp het heel goed.
Leuke foto’s.

Een hele fijne week Xoxo

Annette
7 maanden geleden

Begrijpelijke keuze Babs, maak er een mooie zondag van!