Oriflame EcoBeauty 2
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, Merken, Oriflame, Reviews

Oriflame Ecobeauty, wat een topper- Review!

Oriflame is gewoon een fijn merk. Ik heb al heel goede ervaringen met Oriflame, En de Ecobeauty lijn is een een waar ik dubbel blij mee ben. Omdat Ecobeauty onze planeet respecteert en natuurlijk vanwege mijn positieve ervaring.

Ik zal je er alles over vertellen, lezen jullie mee?

 

Oriflame EcoBeauty 1

 

Wat een mooi pakket werd er weer aangereikt door mijn postbode. Toen ik het openmaakte zag ik dat het echt een totaal pakket was en ik ben vrij snel gaan testen. nadat ik foto’s had gemaakt natuurlijk!

Deze Oriflame lijn begrijpt wat belangrijk is voor ons en onze planeet. Alle formules zijn vrij van parabenen en zijn ECOCERT®-gecertificeerd*. Producten met het ECOCERT®– keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Bij dit keurmerk dienen producten ten minste 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten.

Ik heb deze lijn getest en mijn eindconclusie is aanrader voor iedere huid . Ik ga je stap voor stap door de producten loodsen…

 

De verpakkingen

oriflame ecobeauty full range

Wat een frisse uitstraling. De afbeeldingen doen mij denken aan een veld vol wilde bloemen. Heel goed geslaagd, De verpakkingen geven ook direct het Eco gevoel.

 

Oriflame Ecobeauty Cleansing Milk

oriflame ecobeauty cleansing milk

Dankzij voedende zonnebloemolie en korenbloemwater verdwijnen onzuiverheden, overtollig talg en make-up als sneeuw voor de zon. Dankzij vitamine E en melkzuur wordt de huid beschermd en verzacht. Ook ideaal te gebruiken voor het op een zachte wijze verwijderen van oogmake-up.

Ik maak nooit mijn ogen schoon met een cleansing milk maar dit probeerde ik als eerste. Wauw, mijn oogmake-up ging er heel easy vanaf en geen prikkende ogen!

200 ml / € 20,-

 

Oriflame Ecobeauty Toner

oriflame ecobeauty toner

Deze verfrissende, heerlijk subtiel geurende toner in de vorm van een mist verfrist en verkwikt de huid dankzij rozen- en kamillewater van biologische oorsprong. De samenstelling is rijk aan antioxidanten. De toegevoegde tarweproteïnen beschermen en verzachten de huid. Deze milde toner is ideaal voor de huid die droog en oncomfortabel aanvoelt.

Deze fles is al bijna leeg. Dat komt omdat de spray zo lekker verfrissend en ook verzachtend aanvoelt. Na het reinigen met de cleansing milk worden de laatste restjes netjes verwijderd en ik pak hem vaak een paar keer per dag om mijn gezicht lekker op te frissen. Zo’ n spray vind ik echt een uitkomst, het gaat lekker snel en daarna maak ik mijn huid soms weer droog met een watje. Soms laat ik de spray gewoon op mijn huid zitten. Verfrissend met dit warme weer!

200 ml / € 20,-

 

Oriflame Ecobeauty Facial Oil

oriflame eco beauty

Deze olie is verrijkt met arganolie en katoenextract. Verzacht en hydrateert de huid en houdt haar langdurig jeugdig en soepel. Met vitamine E en essentiële voedingsstoffen zoals hazelaar- en wortelextract en sesamolie om de huid diep te voeden en herstellen. Deze heerlijk subtiel geurende olie is perfect geschikt om de huid ’s nachts van extra voeding te voorzien.

 

Olie op mijn gezicht blijft toch vreemd aanvoelen. Ik krijg nooit last van puistjes als ik een olie gebruik, dat niet, maar ik hou niet zo van het huidgevoel. Wat doe ik meestal met zo’n olie: Ik masseer mijn huid ermee en daarna haal ik het teveel eraf. Zo kan ik  toch genieten van de weldadige werking.  50 ml / € 50,-

Oriflame Ecobeauty Face Cream

ecobeauty face cream

 

Biologische olie van Arctische (rode) bosbes en duindoorn zorgen voor de intensieve hydratatie die deze Fairtrade dagcrème biedt. De natuurlijke antioxidanten, vitamine E, sheabutter en essentiële vetzuren herstellen de huid en zorgen voor een zachter, gladder en stralender uiterlijk. Rozemarijn-extract zuivert en stimuleert de huid en balanceert de natuurlijke vethuishouding. Het toegevoegde extract van Sint Paul’s Wort is een bekende geneeskrachtige plant uit de Chinese geneeskunde, die een krachtige anti-rimpel werking heeft.

 

Dit klinkt goed, hé! Deze crème is ook meer dan goed. Hij is niet vet, eigenlijk voelt ie ‘droog’ aan op de huid  en daar hou ik van. Je krijgt niet halverwege de dag zo’n glimmend hoofd en mijn huid voelt glad en zacht aan. Ik vind dit dus echt een topper. Met warm weer merk ik dat mijn huid heel snel vet wordt. dus zeker een aanrader in de zomer!

50 ml / € 40,-

eobeauty face cream 1

..

Oriflame Ecobeauty Eye Cream

Deze hydraterende oogcrème verzacht de tere huid rondom de ogen en zorgt voor een frisse oogopslag. De formule bevat voedende sheabutter, mineraalrijke bentoniet en kokosolie. De toegevoegde Arctische bosbes- en duindoornoliën zijn niet alleen rijk aan antioxidanten, maar zijn ook vrij van parabenen, gecertificeerd organisch én Fairtrade.

oriflame ecobeauty eye cream

..

De oogcrème is vrij dun van substantie en trekt goed in. Je hebt maar héél weinig nodig en ik spuit er constant teveel uit. Maar geen ramp, de rest van de crème smeer ik op alle rimpels die ik heb. (ja, ik kan steeds meer kwijt! 😉 ) Wat ik een pluspunt vind en eigenlijk zou ik het er niet over mogen hebben… ik heb wel eens oogcrèmes gehad die enorm prikken in mijn oog. Deze eye cream kan ik zowat in mijn oog smeren… geen irritatie en zo hoort het ook te zijn,!

15 ml / € 26,-

oriflame ecobeauty eye cream

 

Eindconclusie:

Ik vind deze lijn de beste tot nu toe die ik van Oriflame in handen heb gehad. (haarproducten uitgezonderd). Als je een gevoelige huid hebt (die heb ik niet overigens) is dit een heel goede keus volgens mij.

Zeker de cleansing milk is heel zacht voor je ogen. Bijzonder!

De toner is ook heerlijk, en alle producten ruiken naar de natuur. (geen varkensmest natuurlijk, but you know what I mean 😉 )

De face cream vind ik super fijn! Er zit geen SPF in, maar daar hebben we weer andere producten voor. Ik ga ervan uit dat de meeste beauty lovers wel iets op hun kaptafel hebben staan met een SPF factor.

Oriflame heeft mij verrast, Ik vind deze EcoBeauty lijn het proberen waard!

 

Oriflame-producten worden verkocht via de website www.oriflame.nl, alsmede via de Oriflame adviseuses.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Yust
6 jaren geleden

I love Oriflame. Ik zou deze ook testen, ging iets mis ?
Maar ik ga mijn buurtgenootje volgende maand een bestelling doorgeven. Komt mijn bevinding wat later.

Melike
6 jaren geleden

Wat ziet dit er alleen al prachtig uit. De verpakkingen zijn zo mooi! Wat super fijn dat je dit allemaal hebt kunnen testen. Zo te lezen is het ook echt het proberen waard. Biologisch vind ik altijd interessant en goed om te lezen dat Oriflame er ook wel echt in geslaagd fijne producten te maken.

Jeapiebel
6 jaren geleden

Eco beauty daar ben ik zeker fan van. Wel fijn dat steeds een nieuwe lijn komt die ook rekening houd met natuur en mensen. Ik nog geen ervaring met dit merk.

Mariska
6 jaren geleden

Haha, zou wat zijn als het naar varkensmest rook. Ik heb alleen wat oogcrèmes van Oriflame en die zijn best wel fijn 😀

Deb
6 jaren geleden

Het ziet er interessant uit! Ik heb zelf nog geen ervaring met Oriflame, maar ben wel benieuwd geworden. Ik moet binnenkort eens kijken voor een nieuwe oogcrème en die van Oriflame ziet er goed uit, dus misschien dat ik deze wel uit ga proberen.

Vanessa
6 jaren geleden

Lijkt mij een fijne lijn met heerlijke producten. Ik heb nog nooit iets van Oriflame geprobeerd, vooral omdat dit merk in België moeilijk te verkrijgen is.

chucky1012
6 jaren geleden

Dat ziet er allemaal zo mooi uit!
Fijne producten.
Goed merk.