Handig! Zo Hangen jouw Zware Oorbellen weer Netjes aan je Oorlel! 9 oorbellen Handig! Zo Hangen jouw Zware Oorbellen weer Netjes aan je Oorlel!
Artikelen, Sieraden

Handig! Zo Hangen jouw Zware Oorbellen weer Netjes aan je Oorlel!

Ik kwam weer een of andere reclame tegen van weer zo’n handige gadget, zo een ding wat je eigenlijk niet nodig hebt maar wel vaak mijn nieuwsgierigheid opwekt. Het is een “steker” voor je oorbel die ervoor zorgt dat zware oorbellen netjes recht blijven zitten. Je kent het misschien wel, dan draag je zware oorbellen (als je gaatjes in je oren hebt, dus geen clips) en dan trekt die oorbel je oorlel helemaal scheef naar beneden door het gewicht ervan. Een tijdje geleden waren die grote statement oorbellen helemaal hip en je zal zien dat over een tijdje iedereen weer switcht van minimalistisch naar groot en opvallend. Zo werkt het vaak in de modewereld, want dan zijn wij weer geneigd om toch die megagrote oorbellen te gaan kopen. Net zoiets als skinny jeans, nu zie je weer lekkere (wijde) flared jeans waar je mij wel weer heel blij mee maakt. Die droeg ik vroeger altijd! Ik zal je deze kleine oorbel stekers (ik weet niet wat de officiële naam is van zo een achterkantje) laten zien plus het verschil wat het maakt.

Handig! Zo Hangen jouw Zware Oorbellen weer Netjes aan je Oorlel! 11 oorbellen Handig! Zo Hangen jouw Zware Oorbellen weer Netjes aan je Oorlel!

Ik weet niet meer wat ze kosten bij die webshop maar zoals jullie weten check ik altijd eerst onze Chinese vrienden bij AlieXpress. En daar zijn ze natuurlijk ook te koop en stukken goedkoper. Nee, ik heb geen aandelen bij tante Alie, ik ben een zuinige Hollandse en als je het daar goedkoper kan halen… Wij weten allemaal inmiddels wel dat deze dingen gewoon daarvandaan komen en het enige nadeel is dat het even duurt voordat het via Alie in Nederland komt. Maar dat mag de pret niet drukken.

Je hebt ze in een gouden kleur, zilver en een soort van rosé gouden kleur. De truc is dat het vlindertje, klavertje drie of bloemetje je oorlel recht houdt.

Zonder die stekertjes…

Met de stekertjes…

Zo mijn nieuwsgierigheid is weer gestild, en om de prijs hoef je het niet te laten als je vaak zware oorbellen draagt.

Je ziet dat het toch best scheelt, misschien kennen jullie andere handige foefjes?

Deze stekers kosten €1,21 en volgens mij waren er ook geen verzendkosten.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Interessant. Alleen is het vervelende dat ik allergisch ben voor alle materialen behalve goud en zilver. Alles wat maar net een ander materiaal is zorgt voor rode plekken, jeuk en uiteindelijk schilferigheid en een soort van ontsteking. Heel vervelend. Ik draag overigens geen zware oorbellen meer. Maar nu je het zegt heb ik wel zilveren oorbellen die wat zwaarder zijn. Daar wilde ik een haakje aan laten zetten. Maar eerst moet die juwelier weer open…

bychristiana
1 jaar geleden

Ik draag graag oorbellen maar tegenwoordig vooral wat kleinere en dan heb je daar natuurlijk niet echt last van. In de tijd dat ik nog bij een bijouterie werkte droeg ik mega grote oorbellen en dan was dit wel handig geweest;-)

chucky1012
1 jaar geleden

Fijne tip….
Geeft niets ik ben ook heel zuinig…

Xoxo