Review- Arganolie met Oranjebloesem 9 arganolie oranjebloesem Review- Arganolie met Oranjebloesem
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Reviews, Supernaturals, Webshops, Winkelen

Review- Arganolie met Oranjebloesem

Ik heb nog nooit echte arganolie in mijn handen gehad. Wat ik wel overal lees is dat arganolie niet zo heel lekker ruikt. Dus heb ik voor de zekerheid een arganolie gekozen met een heerlijke geur namelijk oranjebloesem!

argan olie supernaturals

 

Van Supernaturals had ik al deze speciale zeep getest,een verwen zeep met arganolie en ghassoun. Een zeep die ook een peelende werking heeft. Daarna was mijn hele lijf lekker zacht, maar wil je je huid extra verwennen, dan kan je je daarna nog lekker met deze arganolie insmeren.

En dat deed ik af en toe. Niet direct na het douchen, want dan vind ik het heerlijk om het gladde gevoel van de zeep te ervaren, maar ‘s avonds als ik voor de televisie zat pakte ik het flesje erbij.

Arganolie:

Argan olie is een rijke, voedzame olie die gewonnen wordt uit vruchten van de Arganboom. De Arganolie wordt gewonnen uit de pitten in de vrucht en is al eeuwen een waardevol product voor de Berberstammen in Marokko. Arganolie kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Door de unieke samenstelling is Arganolie een zacht, subtiel ingrediënt wat van nature een verzorgende werking bevat.

Biologische Argan Olie bevat nuttige voedingsstoffen voor je huid én haar. Zo dragen onder andere vitamine E en antioxidanten bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Op deze manier helpt Biologische Argan Olie vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

 

Arganolie met oranjebloesem :

De heerlijke geur van Oranjebloesem (Fleur d’ Orange) gecombineerd met de natuurlijke werking van Argan Olie, zorgt voor een heerlijk geurende en verzorgende verzorgingsolie. De olie heeft een kalmerende werking op de huid en het gemoed. Een droge huid wordt verwend door deze heerlijk geurende Arganolie met Oranjebloesem.

Deze cosmetische Arganolie met toevoeging van Oranjebloesem komt rechtstreeks uit Marokko en is vervaardigd op traditionele wijze.

Het flesje en de geur

argan olie

Het flesje is van plastic met een pompje. Handig. Geen verspilling van dit kostbare goedje.

 

Deze arganolie met oranjebloesem ruikt goddelijk lekker, ik heb hem soms op mijn gezicht gesmeerd en op mijn onderbenen. (altijd droog die onderdanen!)

Sinsaasappelbloesem olie ofwel neroli vind je ook vaak terug in parfums. Het is een heerlijke exotische bloemengeur. De geur verbetert je humeur, en je voelt je gelukkiger doordat er serotonine vrij komt. (geluks-neurotransmitter, wetenschappelijk bewezen) Ook helpt het bij angst, slapeloosheid en piekeren!

Je voelt gewoon dat deze olie van hoge kwaliteit is. Ik hou van de pure ingrediënten rechtstreeks uit het land van herkomst.

Er zijn meer soorten arganolie zoals:

  • Arganolie met Jasmijn
  • Arganolie met Aloe Vera
  • Arganolie met Arnica
  • Arganolie met Gardenia
  • Arganolie met Lavendel
  • En natuurlijk de 100% pure arganolie

 

arganolie op hand

 

De olie is vrij dun van substantie. Op de foto zie je het nauwelijks en moest snel klikken voordat de olie tussen mijn vingers weg vloeide. Deze olie vind ik wel lekker om op mijn gezicht te doen. Ik heb er een van L’ Oreal maar die vind ik best zwaar geparfumeerd, dat hoeft ook weer niet voor mijn gezicht. (en dan geef ik mijzelf ook altijd even een gelaatsmassage). Ook mijn handen en nagelriemen smeer ik ermee in.

 

Conclusie:

Een mooie beauty olie, ruikt heel lekker, trekt goed in de huid. Je kan het gebruiken als haarmasker, of je doet een druppeltje bij bodylotion of gezichtscrème. Kortom: The Real Thing!

Op het moment van schrijven in de aanbieding bij Arganolie.nl: 60ml voor €17,95 i.p.v  €20,95

approved by BeautyByBabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Margo
6 jaren geleden

Ik hou heel erg van oranjebloesem en arganolie vind ik een fijn product. Ik heb de link bewaard! Dank voor de review.

Farah
6 jaren geleden

Ik houd van argan en oranjebloesem, ik zie dat er meerdere varianten te krijgen zijn maar ik zou zeker kiezen voor oranjebloesem!

Melike
6 jaren geleden

Wat een fijne arganolie optie. Ik gebruik het ook in meerdere producten. Wat ik echt merk is dat het heel erg verschilt per product of het goed werkt. Ik ben hier heel benieuwd naar.

Natascha
6 jaren geleden

Fijn dat deze wel lekker ruikt, want pure argan olie ruikt inderdaad niet heel fris 😉

Marushi
6 jaren geleden

Wat een fijn review! Ik heb meerdere producten gebruikt waar argan olie inzat en ben altijd tevreden! -x-

Yvonne
6 jaren geleden

Ik ga ook steeds meer olie gebruiken, argan heeft een goede naam ook. Die met Aloe Vera trekt mij wel.

Annette
6 jaren geleden

Toch handig die olien. Ik gebruik ze ook steeds meer en meer, merk dat mijn ouder wordende huid er wel behoefte en raad mee weet 🙂

Jolanda
6 jaren geleden

Wat fijn dat hij zo goed bevalt!

Rebecca
6 jaren geleden

Oh ik had geen idee dat Argan Olie op zich zelf dus helemaal niet lekker rook.. Handig dus dat er altijd wel een geurtje aan zit.
Het klinkt als een fijn product!

Iris
6 jaren geleden

Leuk dat je het voor zoveel verschillende doelen kan gebruiken, dat wist ik niet! Ik heb een haarserum waar argan olie in zit, maar dat doet niks voor mijn haar. De pure argan olie lijkt me dus een stuk beter! Ook prettig dat deze een lekkere geur heeft.