Paulas-Choice-SUN-365-Selftanning-Foam
Artikelen, Nieuws, Paula's Choice

Subliem bruin zónder zon met de nieuwe Paula’s Choice SUN 365 SELF-TANNING FOAM

Subliem bruin zónder zon met de nieuwe Paula’s Choice SUN 365 SELF-TANNING FOAM

 

Paulas-Choice-SUN-365-Selftanning-Foam

Nog even en het is weer volop zomer! Zodra de mode luchtiger wordt, wil je liever niet met een pipse ´winterhuid´ voor de dag komen. Paula’s Choice, de huidverzorgingslijn van Paula Begoun, biedt hiervoor met de nieuwe SUN 365 SELF-TANNING FOAM een innovatieve, zelfbruinende mousseformule met een subliem natuurlijk ogend bruiningsresultaat.
Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam

Paulas-Choice-SUN-365-Selftanning-Foam

 

De 100% geurstofvrije samenstelling van de nieuwe Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam bevat DHA (dihydroxyacetone) in combinatie met Erythrulose als zelfbruinende werkstoffen. Deze zelfbruinende mousseformule, geschikt voor gezicht én lichaam, geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploze bruine teint die dagenlang aanhoudt. De lichtgewicht textuur laat zich gemakkelijk aanbrengen en heeft een natuurlijke karameltint. Hierdoor kun je perfect zien waar je deze aanbrengt, voor een mooi en vooral gelijkmatig resultaat.
10 tips voor de perfecte zelfbruining:
Paula Begoun is een expert op het gebied van huidverzorging en heeft een ´virtuele boekenkast´ vol met handige tips en trucs op dit gebied. Via deze link vind je 10 tips voor de perfecte zelfbruining:
http://www.paulaschoice.nl/learn/tips-voor-de-perfecte-zelfbruining/

Distributie & meer informatie voor de consument:
De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.
Verkoopprijs:
• Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam € 18,50/150 ml.
De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl
De nieuwe Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam is verkrijgbaar vanaf mei 2014.

Over de mensen achter Paula’s Choice

Paula Begoun
Paula Begoun

Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de ingrediënten beoordeelde Paula Begoun de afgelopen jaren tienduizenden producten van honderden cosmeticalijnen. De claims van deze producten stelt zij op een kritische wijze aan de kaak en toetst ze op inhoudelijke waarheid.

Begoun verschijnt dankzij haar uitgelezen kennis op dit vlak regelmatig in bekende talkshows (zoals Oprah Winfrey, CNN en ABC’s Primetime), schrijft columns voor kranten in de VS, bestseller boeken over deze materie (o.a. ‘The Beauty Bible’ en ‘Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me’) en geeft lezingen op congressen van beroepsprofessionals zoals vooraanstaande dermatologen.

Bryan Barron
Bryan Barron

Bryan Barron werkt 13 jaar samen met Paula Begoun als hoofd research voor zowel de producten van haar eigen lijn Paula’s Choice, als bij het reviewen van andere merken. Barron deed zijn ervaring in de cosmetica-industrie op als o.a. sales manager en trainer van cosmeticaproducten. Deze ervaring binnen de beautybranche, zijn grote passie voor research en een gave voor het schrijven over deze materie, zorgden voor de perfecte combinatie van zijn rol als Research & Content Director bij Paula’s Choice. Bryan is altijd aan het werk achter de schermen, maar treedt steeds vaker in de spotlights samen met Paula tijdens o.a. haar TV-optredens en persbijeenkomsten.

Hebben jullie al een product in huis van Paula’s Choice?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments