hannah brilliant touch primum elixer 1
Artikelen, Anti- aging, hannah, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review- hannah Brilliant Touch en Primum Elixer

In real life een huidje die er op zijn sefie- best uitziet, dat klinkt als muziek in mijn oren. En een peeling kan je altijd aan mij kwijt. hannah heeft weer twee mooie producten in hun assortiment. Lezen jullie mee wat ik ervan vind?

hannah brilliant touch primum elixer

Primum Elixer van hannah

Een peeling is niets anders dan een goede dieptereiniging, en hoe ouder je huid, hoe meer behoefte deze krijgt aan peelings. Dit omdat het proces van huidvernieuwing bij “ons” trager verloopt dan bij een 20 jarige. Ik heb wel eens peelings gebruikt op basis van glycolzuur, maar bij mensen met een gevoelige huid kan deze manier nog wel eens leiden tot een roodheid, jeuk of irritatie.

hannah primum elixer

De Primum Elixer van hannah is verdraagzaam voor gevoelige huidjes en kan zelfs het hele jaar door gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot de meer heftige peelings die je het beste tijdens de herfst/winter kan doen in verband met meer kans op pigmentvlekken door de zon.

De peelende werking van de Primum Elixer is op basis van amandelzuur en deze is beter te verdragen dan glycolzuur, en is zelfs voor de donkere huid geschikt.

Amandelzuur is antibacterieel en talgreducerend. Het werkt tevens tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen. Ook zorgt het voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere en egalere huid.

Wat vind ik ervan?

In de pompflacon zit een lobbige, gel-achtige crème die je moet inmasseren. Dat is heel aangenaam kan ik jullie wel vertellen. De crème wordt dan enigszins warm! Ik heb hem ‘s avonds voor het slapen aangebracht met daarna een nachtcrème. Ik heb dit een week lang elke avond gedaan en mijn huid ziet er mooi uit. ik kan niet anders zeggen, een fijne, milde peeling.

primum elixer hannah op hand

En omdat deze zo mild is, kan je hem goed inzetten als je last hebt van acne, rosacea, psoriasis of eczeem (jeuk, pijn of verkleuringen worden bij eczeem minder)

Je kan de Primum Elixer ook overdag in de zomermaanden gebruiken, maar niet vergeten, ook altijd een SPF gebruiken!

hannah® Primum Elixer € 59,00/30 ml.

 

Brilliant Touch

De revolutionaire formule van Brilliant Touch bevat het exclusieve witte Diamond Core
Powder Global Lumière. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de
lichtweerkaatsende werking. De formule werkt als een filter om zichtbare poriën te verminderen
en een glimmende huid te matteren. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend
heldere, frisse én mooie egale uitstraling. 

hannah brilliant touch

Brilliant Touch is op de langere termijn intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping. Dit is te danken aan de toevoeging van de hightechwerkstof Progeline™.

Wat vind ik ervan?

Brilliant Touch doet mij denken aan Touch of Silk van hannah. Qua geur, huidgevoel en structuur. Met dit verschil dat de Touch of Silk dikker is.

De siliconenolie zorgt ervoor dat mijn gezicht een heel zacht en gladde uitstraling krijgt, en ik vind dat heel mooi. Sommige  mensen huiveren als ze het woord “siliconen” horen maar ik heb daar geen problemen mee.  De olie wordt veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. wie mij volgt begrijpt direct dat ik het ook op mijn litteken van mijn ooglidcorrectie smeer natuurlijk. En je voelt ook direct de verzachtende werking ervan.

hannah brilliant touch op hand

Of Brilliant Touch op de langere termijn huidverbeterend bij rimpels en huidverslapping is dat kan ik niet zeggen, daar gebruik ik het te kort voor. .

hannah® Brilliant Touch € 55,00/30 ml. en € 19,50/10 ml

Eindconclusie

Beide producten zijn een goede aanvulling op mijn skincare en ik vind ze beide meer dan goed presteren!

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
4 jaren geleden

ik heb ook geen probleem met siliconen. Vooral het tweede product lijkt mij een fijn product. Gelukkig heb ik geen last van grote poriën, maar wel van vlekjes en rimpeltjes.

Rory
4 jaren geleden

Fijne review en klinkt heel goed! Ik heb een dergelijk product van Filorga gebruikt (en nog steeds. Nummer 2 ga ik kopen zodra er weer een fijne aanbieding is bij ICI Paris) wat ook op die manier werkt.

Yvonne
5 jaren geleden

Dat lijkt me een heerlijk product.

Deb
5 jaren geleden

Lijken me heerlijke producten, vooral naar de peeling ben ik benieuwd. Maar voordat ik zo’n product koop, moet ik vanwege mijn gevoelige huid, eerst de INCI lijst bekijken. Vaak doen merken (ondanks dat ze aangeven dat het voor de meest gevoelige huid geschikt is). Dus daar ben ik altijd heel alert op.

Annette
5 jaren geleden

Ik heb geen problem met silicone maar ik vind het huidgevoel vaak niet fijn en ik vind niet altijd dat mijn makeup dan lekker blijft zitten (ben altijd beetje bang dat het gaat glijden) maar ik krijg er geen pukkels of zo van dat is dan wel weer prettig.

Natascha
5 jaren geleden

Ik was mega huiverig voor de siliconen maar ik merk wel dat mijn huid er instant beter uit ziet! Nu ben ik nog aan het kijken of ik last krijg van puistjes op de lange termijn 😉

Anna Gerrie
5 jaren geleden

Klinkt goed! Ik heb zelf ook niet zo’n probleem met siliconen in cosmetica.

Charel
5 jaren geleden

Zien er zeker goed uit!

chucky1012
5 jaren geleden

Dat klinkt goed en het ziet er zo mooi uit!