tangle-teezer-pug-1
Artikelen, Haarverzorging, Reviews, Tools

Review- Tangle Teezer Pug Love, haren borstelen met gemak

Tangle Teezers zijn enorm populair. Dat is niet vreemd want deze borstels ontklitten je haar met gemak. Zeker ideaal voor kleine en grote meisjes die gehaast naar school moeten. Geen “auw mam!” iedere ochtend. Deze borstel is perfect voor het haar van mijn zoon Tom. Hij heeft zulk lang haar, en krullen. Nu borstel of kam ik Tom zijn haar allang niet meer natuurlijk. Als ik soms kijk hoe hij de klitten uit zijn haar probeert te kammen krijg ik spontaan een “auw-gevoel”… Deze borstel zorgt ervoor dat het haar gewoon op zijn hoofd blijft in plaats van op de grond…

tangle-teezer

Deze borstel glijdt makkelijk door nat, beschadigd en gekleurd haar zonder dat het de haren lostrekt of gespleten haarpunten veroorzaakt. De Tangle Teezer kan je natuurlijk ook tijdens het föhnen gebruiken voor extra volume, maar dan gebruik ik zelf liever een ronde borstel.

Tangle Teezer heeft nu 3 trendy limited editions:

  • Lulu Guinness
  • Markus Lupfer
  • Pug Love

De laatste heb ik gekregen want ik ben dol op alle honden en katten, het “merk van het beestje” maakt mij niet uit. Ik vind alle dieren op 4 poten lief. (een spin heeft er toch 8?)

 

Pug Love

Is ie niet schattig? Een mopshond met een strikje in zijn haar!

tangle-teezer-pug

 

De Tangle Teezer herken je aan de ongelijke hoogtes van de punten in de borstel.

tangle-teezer-zijkant

 

Door dit ontwerp glijdt deze borstel zo gemakkelijk door je haar. Ik borstel mijn haar altijd voorzichtig als het nat is, dan zit mijn borstel daarna niet vol met afgebroken haar. Zonde, toch?

 

 

Zoals jullie zien heeft Tom een flinke bos haar, zijn krullen zitten nu onderin. Heel soms valt het los heel mooi, maar meestal zit het helemaal in de war zit. Met deze borstel breng je zo min mogelijk schade aan. (ik probeer hem toch naar de kapper te loodsen, ik vind dat hij wel toe is aan een ander kapsel… schouderlengte, niet korter)

 

tom-tangle-teezer

Het is een leuke en fijne borstel, en omdat hij uit 2 delen bestaat, ook heel handig om ook in je tas te stoppen. De borstel blijft netjes en schoon en de inhoud van je tas ook.

Heel happy mee, happy hair!

Tangle Teezer® is verkrijgbaar op verschillende webshops zoals www.bol.com en www.modemusthaves.com.

Hebben jullie ook vaak klitten in jullie haar?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Wat heb je een leuke!! Ik heb er ook een met panterprint hihi. Sinds ik hem heb kan ik echt niet meer zonder. Echt een verademing hoe makkelijk hij je klitten er uit haalt;)

Vanessa
5 jaren geleden

Klinkt goed en hij ziet er ook superleuk uit!

Lindsey Beljaars
5 jaren geleden

Ah dit design vind ik ook zo leuk! Ik heb zelf het design van Lulu Guinness en ben echt fan van Tangle Teezer!

Naomi
5 jaren geleden

Ik ben echt een grote fan van tangle teezers! Sinds ik er ééntje heb aangeschaft enkele jaren of althans een lange tijd terug, heb ik er nog geen seconde spijt van gehad! Het is echt de allerbeste borstel? ooit. Ik heb lang en dik haar en het werkt echt perfect. Moest ik hem kwijtspelen dan schaf ik direct een nieuwe aan!

Sonja Van de Sande
Sonja Van de Sande
5 jaren geleden

Wel übercute! Ik heb zo’n dun haar dat ik het niet nodig heb en de rest is hier geschoren kort. ?

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Love Tangle Teezers! Ik heb er zelf eentje in het roze, een normale variant en zonder beschermkap. Dat vind ik trouwens wel fijn dat er nu zo’n kapje bijzit. Ik vind Tangle Teezers echt een aanrader hihi.

Liefs!

foryourstyle.nl
5 jaren geleden

Ik heb nog steeds geen tangle teezer, maar hij klinkt fantastisch!

Sandra
5 jaren geleden

Ik heb al jaren een tangle teezer! Ben er super tevreden over en heb sindsdien ook veel minder haaruitval. Ik vind het een super ding haha. 🙂

Mariëlle
5 jaren geleden

Zooo schattig! Ik vind het ook heel fijn werken!

Astrid
5 jaren geleden

Wat een schattig ontwerp! Heb zelf heel lang haar en moet natuurlijk iedere dag borstelen. Maar heb het nog niet geprobeerd met een tangle teezer. Wat leuk dat je zoon ook lang haar heeft!