Nieuw van hannah - Primum Elixer 9 hannah Nieuw van hannah - Primum Elixer
Artikelen, Anti- aging, hannah, Huidverzorging, Merken

Nieuw van hannah – Primum Elixer

De milde peeling op basis van Amandelzuur die geschikt is voor de gevoelige én donkere huidtypes en die ook tijdens de zomermaanden gebruikt kan worden

De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling, om mooi glad, ontvankelijk voor overige huidverbeterende producten én langdurig jeugdig te blijven. De meeste peelings hebben een te diepgaande werking om het gehele jaar te kunnen worden gebruikt en mensen met een gevoelige of donkere huid kunnen vaak helemaal geen peeling verdragen. Nieuw van hannah® is het Primum Elixer. Deze milde maar zeer effectieve peeling op basis van 10% Amandelzuur kan zelfs bij gevoelige en donkere huidtypes als tijdens de zomermaanden worden gebruikt.

hannah primum elixer

Hoe kleiner de molecule van een peelende werkstof, des te dieper deze in de huid kan dringen. Glycolzuur heeft de kleinste molecule qua AHA’s (Alfa Hydroxy Zuren), waardoor deze ook het diepst in de huid kan dringen. Een peeling op basis van Amandelzuur heeft een grotere molecule dan Glycolzuur en deze dringt dus minder diep door in de huid. Dit zorgt voor een mildere peelende werking en daardoor ook voor minder bijwerkingen zoals bijvoorbeeld roodheid, jeuk, irritatie of pigmentveranderingen.

hannah PremiumElixer_30mlOver Amandelzuur

Het hoofdingrediënt van het nieuwe hannah® Primum Elixer is Amandelzuur, een extract van 10% afkomstig van bittere amandelen, dat valt onder de AHA’s. Dankzij de grotere molecule qua peelende werkstof, dringt deze peeling minder diep door in de huid. Amandelzuur is antibacterieel en talgreducerend. Het werkt tevens tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen. Ook zorgt hetvoor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere en egalere huid.

Milde peeling, ook geschikt voor de gevoelige en donkere huidtypes

Het nieuwe Primum Elixer zorgt, doordat deze minder diep doordringt in de huid, voor een meer gecontroleerde vernieuwing van zowel de opperhuid als een deel van de diepere huidlagen. Primum Elixer produceert minder erytheem hetgeen leidt tot een minder rode huid. Hierdoor
is deze peeling zachter en minder agressief voor de huid en daardoor ook geschikt voor de gevoelige en donkere huidtypes.

Het gehele jaar te gebruiken, ook tijdens de zomermaanden!

De actieve werking van het Primum Elixer is oppervlakkiger dan die van andere AHA’s en Glycolzuur. Het grote voordeel hiervan is, dat deze peeling ook tijdens de zomermaanden
probleemloos kan worden ingezet. Dit, uiteraard te allen tijde in combinatie met een crème met SPF, afgestemd op het persoonlijke huidtype. Primum Elixer geeft dus géén extra gevoeligheid van de huid voor UV-straling. Hierdoor kan dit product, met de juiste bescherming tegen de zon,
het gehele jaar worden gebruikt.

Effectieve huidverbeterende eigenschappen

Primum Elixer van hannah® heeft tevens diverse effectieve huidverbeterende eigenschappen. Deze peeling werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen. De geavanceerde samenstelling zorgt tevens voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid.

Ook uitstekend in te zetten bij acne, eczeem, psoriasis en rosacea

hannah primum eAmandelzuur heeft tevens krachtige antibacteriële eigenschappen, die heel nuttig zijn bij de behandeling van ófwel het voorkomen van onzuiverheden. Het Primum Elixer helpt hierdoor tevens bij het reguleren van de talgproductie en het verminderen of voorkomen van acne. Deze peeling kan ook ideaal worden ingezet bij een huid met rosacea, eczeem en psoriasis omdat deze de dermis (lederhuid) verdikt en de huid hydrateert.

Primum Elixer van hannah®, een samenvatting:

 • Milde peeling op basis van 10% Amandelzuur
 • Peeling met een gecontroleerde huidvernieuwing
 • Zelfs geschikt voor de gevoelige en donkere huidtypes
 • Het hele jaar door inzetbaar, ook tijdens de zomermaanden in combinatie met een crème met SPF
 • Heeft een positieve werking bij eczeem en psoriasis
 • Verdikt de dermis (lederhuid)
 • Hydrateert de huid
 • Stimulerend op de collageen- en elastineproductie
 • Werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen
 • Regulerend op de talgproductie
 • Antibacterieel
 • Helpt acne te verminderen/voorkomen
 • Helpt rosacea te verminderen

Kuurproduct voor zichtbare en voelbare huidvernieuwing op advies van de hannah® huidcoach

Het nieuwe hannah® Primum Elixer is een kuurproduct dat op advies van een hannah® huidcoach gebruikt wordt. Afhankelijk van de conditie van de huid kan dit product 3, 5 tot 8 dagen achter elkaar gebruikt worden. ’s Avonds (en bij indicatie ook ’s ochtends) aanbrengen na de reiniging, licht inmasseren en goed door de huid laten opnemen. Aansluitend een voedende hannah® crème en overdag een crème met een voldoende hoge SPF aanbrengen. In overleg met de huidcoach, kan Primum Elixer worden herhaald, als een zichtbaar en voelbaar huidvernieuwend kuurproduct voor een gladde, stralende, jeugdige en ontvankelijke huid.

Distributie, meer informatie & verkoopprijs:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl

Verkoopprijs:  

• hannah® Primum Elixer € 59,00/30 ml.

 

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
5 jaren geleden

Ik ben er zo benieuwd naar….
Ik lees zoveel goede reviews van dit merk 😉

Annette
5 jaren geleden

Heel benieuwd naar, lijkt me weer een mooi product.

Jolanda
5 jaren geleden

Ik ga hem binnenkort testen. Ben er reuze benieuwd naar!!