keek op de week 33
Artikelen, Haarverzorging, Keek op de Week, Merken, OPI

KeeK op de WeeK 33- Kapper, Opi en Knuffelde Kat

Hoi lieve KeeKer vrienden. Deze week weer een kijkje in mijn opwindende leventje. Ik heb ge-bungeejumpt, ben met een parachute van een keukentrap gesprongen, ging uit eten in een 4 sterren restaurant, ben even op een neer naar Melbourne geweest en op de thee bij Maxima. Nee hoor, alle gekheid op een stokje, ik was gewoon thuis. Maar donderdag ben ik naar de kapper geweest, eindelijk!

keek op de week 33 2017

Foto: Shutterstock

Happy New Hair!

 

Ik liep al een tijdje met het plan om het roer compleet om te gooien qua haarstijl. Mijn haar hangt. En daarmee is eigenlijk alles gezegd. Het is droog en pluizig bij de punten, er zit geen model in en ik draag bijna iedere dag een staart of een soort van knot- achtig ding op mijn achterhoofd.

De vóór foto’s… Een beetje gemeen want ik heb hier ook geen make-up op. Maar des te leuker qua metamorfose

Zien jullie hoe pluizig het is?

Ik wilde het kort! Hoe kwam ik op dat idee?

Toen ik de foto’s maakte voor mijn nieuwe profielfoto had ik ook een reeks gemaakt waar mijn haar in een “knot” zat en eigenlijk vond ik dat wel fris staan. Dus het werd een keuze, altijd een knot dragen (die er bij mij niet uitziet, ik ben daar gewoon niet handig in) of rigoureus de schaar erin?

Kapper

Met je leeftijd veranderd ook de structuur van je haar en dat merkte ik. Het hing gewoon niet meer zo mooi als pakweg 10 jaar geleden. Ik ben naar mijn eigen kapper gegaan en daar werkt de lieve José (ik hoop dat ik het goed schrijf) en hij heeft er kijk op, plus dat hij ook zelf met een voorstel/idee komt, wat ik altijd fijn vind.

Ik had wat foto’s meegenomen die ik op mijn smartphone had gedownload. Ik wilde iets tussen deze 2 kapsels in.

Hij stelde voor om het wat langer in de nek te doen dan op de eerste foto, wat ik een goed plan vond.

Nu de voorkant…

 

Iets stoerder…

Ik ben er heel blij mee! En als ik het korte zat ben, dan laat ik het gewoon weer groeien.

KeeK op de WeeK 33- Kapper, Opi en Knuffelde Kat 36 kapper KeeK op de WeeK 33- Kapper, Opi en Knuffelde Kat

 

Maar we zijn er nog niet! Binnenkort ga ik weer naar hem toe en dan gaat er een kleurtje in, waarschijnlijk 2 kleurtjes. Zodat het geheel niet te massief is. Hij raadde mij aan niet te gaan voor charcoal of een grijze tint maar voor warmere kleuren zoals caramel of chocolade. Laat ik daar ook net van houden 🙂 ! Want koele kleuren maken mij waarschijnlijk nog bleker.

Wordt vervolgd!

 

OPI Got a Date To Knight

 

Bij Etos zag ik bij de toonbank dit OPI lakje liggen voor maar 3 euro! Direct meegenomen, het is lang geleden dat ik een nagellak van OPI had. De kleur is lekker roze en zomers. Maar de lak is heel doorzichtig, dus je hebt zeker 3 laagjes nodig om het dekkend te krijgen.

KeeK op de WeeK 33- Kapper, Opi en Knuffelde Kat 38 kapper KeeK op de WeeK 33- Kapper, Opi en Knuffelde Kat

Pink it is!

 

Marie en Toulouse

Toulouse wordt met de dag aanhankelijker. Hij kruipt soms heerlijk tegen mij aan als ik op de bank lig! Eigenlijk sinds dat wij bij de dierenarts zijn geweest is hij plots super knuffelig ♥

Hier trekt hij zo een grappig mondje 🙂

Toulouse 3

Hmmmm… vind ik dit wel leuk, zo op de foto?

Tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
4 jaren geleden

Wat een leuke intro. Wat een leuk kapsel heb je genomen trouwens! Staat je heel goed! Wat een schattige foto van toulouse!

Charel
4 jaren geleden

Het haar staat je prachtig,wauw!

wendy
wendy
4 jaren geleden

Wat een leuk kapsel heb je en zo vlot. Ben benieuwd naar de kleuren die je wilt verven. Leuke foto s met je katten echt schattig.

Patty
Patty
4 jaren geleden

Heerlijk he Babs, ik ben ook zo blij met mijn lob. De ene keer kekker wild en de ander klassiek. En wil ik weer lang dan laten we het groeien. Ik merk wel dat nu mijn lange haar erafbus er weer dik en prachtig haar ervoor in de plaats komt. Kortom, het staat he prachtig en straks een pittig kleurtje erin 👌

Kayla
4 jaren geleden

Heel leuk je nieuwe kapsel, staat je erg goed! Mooi lakje heb je gescoord!

Annette
4 jaren geleden

Heel leuk je haar, staat je echt goed!

Gonny
Gonny
4 jaren geleden

Jaaaa… mooi mooi mooi zeg!
Inderdaad wat meer pit.
(Bunjee jumpen zou ook niks voor mij zijn)

Happy hair
Happy Sunday
Xxx

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Wauw…
Je kapsel is prachtig nu het korter geknipt is 😉
Leuk dat het binnenkort geverfd wordt.

Fijne dag Xoxo

Natascha
4 jaren geleden

Wat is je haar mooi geworden babs! Het staat je echt super vlot, ik vind het heel mooi!

bychristiana
4 jaren geleden

Ah, wat leuk je nieuwe kapsel!!! Anders maakt dat dan meteen hè? Ik heb in een heldhaftige bui ook eens zo flink stuk van mijn haar af laten knippen maar nu laat ik het toch maar langer. Mooi dat lakje, daar hou ik ook wel van. Jammer alleen dat je drie laagjes nodig hebt.