My Perfect Eyes voor en na 10
Artikelen, Reviews

NIEUW! ‘MY PERFECT EYES’- Wallen en kringen verdwijnen in 1 minuut!- Review

My Perfect Eyes, de cosmetische ‘quick fix’ oplossing die rimpels, kraaienpootjes, wallen en donkere kringen onder de ogen binnen 60 seconden gladstrijkt, voor 8 uur lang een opzienbarend jeugdige oogopslag. Ik heb hem getest en ja, het werkt inderdaad!

MY PERFECT EYES

Over My Perfect Eyes

Laten rimpels en kraaienpootjes je ouder voelen dan je bent? Is het vrijwel onmogelijk om de wallen onder je ogen te camoufleren? Heeft je blik een vermoeide en doffe uitstraling door donkere kringen rondom je ogen? Dat hoeft vanaf nu niet meer dankzij ‘My Perfect Eyes’! Met deze revolutionaire ooggel zijn al deze tekenen van huidveroudering tijdelijk binnen 60 seconden verdwenen en dit resultaat houdt tot maar liefst 8 uur aan.

My Perfect Eyes

 

 

Ogen zijn dé spiegels van de ziel en vertonen vaak als eerste iemands ware gevoelens. De huid rondom de ogen vertelt bovendien als één van de eerste onderdelen in het gezicht iets over iemands ware leeftijd. ‘My Perfect Eyes’ is een ultrageavanceerde ooggel, waarmee een jeugdige oogopslag met slechts één vloeiende beweging van je vingertop is verzekerd.

De magische ooggel die binnen 60 seconden werkt en die ca. 8 uur aanhoudt

‘My Perfect Eyes’ is géén concealer of anti-aging ooggel. In plaats daarvan is het een geavanceerde cosmetische ‘quick fix’-formule die rimpels, kraaienpootjes, wallen en donkere kringen rondom de ogen binnen slechts één minuut perfect gladstrijkt met opzienbarende resultaten als het gaat om een jeugdige oogopslag. Het effect van deze magische ooggel is tijdelijk en houdt gemiddeld zo’n 8 uur aan, waarna het product desgewenst weer opnieuw kan worden aangebracht.

MY PERFECT EYES

 

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Test het product altijd vooraf op bijvoorbeeld een stukje onderarm, om eventuele allergische reacties of (over)gevoeligheid uit te sluiten.
  • Stap 2: ‘My Perfect Eyes’ wordt altijd aangebracht op een van tevoren goed gereinigde huid. Zorg ervoor dat er zich op de huid dus geen crèmes, make-up of resten van reinigingsproducten bevinden.
  • Stap 3: Schud de flacon zorgvuldig en breng een kleine hoeveelheid van het product ter grootte van een erwt aan op de rug van de hand. Dit is voldoende voor beide ogen.
  • Stap 4: Breng de gel aan onder de ogen, werkend vanuit de binnenste ooghoek en veeg deze met een vingertop in een stevige, vloeiende beweging naar de buitenzijde van het oog toe uit. Maak hierbij geen kloppende, maar alleen een strijkend beweging en zorg ervoor dat het gehele gebied onder het oog is bedekt met de ooggel. Indien het product onverhoopt in de ogen terecht komt, spoel dit dan direct zorgvuldig uit met lauw water.
  • Stap 5: Houd het gezicht gedurende 2-3 minuten zo stil mogelijk, totdat de ‘My Perfect Eyes’ ooggel volledig is opgedroogd. Zodra de formule begint te werken, voel je een krachtige tintelende sensatie en een versteviging en aanspanning van de verslapte huiddelen rondom de ogen. Dit gevoel houdt ongeveer 20 minuten aan en verdwijnt dan weer, zodra de gel flexibel wordt en mee gaat bewegen met de natuurlijke bewegingen van het gezicht.
  • Stap 6: Breng nu een hydraterende dagcrème aan op de rest van het gezicht. Let op! Doe dit met uitzondering van de huid rondom de ogen, omdat daarmee het effect van ‘My Perfect Eyes’ vrijwel direct teniet wordt gedaan.
  • Stap 7: Desgewenst kan vervolgens een olievrije-, minerale- of mousse foundation over het gehele gezicht worden aangebracht. Breng deze make-up voorzichtig aan, zodat je het onzichtbare laagje van ‘My Perfect Eyes’ niet uitrekt, eraan trekt of deze breekt. Wrijf of raak het gebied dat je hebt behandeld met ‘My Perfect Eyes’ gedurende de dag ook niet aan, om er een zo lang mogelijk optimaal effect van te behouden.
  • Stap 8: Het effect van ‘My Perfect Eyes’ houdt ca. 8 uur aan, indien de voorgaande stappen zorgvuldig worden opgevolgd. Voor het verwijderen van ‘My Perfect Eyes’ gebruik je twee in warm water gedrenkte wattenschijfjes en leg je deze kort op de oogleden om het product op te lossen en voorzichtig te verwijderen. Doe dit zonder hard te wrijven of te krabben. Herhaal deze stap indien nodig.

Ingrediënten:

Water (aqua), Sodium silicate, magnesium aluminium silicate, polypropylene glycol, methylparaben, propylparabem & iron oxide

Let’s Test!

Omdat ik hiervoor de Remescar getest had vond ik het leuk om ze eens beide te vergelijken. Maar eerst over My Perfect Eyes. De gel zit in een flacon met plastic spateltje waarmee je het makkelijk onder je oog kan aanbrengen. Maar je mag natuurlijk ook je vingertop erlangs strijken en het daarna opbrengen. Het is net wat jouw voorkeur is.

MY PERFECT EYES

De gel is doorzichtig (yes!) en ongeveer 15 seconden na het opbrengen voel je je huid strak trekken. De eerste keer had ik teveel opgebracht en dat voel je goed zeg! Het strakke gevoel was dan ook krachtiger dan bij Remescar.

Al noemde ik als voordeel dat Remescar huidkleurig is, My Perfect Eyes is doorzichtig dus eigenlijk beter. Als het ophoopt omdat je teveel hebt aangebracht, ziet Remescar er oranje uit en bij MY Perfect Eyes zie je het minder op je huid.

Ik heb onder mijn linkeroog Remescar opgebracht en onder mijn rechteroog My Perfect Eyes. Nu moet ik er wel bij vermelden dat mijn wallen ook niet symmetrisch zijn, maar beide producten werken goed.

Links de voor foto, rechts de na foto. Ik heb bewust bij de na-foto mijn hoofd iets naar beneden gekanteld, vaak zie dan duidelijker je wallen. Maar zoals jullie zien ziet het er mooi glad uit!

collage voor en na remescar en my pretty eyes

Daarna heb ik een foundation (van Make Up Forever) aangebracht en het bleef heel goed zitten. Ik weet niet of deze foundation olievrij is maar ik denk het dus wel. Zeker een halve dag bleef de wal mooi plat en ik denk dat het ook een hele dag zo blijft.

NIEUW! ‘MY PERFECT EYES’- Wallen en kringen verdwijnen in 1 minuut!- Review 11 my perfect eyes NIEUW! ‘MY PERFECT EYES’- Wallen en kringen verdwijnen in 1 minuut!- Review

Goed verdelen is wel een must. Zie je hierboven dat het net lijkt alsof de “wal” nu verplaatst is/ wat hoger zit? Ik had alleen de gel in een halve cirkel opgebracht, maar je moet het hele ooggebied insmeren.

Video!

Ik heb ook een video gemaakt om te kijken in hoeverre je het ziet veranderen. Ik zag het echt gebeuren, maar jullie waarschijnlijk iets minder omdat ik een stukje op versneld heb gezet. Let op 0.40 seconden, dan zie je een donkere gedaante voorbij schuiven 😉

Rimpels

Rimpels strijkt hij ook plat… maar dan moet je niet lachen. Ik vind dat ze dan juist meer geaccentueerd lijken. Dat was ook met Remescar het geval. Ik denk dat je daar niet “vanaf” komt. Het breekt niet, maar omdat er zo een strakgespannen laagje op zit lijken rimpels juist dieper. Houd je je gezicht in de plooi dan zijn je rimpels minder zichtbaar. Dus niet lachen, dames! 😉

Distributie, meer informatie & verkoopprijs:

My Perfect Eyes’ wordt op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet B.V. (www.orangeplanet.nl) uit Dongen.

Dit nieuwe product is verkrijgbaar vanaf heden via: www.bol.com

Verkoopprijs consument:

  • ‘My Perfect Eyes’ € 29.95/flacon 10 g.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

hahah kattenstaart 🙂 goed resultaat wel.

Deb
4 jaren geleden

Wow! Het resultaat is vooral goed te zien op het filmpje. Grappig dat staartje dat ff voorbij kwam lopen 😉 Maar terug naar My Perfect eyes. Ik ben al lang op zoek naar zoiets en denk dat dit misschien wel wat voor mij is, maar ben wel benieuwd naar de ingrediënten en of er geen nare chemische stoffen in zitten. Kun jij er nog iets over vertellen? En werkt het bij jou ook 8 uur?

Sonja
4 jaren geleden

Ik had die Remescar dus ook,… en dit lijkt er dus ook wel op. Maar ik wil dus een lange termijn oplossing, want het gevoel van iets onder mijn ogen is toch niet zo fijn.
En dat er geen makeup overheen kan is voor mij een no-go… dan blijf je het dus nog zien!

karin
4 jaren geleden

ik heb altijd kringen, dus lijkt mij dit wel wat; Alleen jammer dat er geen dagcreme over mag. Ik gebruik retinol dus ik moet een dagcreme met SPF gebruiken. M aar voor een avondje uit lijkt het mij ideaal!

chucky1012
4 jaren geleden

Ik moet nu al lachen…..
Hihihi 😉
Nee serieus, het verschil is erg goed te zien.
Ik heb de laatste tijd ook last van wallen en ben er nu ik dit artikel over gelezen heb zelf zo benieuwd naar…..

Xoxo

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Een leuke tejst en hèl duidelijk. Wel grappig dat je eigenlijk niet miet lachen.😊

Jolanda
4 jaren geleden

Mooi effect zeg!! Ik had inderdaad net als Tutje ook eens iets vergelijkbaar getest en bij bepaalde producten ging het effect verloren. Volgens mij mocht je geen producten op oliebasis gebruiken.

Hennie
4 jaren geleden

Dit is wel leuk voor een feestje, als je net even iets meer wilt stralen dan je vanuit je karakter doet zeg maar. 🙂
Ik heb ook ooit iets dergelijks getest, maar daar kon ik verder geen makeup over aanbrengen aangezien het effect dan weer weg was. Had je ook last dat het ging rullen? Of viel dat mee?