keek op de week 12
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

De hechtingen zijn eruit, naar de longarts, Marie en Toulouse blij met hun krabpaal en een lief cadeau voor mijn “nieuwe oogopslag”.

keek op de week 12 2017

 

Woensdag ben ik bij het OMC (oogheelkundig medisch centrum)  geweest om de hechtingen te laten verwijderen. Alles zag er netjes uit, nu moet alles nog verder helen. Er is nog wat zwelling, maar al met al viel het mee. Ik had enorme blauwe plekken verwacht onder mijn ogen. In plaats van blauw zag het er wel geel uit, alsof het blauw overgeslagen was.

Deze week heb ik wat geprobeerd met oogmake-up, maar ik wacht liever tot alles weer meer geheeld is. En dan ga ik met meer kleuren experimenteren. Nou…oké dan, deze foto kan ik jullie niet onthouden. Ik heb weer een ooglid! Gaaf, hè!

met oogschaduw

Cadeautje van Ceetje

Zo lief, een spontaan cadeautje van de lieve Celine van ceetje.nl! Dit palette had ik mijzelf beloofd als ik ooit een ooglidcorrectie zou laten doen en wat stuurt ze op? Van Make-up Revolution Fortune Favours The Brave! Exact degene die op mijn wishlist staat/stond!

makeup revolution fortune favours the brave

 

 

Naar de longarts

Het voelt een stuk prettiger om gewoon het ziekenhuis in te lopen dan rondgereden te worden met een rolstoel of te schuifelen achter een rollator. Dat ik 2 maanden geleden niet eens kon lopen en geen vork optillen. Ongelooflijk! En nu zou ik zo de cha- cha- cha kunnen dansen. Als ik de cha-cha-cha kon dansen, hahaha!

Ik moest eerst een longfoto laten maken en daarna naar de longarts. Deze longarts was niet aan mijn bed geweest in het ziekenhuis maar vertelde dat hij natuurlijk ook bij de besprekingen zat en dat de artsen “zich toen grote zorgen om mij maakten”… Ik blijf dit heftig vinden als ik zoiets weer hoor. Zij zullen mij niet zo snel vergeten denk ik.

Hij liet een longfoto zien die gemaakt was toen ik op de revalidatie zat en de foto van toen ik in het ziekenhuis was opgenomen. Daarnaast hing hij de foto die een half uur geleden gemaakt was en je zag het verschil heel duidelijk.

Bij de voor- foto zie je allemaal witte webben in mijn longen (behalve op één plekje, op dat stukje zat dus een beetje lucht godzijdank) en op de na- foto zie je een klein wit vlekje, een restant van de ontsteking.

Alles zag er prima uit en over drie maanden moet ik weer terugkomen. Dan krijg ik een longfunctie test, er wordt bloed afgenomen en weer een longfoto gemaakt.

Marie en Toulouse blij met hun krabpaal

Ik ben overstag gegaan voor een heuse klimpaal/krabpaal. Deze was helemaal niet duur, dus toch gekocht. Ik moet zeggen dat het ook wel waaibomenhout is. Als ze samen erin zitten buigt alles door. Jeroen heeft de verbindingsstukken steviger gemaakt. Hoop dat  ie het houdt als ze gaan ravotten!

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 13 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 15 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 17 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 19 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 21 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 23 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 25 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben. 27 oogleden KeeK op de WeeK 12- Nieuwe oogleden, schone longkwabben en een paal om aan te krabben.

Tot de volgende week, lieve KeeKers!

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Armande
5 jaren geleden

Nou ik zie daar een ENORME fan van de krabpaal!
En wat fijn dat je longen er weer zo goed uitzagen. Dat was toch echt supereng!

Josine
5 jaren geleden

Goed om te lezen dat het goed met je gaat. Wat ontzettend lief dat je die prachtige make up palette gekregen hebt! Mazzelaar, straks lekker experimenteren. Liefs, Josine

Deb
5 jaren geleden

Wat fijn dat de hechtingen eruit zijn! Mooi shot van je ooglid, je ziet helemaal niks van de hechtingen oid. Heel mooi gedaan. Wat lief dat je dat je het palette van je wishlist hebt gehad, kun je straks lekker helemaal los mee gaan. Wat een liefies zijn je katjes toch. Mooie foto’s weer!

Aileen
Aileen
5 jaren geleden

Wat fijn dat het allemaal goed gaat nu. En super lief ook dat je een palette hebt gekregen. Lijkt mij echt geweldig als je in eens jezelf veel beter kunt opmaken. Wat zal jij je uitleven Hahaha

Annette
5 jaren geleden

Halllloooo oogleden, goed man, echt mooi nu al 🙂

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Ziet er echt mooi uit Babs. ♡
‘t Lijkt op meerdere vlakken of je een nieuw leven begint.
Geniet er van!
Xxx

Jolanda
5 jaren geleden

Mooi hoor!! Haha ik moest een beetje lachen om de titel, nieuwe oogleden. Gelukkig gaat alles weer goed!! ❤

Natascha
5 jaren geleden

Wat ben ik toch ook blij dat het weer zo goed met je gaat! Kan me heel goed voorstellen dat het heftig blijft. Het lijkt een beetje alsof ze het niet over jou hebben maar alsof het een film is?

Hennie
5 jaren geleden

Wat heb je een prachtig ooglid! Haha! Echt zo gaaf om te zien hoe blij je er mee bent. Ben ook waanzinnig benieuwd hoe het zal staan in real life. Gelukkig zien we elkaar snel. Ik denk dat we hier heel veel oogschaduw kunnen verwachten, en terecht!

chucky1012
5 jaren geleden

Wat heftig allemaal wat jij had gemaakt….
Goed dat het beter met je gaat.
Leuk om te zien dat de poes zo blij is met de mooie nieuwe krabpaal.
Het resultaat is prachtig na de operatie.

Fijne dag Xoxo