Filorga Eyes - Absolute u
Anti- aging, Artikelen, Filorga, Merken, Overhangende oogleden, Reviews

Review: Filorga Eyes – Absolute

Toen ik het persbericht van Filorga binnenkreeg stond ik bijna te buigen voor de laptop. Kijk, hier kan ik wat mee! Of is het allemaal te mooi om waar te zijn? Ik heb deze totaal nieuwe anti-aging crème voor de ogen voor jullie getest en zal jullie vertellen wat ik ervan vind!

 

filorga eyes 1

Ik laat eerst gedeeltes zien van het persbericht. Het was een enorm lang verhaal en deze heb ik wat ingekort. Want linksom, rechtsom… in the end wil iedereen weten of mijn ogen groter, wimpers langer en voller zijn, wallen verdwenen, dus of alle claims ook daadwerkelijk worden waargemaakt.

Veroudering rond de ogen

Het gebied rond de ogen, dat een belangrijke rol speelt bij gezichtsuitdrukkingen, weerspiegelt je karakter en emoties. Omdat de huid hier kwetsbaar is, valt dit gebied ook als eerste ten prooi aan de gevolgen van tijd en vermoeidheid.

Het resultaat: deze zone verraadt vaak de leeftijd van een persoon en draagt bij aan een “oudere” uitstraling. Rimpels door verzakkende oogleden, gezwollen donkere kringen, minder stralen door uitval van wimpers… Het gebied rond de ogen is gevoelig voor verschillende tekenen van veroudering.

Er zijn cosmetische wapens beschikbaar om met het probleem van veroudering rond de ogen om te gaan. Hiervoor moet een vrouw over de vereiste toolbox beschikken. Dit varieert van echte klassiekers zoals de producten voor de oogcontour en om zwelling tegen te gaan, tot meer esoterische oplossingen, zoals ijsblokjes om wallen onder de ogen te verminderen, theezakjes om de microcirculatie te verbeteren.

filorga 1

Er zijn zelfs meer technische oplossingen, waaronder wimperverzorging (bijv. extensies) en strips die de oogleden liften. Al deze oplossingen zijn tijdrovend, kosten veel energie om te bereiken waar we van dromen: een frisse, sprankelende look zonder rimpels! Het is nodig om vrouwen op de hoogte te stellen dat cosmetische producten voor deze zone niet altijd aan de verwachtingen voldoen, zoals wordt aangetoond door onderzoek uitgevoerd door de FIPO* in samenwerking met FILORGA.

Zo zegt slechts 7% van de vrouwen dat bestaande crèmes in staat zijn een vermoeide uitstraling, rimpels, schaduwen en wallen te bestrijden. Voor zware oogleden geldt zelfs dat slechts 2% zegt tevreden te zijn over de oogcontour.

* Onderzoeken FILORGA IFOP 2015 en 2016, interview met 1000 Franse vrouwen in de leeftijd van 35 tot 65 jaar

Esthetische geneeskunde

De esthetische geneeskunde biedt een groot aantal mogelijkheden om alle parameters van veroudering van de oogcontour te bestrijden: Botox om kraaienpootjes tegen te gaan, blefaroplastie  (ooglidcorrectie) om de onderste en bovenste oogleden te liften en zwelling onder de ogen weg te nemen, lasertherapie om kleurafwijkingen te depigmenteren, injectie van hyaluronzuur om holle schaduwen op te vullen, mesotherapie en/of peeling om de huid te laten stralen… Deze methodes hebben zich bewezen maar moeten vaak worden gecombineerd om een zichtbaar jongere uitstraling te realiseren.

 

1- ABSOLUTE ANTI-AGEING [ RIMPELS + OOGLEDEN ]

 • Botoxeffect + cosmetische lift

Botoxachtige actieve stof met krachtige ontspannende werking (Facelift plant duo).

2- ZICHTBAAR ANTIVERMOEIDHEID [ DONKERE KRINGEN + ZWELLING ]

 • Stimulerend meso-effect + tear-trough filler

Ontgiftend en waterafdrijvend trio (peptiden + metalloproteïnen en carcinine)

 3- DE OGEN MOOIER MAKEN [ WIMPERS + STRALENDE HUID ] 

 • Wimperextensie + Photoshop-achtig effect

Pro-groei duo (peptide + isoflavonen) voor de wimpers

Witte parel en lichtsensoren

4- VERBETERDE DOELTREFFENDHEID: HET DUBBELE CRYO-EFFECT

 • Cryo-applicator met vrieseffect

Dermale stimulatie en verbeterde microcirculatie

De Claims

Vanaf het eerste gebruik wordt de oogcontour minder gezwollen, helderder, gelift en ontspannen. In de loop der tijd vervagen rimpels, worden de oogleden strak getrokken, worden donkere kringen lichter, wallen verdwijnen en wimpers worden dikker…

In slechts 7 dagen maakt deze combinatie van actieve stoffen een vermindering tot wel 900% van rimpels mogelijk vergeleken met een placebo*.

* Tweemaal daags aanbrengen van een crème met 1% van de actieve stof van FILORGA (huidige concentratie in Eyes-Absolute®) bij 30 vrouwen gedurende 4 weken. 3D-meting door PRIMOS.

Gebruiksaanwijzing

1/ Neem de juiste dosis van het product door op het pompje te drukken.

2/ Breng de cryo-textuur rond het oog aan. Druk licht met de vingertoppen op de bovenste en onderste oogleden, van debinnenste ooghoek naar de buitenhoek.

3/ Gebruik de cryo-applicator om het product te verdelen: Masseer met cirkelvormige bewegingen de oogcontour van de oogleden naar de wimperaanzet.

4/ Ontspan het gebied rond de slaap door met de cryo-applicator achten te draaien.

Samengevat

1/ DOELTREFFENDE WERKING VOOR RIMPELS + OOGLEDEN

 • 83% GLADDERE CONTOUR
 • 63% EGALERE OOGLEDEN
 • 73% GLADDERE OOGCONTOUR
 • 66% GELIFTE OOGLEDEN

 

2/ DOELTREFFENDE WERKING VOOR DONKERE KRINGEN + ZWELLING

 • 83% ONTSTRESSTE OGEN
 • 73% VERVAGING VAN DONKERE KRINGEN
 • 70% OPVULLING VAN DONKERE KRINGEN
 • 70% VERMINDERING VAN ZWELLING/WALLEN

 

3/ DOELTREFFENDE WERKING VOOR DOFFE TEINT + WIMPERS

 • 76% HELDERDERE OGEN
 • 70% STRALENDHEIDSBOOST
 • 77% GROTER LIJKENDE OGEN
 • 70% VOLLERE WIMPERS

Wat vind ik er van…?

Filorga Eyes  schept  hoge verwachtingen. De onderzoeken die hiernaar gedaan zijn meer dan indrukwekkend. Als ik het zo lees heb je bijna geen ooglidcorrectie meer nodig, geen groeiserum voor je wimpers en je kan je koude theezakjes voor je wallen direct in de groenbak kieperen.

-Filorga Eyes - Absolute 2

De verpakking

Mooi vormgegeven, ziet er heel high-tech uit,  Aan het uiteinde zit een metalen plaatje (de cryo-applicator)  en het is de bedoeling dat je deze (liefst gekoeld) rondom je ogen gebruikt .Je drukt de bovenkant in en de crème komt vrij. Deze applicator heeft een beetje het effect van een koude lepel om zwellingen te verminderen..  (jullie kennen de truc vast wel. Leg een lepel in de koelkast en leg de bolle kant op je oogleden en je wallen slinken tijdelijk)

De flacon is licht en luchtvrij, absoluut een pluspunt!

Ik heb het met de cryo-applicator geprobeerd, maar ik vond het gewoon onhandig. Het is wel prettig verkoelend, maar de crème werd niet goed verdeeld en opgenomen door de huid, De crème werd ook heel stug en inmasseren werd steeds lastiger.

Je kan beter een beetje crème uit de applicator op je vinger doen en daarna uitsmeren.

Ik heb niet gemerkt dat mijn oogleden gelift werden en mijn rimpels zijn er ook nog steeds. 70% Grotere ogen, ik zie het niet en vollere wimpers.. ook niet terug.

Wat deze crème wel heel goed doet is de huid steviger maken. Maar dan heb ik het over een instant huidgevoel, niet op de langere termijn. Omdat de crème de huid wel verstevigd lijken mijn wallen wel ietwat vlakker.

 

In slechts 7 dagen maakt deze combinatie van actieve stoffen een vermindering tot wel 900% van rimpels mogelijk vergeleken met een placebo*….

Mijn rimpels zitten er nog voor 100%.

Jullie begrijpen wel dat ik hoge verwachtingen had maar dat die wel gedaald zijn. Ik voel een verschil na het opbrengen van de crème, maar ik vrees dat niemand tegen mij zal zeggen dat mijn rimpels of wallen minder zijn.

Soms begrijp ik dan ook niets van die onderzoeken. De resultaten liegen er niet om… en Filorga heb ik toch wel hoog staan als merk.

Jullie moeten voorlopig nog even tegen mijn rimpels en kleine ogen aankijken helaas…

Over Filorga

Filorga is opgericht door een Franse Esthetische geneesheer.  Laboratoires FILORGA Paris sinds meer dan 35 jaar hoogwaardige medische anti-aging oplossingen, die door de grootste esthetische geneesheren, dermatologen en plastische chirurgen worden gebruikt.

100% zonder parabenen. Klinisch getest. (testen uitgevoerd door een onafhankelijk centrum tonen de resultaten en de zeer hoge tolerantie van de FILORGA producten.)

 Aanbevolen verkoopprijs: 79 €, 15 ml cryo-applicator luchtvrije flacon.

Verkrijgbaar in september 2016:

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
4 jaren geleden

Mijn ervaring is dat alleen plastische chirurgie effectief is.Het lichaam verouderd
daar kunnen we niet onderuit.
Al die dure crèmes lossen dit niet op.

Claudia
5 jaren geleden

Ach wat jammer Babs, het begon zo veelbelovend! En dat die prijs……Maar wel erg bedankt voor je eerlijkheid!

hilde
5 jaren geleden

En de prijs is ook niet mis. Zonde! Volgens mij moet de perfecte oogcrème nog uitgevonden worden. 😉

YuSt
5 jaren geleden

Mmmm… Ik begon met vlinders in mijn buk, maar tijdens het lezen vlogen ze weg. Dus ik doe het fijn met mijn eigen creme uit de 4,95 collectie.

Annette
5 jaren geleden

Gets wat jammer ik vind Filorga altijd zo fijn maar ik zou dit soort bedragen voor een oogcreme niet neertellen dat vind ik te veel.

Shopverslaafd
Shopverslaafd
5 jaren geleden

Duidelijke eerlijke review!
Helaas bestaat er geen wondervele was dat maar maar
Deze koop ik dus niet vanwege de prijs

Jonna@Burgertrutjes
5 jaren geleden

De verpakking is wel mooi, maar jammer dat het product zo tegenvalt.
Zelf gebruik ik nog geen oogcreme op dit moment.

Natascha
5 jaren geleden

Wat jammer zeg! Moeten ze ook maar niet zo hoog van de toren blazen 😉 L’oreal heeft trouwens ook een oogserum met zo’n applicator. Ik vond die oogcreme super super fijn, alleen ik kon ook niets met dat strijkijzertje haha. Die onderzoeken worden trouwens ook vaak opgehemeld hoor, ze zeggen dat het onderzocht is, en niet wat de uitslag was. Of het onderzoek is gedaan onder 10 mensen, lekker representatief!

Jolanda
5 jaren geleden

Jammer! Nu heb ik nog niet echt rimpels, maar vind het instant gevoel wat dit product geeft wel erg fijn met die applicator ☺️

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Dit ken ik niet!
Het ziet er zo goed uit.
Maar met zoiets zou ik zo snel in mijn ogen prikken omdat ik erg onhandig ben.