5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen! 9 valentijn 5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!
Artikelen, Fashion, Feestdagen, Sieraden, Valentijnsdag

5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!

Zoek je nog een Valentijnscadeau voor haar of laat je die speciale dag aan je voorbijgaan? Ik heb 5 leuke tips bedacht waarmee ik zelf wel mee verrast zou willen worden op Valentijnsdag! En wellicht inspireer ik jullie ook wel!

5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen! 11 valentijn 5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!

Valentijnsdag, de een vind het geweldig en “doet er aan” zoals wij dat altijd uitdrukken, de ander vind het helemaal niks en geeft er geen cent aan uit. Wij “doen” nooit iets met Valentijnsdag maar als ik eerlijk ben zou ik het wel heel leuk vinden als er toch iets verrassends zou gebeuren.

Een stukje geschiedenis – Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. In de Verenigde Staten is men, uit commercieel oogpunt, begonnen met de nadruk van anonieme liefde naar liefde. Valentijnsdag is in België en Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden: cadeauwinkels, boekwinkels, lingeriewinkels en bloemenwinkels profiteren hiervan. Bron: Wikipedia

Tip 1- Herhaal je eerste afspraakje…

Misschien hebben jullie wel herinneringen aan een bepaald café of restaurant waar jullie voor het eerst een date hadden. Dan haal je weer mooie herinneringen op. Was je zenuwachtig en goot je je glas wijn over je aanstaande partner? Of wist je niet toen wat je aan moest trekken? Wat deed je op je eerste afspraak of waar hebben jullie elkaar ontmoet? Leuk als je daar ook apart naartoe gaat, net als toen. Of vanaf de plek waar jullie hebben afgesproken. Zijn jullie al wat langer bij elkaar en was het vóór de tijd van de smartphones, laat die dan eens thuis. Benieuwd in hoeverre jullie die zullen missen!

5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen! 13 valentijn 5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!

Tip 2 – Puzzeltocht met een verrassende eindbestemming!

Drop je lief in een vreemde stad en… Nee, hoor grapje natuurlijk, dat doe je natuurlijk niet zomaar zonder voorbereiding. Denk aan een routebeschrijving die je eerst thuis gemaakt hebt. Je maakt er een kleine puzzeltocht van, met onderweg allerlei leuke verrassingen. De routeplanner loodst je lief door een leuke stad. Als hij/zij op een bepaald punt komt, aangegeven op de routemap, dan moet zij je een appje sturen dat hij/zij daar aangekomen is. En dan begint het cadeautjes festijn!

Voor de dames: Staat ze voor een lingeriewinkel, stel dan voor dat ze daar iets moois voor zichzelf koopt. Of bij een andere locatie dat ze daar die handtas moet gaan halen die ze al zo lang graag wil hebben. (Natuurlijk maak je dan eerst het bedrag over)

Voor de heren kan je natuurlijk denken aan een parfumerie waar hij zijn favoriete eau de toilette kan halen. Misschien is hij wel dol op schoenen of dartpijlen… Zelf weet je natuurlijk het best (als het goed is) waar manlief van houdt!

5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen! 15 valentijn 5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!

De eindbestemming kan een park of café zijn waar je hem opwacht en je kan hem/haar natuurlijk ook leiden naar een hotel. (Natuurlijk heb je voor thuis een oppas geregeld als je kinderen of huisdieren hebt!)

Je kan daar de lunch of driegangendiner nuttigen maar je kan ook lekker op je kamer een afhaalpizza verorberen. En waarom zou je zelf niet een flesje wijn en 2 glazen meenemen? Op vakantie in het buitenland sleept iedereen van alles mee naar zijn hotelkamer. Of doe jij dat nooit?

Tip 3- Een sieraad is voor altijd, een Valentijnscadeau voor haar en hem…

Parfum en/of sieraden zijn altijd een goed idee! Je hebt tegenwoordig hele mooie sieraden die perfect bij de persoon passen die ze krijgt.

Een ring met ene mooie steen, een statement ring, minimalistische ringen of zo een prachtige vintage ring. Bij My Jewellery vind je heel mooie bijzondere ringen met één of meerdere steentjes. Check de “We Love Vintage” collectie eens, er zit er vast wel een sieraad bij die jij ook mooi vindt!

Deze ring vind ik persoonlijk heel erg mooi!

5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen! 17 valentijn 5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!

Wat dachten jullie van deze armbandjes? Voor  hem en voor haar!5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen! 19 valentijn 5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!

Tip 4- Sterrenbeeld poster

My Jewellery heeft ook deze mooie sterrenbeeld posters, leuk om die aan elkaar te geven. Lijst ze mooi in en hang ze op een opvallende plek. Ik ben een Waterman en binnenkort jarig.

Wat is jouw sterrenbeeld?
0
Wat is jouw sterrenbeeld? x

Tip 5- Schrijf een brief of een lief kaartje…

Niet digitaal natuurlijk maar een handgeschreven briefje! Schrijf op wat je leuk en lief van elkaar vindt, zoals bijvoorbeeld: “bedankt dat je altijd voor mij kookt als ik moe ben” of ” lief dat je altijd een kop koffie ‘s ochtends voor mij klaar zet”. Misschien zijn dat dingen die heel gewoon zijn geworden maar zo laat je weten dat je dat nog steeds waardeert.

Wat kan je in een Valentijnskaart schrijven?

  • Ik vind je ook leuk als ik nuchter ben…
  • F*ck butterflies – I feel the whole zoo when i am with you!
  • Er is niemand met wie ik liever in  lockdown zit!

Eens wat anders dan het geijkte “ik hou van jou, ik blijf je trouw etc.”

5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen! 25 valentijn 5 Leuke Tips om je Partner op Valentijnsdag te Verrassen!

Kortom, ideeën genoeg voor ieder budget. Desnoods maak je een tekening of schilderij van je lief, huis of kind. Al kan je niet goed tekenen, de poging alleen al is super leuk! Ik zou zeggen, laat je fantasie en creatieve brein er op los en maak er wat leuks van op Valentijnsdag! Maar wat mij betreft mag dat op welke dag dan ook, aandacht voor elkaar is het allerbelangrijkste wat er is!

Vieren jullie Valentijnsdag? Of is het meer iets voor jonge stellen en geen echtparen die al meer dan 25 jaar bij elkaar zijn?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
7 maanden geleden

We vierden het wel altijd en sinds Mila bij ons is juist mét haar. Gezellig uit eten gaan met zijn drietjes. De afgelopen jaren is dat al een uitdaging geworden met de pandemie and such. Ik denk dat we er dit jaar weinig aan doen hoor.

Deb
8 maanden geleden

Ik vind het altijd een super leuk thema, maar we doen er zelf niks aan. Vond het zelf het leukste toen ik nog op de middelbare school zat.

chucky1012
8 maanden geleden

Je kan het hele jaar door wel meerdere dagen iets bijzonders geven….
Hier doe ik niets aan…

Xoxo