Oriflame Happydisiac
Artikelen, Merken, Oriflame, Parfum

Nieuw van Oriflame: ‘Happydisiac’ Woman Eau de Toilette

DE GEUR VAN GELUK…

 

Geluk heeft een kenmerkende geur. Nieuw van Oriflame is ‘Happydisiac’ Woman Eau de Toilette. ‘Happydisiac’ mengt de geur van sappige geperste aardbeien en verfijnde Egyptische jasmijn. Het is ontwikkeld rondom het concept ‘emotie’ en bevat vrolijke ingrediënten, waardoor een geur ontstaat die een glimlach op je gezicht tovert!

Oriflame Happydisiac EDT

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat mensen positieve emoties – zoals plezier – kunnen communiceren met de geur van hun perspiratie. Hoewel de parfumindustrie nog niet zo ver is om vrolijke zweetmoleculen in een flesje te kunnen doen, bevatten parfums al sinds jaar en dag specifieke aroma’s die gevoelens van tevredenheid opwekken. Onderstaande enkele populaire ‘feel-good’-geurnoten:

 

aardbeiAARDBEIEN:

Een vleugje verse aardbeien is niet alleen heerlijk, het vergroot ook de alertheid en het concentratievermogen.

 

 

 

JASMIJN: jasmijn

In aromatherapie wordt jasmijn vaak gebruikt als antidepressivum. Deze tere, zoet ruikende bloemetjes hebben ongelofelijke opbeurende en ontspannende effecten.

 

NIEUW! Oriflame ‘Happydiasiac’ Woman Eau de Toilette

 

Laat je geest vliegen over een bevrijdend spoor van euforie met de nieuwe ‘Happydisiac’ Woman Eau de Toilette! Deze opbeurende bloemige fruitgeur zit boordevol blije geurnoten van onder meer wilde aardbeien, elegant in toom gehouden door de tere kruidigheid van Egyptische jasmijn.

Oriflame Happydisiac EDT

 

Ontwikkeld door Oliver Cresp en Elise Benat

Meesterparfumeur Olivier Cresp wordt beschouwd als één van de meest getalenteerde parfumeurs van zijn tijd. Hij heeft het wereldberoemde parfum ‘Angel’ van Thierry Mugler gecreëerd en onlangs Oriflame’s ‘Happydisiac’ Eau de Toilette, die hij samen met de jonge parfumeur Elise Benat ontwikkelde.

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ’s-Hertogenbosch.

 

Verkoopprijs:

 

  • Oriflame ‘Happydisiac’ Woman Eau de Toilette    € 29,00/50 ml.  (verkrijgbaar vanaf heden)

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website:www.oriflame.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments