Een foto van Toulouse op aluminium 9 foto op aluminium Een foto van Toulouse op aluminium
Artikelen, Accessoires, Lifestyle, Reviews, Wonen

Een foto van Toulouse op aluminium

Toen de Fotofabriek mij benaderde of ik een foto op aluminium of plexiglas wilde laten afdrukken wist ik direct wie daar op zouden komen te staan. Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken. Wat denk je van mijn poezenbeesten? Perfect toch?

Het leukst is natuurlijk als ze samen op de foto staan, dus we hadden een heuse fotoshoot thuis voorbereid… maar dat ging niet zonder kleerscheuren.. Lees en kijk maar verder!

toulouse aluminium ingepakt

 

 

De broertjes (ik noem Marie nog steeds een meisje, ik zal haar kittige loopje nog eens filmen) wilde ik het liefst zittend op de foto krijgen… hoe doen fotografen dat? Lokken met lekkers, als een idioot met belletjes rinkelen zodat ze omhoog kijken in plaats van naar de grond die natuurlijk ook heel interessant is op het moment supreme.

Zo niet dus….

poseren met de kittens

Nee, zo makkelijk ging het hier niet, deze speelse rakkers vinden stilzitten allesbehalve leuk. Oké, als ze slapen liggen ze stil, maar ogen spreken boekdelen dus ogen geopend vond ik een must. Ze gingen overal naar toe, behalve naar de plek waar ze moesten poseren… En het leukst vinden ze het om met hun kont naar je toe te gaan zitten! Als ze beide achterstevoren hadden gezeten op het goed moment, had ik ook een foto gemaakt. Leuk toch? 2 Kontjes naar de camera gericht, hahaha.

Wij hebben een wit laken op de bank gelegd, voor de deur een rieten poef in de hoop dat ze daar op bleven zitten. We hebben over de grond gerold met speeltjes, rare smak-en piepgeluidjes gemaakt, gekke gezichten getrokken.. het mocht allemaal niet baten. Ze dachten vast dat we plots insane waren geworden. Het vergt veel geduld, veel geduld…

 

De wanddecoratie

Omdat de maat die ik mocht kiezen 20 bij 30 was (of 30 bij 20) besloten wij om dan maar 1 wanddecoratie met 1 kat te bestellen via de samenwerking en er later zelf 1 bij te bestellen.

En dan begint het zoeken tussen alle foto’s van Marie en Toulouse. En OMG ik heb er veel. VEEL! Welke is scherp genoeg en leuk genoeg? Ik kwam er maar niet uit. Teveel leuke foto’s. Totdat Tom met foto’s van Toulouse kwam en ik vond deze helemaal leuk. Mooie strakke achtergrond (Tom’s dekbed).. En Toulouse’s blik is helemaal perfect!

Deze foto hadden wij via fotofabriek geupload..

Toulouse

en zo is hij geworden…

toulouse op aluminium wanddecoratie

Wat ik jammer vind is dat niet de gehele foto erop staat… ik heb hem niet helemaal goed ingevoegd.. maar ach, het blijft een plaatje, toch?

Marie moet hem natuurlijk ook inspecteren..

toulouse en marie wanddecoratie

En ons modelleke ook…

toulouse neemt een kijkje

..

De Fotofabriek is zo een beetje de snelste wat betreft opsturen. Ik had de foto op aluminium besteld en de volgende dag werd hij al bezorgd! Ik was echt perplex, omdat het ook nog gemaakt moest worden. Zou het dan ook wel mooi worden? Alles gaat natuurlijk machinaal. De tijd dat je 2 weken moest wachten om je vakantiefoto’s op te halen bij de fotograaf is niet meer van deze tijd. (en dan stevig balen als er veel mislukte tussen zaten…erg was dat!)

detail toulouse

Over de fotofabriek

Met de gratis software maak je gemakkelijk zelf een professioneel fotoboek, fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaart of een van onze andere fotoproducten op je eigen computer. Heb jij een fotoboek, fotoalbum of ander fotoproduct gemaakt dan wordt het bestand naar onze fotoservice verstuurd. Het drukken, binden en verpakken van je gemaakte fotoboek doen wij in eigen huis. Wij kunnen je fotoproduct naar ieder adres in Nederland en België verzenden..

De Fotofabriek kwam ook als beste uit de test bij Radar bij een vergelijking over fotoboeken. Ik kan mij die uitzending nog levendig herinneren!

 

Nu nog een leuke foto van Marie zoeken! Wat vinden jullie van deze?

voor schilderij scherper

 

Ik ben er heel blij mee! Wat voor een foto zouden jullie kiezen voor een wanddecoratie?

A-Jouw huisdier

B- Jouw schoonmoeder

C- Jouw partner

D- Of jezelf?

E- Overige… 😉

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia
5 jaren geleden

Ik ben helemaal verliefd op die katten van jou! Het is echt heel erg mooi geworden! Ik vind een mooie vakantie foto ook erg mooi.

Armande
5 jaren geleden

Oh kijk ‘m beeldig zijn!! Heel leuk! Het maken van een goede huisdierfoto is echt altijd een toevalstreffer vind ik. Inmiddels heb ik er best een aantal van, maar met de poezen is het een kwestie van lukraak knippen en hopen dat er wat goeds bij zit. Dave kan wel de honden keurig laten zitten en dan maak ik de foto’s.

Heidi
5 jaren geleden

Wat mooi is dat meid, super mooie katten heb je.
Zo lief

Heidi
5 jaren geleden

Wat leuk lijk me dat.
Mooie katten zijn het…!!

hilde
5 jaren geleden

Leuk geworden zeg! Ik zou mijn kids kiezen!

Marushi
5 jaren geleden

Wat leuk! Ik vind hem echt heel gaaf geworden! En ik ken de struggles met twee katten haha. -x-

Jolanda
5 jaren geleden

Wat apart. Mooi geworden zeg!!

Annette
5 jaren geleden

Ja leuk! Ik heb dit vorig jaar Mogen doen en koos er ook voor om Skoet op de gevoelige plaat vast te leggen. Inderdaad uren op de grond gelegen achter haar aan gejaagd. Ik wilde zo graag een gaap-foto maar dat is niet gelukt hahaha nog steeds niet trouwens maar dat lucky-shot moet er een keer komen. Die laatste foto van Marie is echt heel erg leuk.

Ilona
Ilona
5 jaren geleden

Prachtig geworden! Bij mij hangen er lemuren, kamelions en een mooi landschap aan de muur van een reis die ik veel te lang geleden naar Madagascar heb gemaakt. Mijn konijntje weigert het op de foto te gaan. Camera, telefoon, alsof ze het wéét!

Vanessa
5 jaren geleden

Wat een mooie foto! Ik heb geen huisdieren dus ik zou een foto van mijn vriend en mij kiezen 🙂