keune_bond-fusion_keyvisual
Artikelen, Haarverzorging, Keune, Merken

Keune Bond Fusion: Color Without Compromise

Keune’s gloednieuwe Bond Fusion-systeem

Vrouwen die vaak naar de kapper gaan zullen dolgelukkig zijn met Keunes laatste innovatie: Bond Fusion. Met dit revolutionaire systeem krijgen deze vrouwen een premium salonbehandeling waarmee ze lighter en brighter kunnen gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast. Hoera!

bf_overview-new

 

Een nieuw hoofdstuk

bondfusionmodel6Met Bond Fusion begint Keune een nieuw hoofdstuk. Normaal gesproken breken chemische behandelingen zoals kleuren of omvormen de zwavelbruggen in het haar af. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en reconstrueert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Daarnaast beschermt het de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat iedere haarsoort naar iedere kleursoort getransformeerd kan worden (ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft. En, niet onbelangrijk, Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar.

Gewoon beter

bondfusionmodel5Natuurlijk zijn er al andere bond multipliers op de markt. Maar wij zouden Bond Fusion niet uitbrengen tenzij we met volledige zekerheid kunnen zeggen dat ons systeem de allerbeste is. En na een lange testperiode zijn we er dan eindelijk. We kunnen er kort over zijn: Bond Fusion is gewoon beter dan iedere andere bond boosting-behandeling die er bestaat. Met ons product is het haar vijf keer dieper bondfusionmodel2geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar vergeleken met de grootste concurrent en er is 43 procent minder haarbreuk. En de inwerktijd? Die blijft gewoon hetzelfde. Bond Fusion is te gebruiken met iedere chemische behandeling die er bestaat, ongeacht het type of merk. Ook fijn: je kunt het product zelfs los gebruiken als haarversterkende behandeling.

1, 2, 3

Bond Fusion is makkelijk in gebruik. Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge.

bf_salon_kit

Fase 1, build:

Voeg je Bond Builder toe aan de kleur- of blondeerformule. Meteen gaat het product aan de slag. Het repareert gebroken bindingen, bouwt nieuwe en beschermt het haar.

Fase 2, Enhance:

Tijdens deze fase breng je Bond Enhancer aan, een intens voedende, revitaliserende treatment dat de nieuwe bindingen versterkt en een afsluiting om iedere haar creëert voor langdurige conditionering.

Fase 3, recharge:

Bond Recharger. Dit is het ideale verzorgingsproduct voor nabehandeling thuis, om zo het conditionerende effect te verlengen.

 

Keune Bond Fusion. Strengthen and empower colored hair. Continuously.

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Het klinkt bijna magisch voor mij hihi. Lijkt me echt een heel interessant product en ik ben echt benieuwd naar de werking. Ik vind dit soort producten altijd zo gaaf!

chucky1012
5 jaren geleden

Fijn dat deze producten voor diverse culturen is met verschillende soorten kapsels.