guhl-vochtherstel-1
Artikelen, Bad & Douche, Guhl, Merken, Reviews

Guhl Vochtherstel-Voor gehydrateerd, soepel en glanzend haar- review

Shampoo gebruiken wij allemaal. de hype om je haar niet te wassen is totaal aan mij voorbij gegaan, iets waar ik niet aan mee wil doen. Ik hou van douchen en mijn haar wassen. Toen Guhl met deze lijn kwam hoopte ik dat mijn haar wat luchtiger zou worden. Is dat gelukt denken jullie?

guhl-vochtherstel

Guhl vochtherstel sprak mij direct aan, dus het pakketje aangevraagd. Ik kreeg maar liefst:

  • Guhl Vochtherstel shampoo
  • Guhl Vochtherstel verzorgende conditioner
  • GUHL Vochtherstel Intensive Spray Treatment
  • GUHL Vochtherstel Intensief Verzorgend Masker

Een totaalconcept dus, mooi op elkaar afgestemd.

Over Guhl  vochtherstel

GUHL herlanceert de lijn Vochtherstel; Intense hydratatie speciaal ontwikkeld om droog, broos en overbelast haar een moisture boost te bezorgen. De lijn is verrijkt met het unieke Hyaluron-Lipide-Complex, en voedt het haar van de wortels tot de punten. De vooruitstrevende Hyaluron technologie maakt het mogelijk om gericht de droge delen van het haar te bereiken en het hydratatie niveau van het haar te optimaliseren. GUHL Vochtherstel helpt de vochtbalans van het haar op deze manier langdurig te herstellen, met soepel en glanzend haar als resultaat, zonder het te verzwaren.

Actieve ingrediënten in deze lijn zijn de Tucuma en haar hydraterende micro-oliën. Deze extreem voedende en herstellende olie van de Tucuma uit het Amazone gebied is rijk aan essentiële voedingstoffen. Het is een geliefd ingrediënt als het gaat om haarverzorging. De combinatie van Tucuma olie en het eerder genoemde Hyaluron-Lipide-Complex is uniek en zorgt voor dé optimale verzorging van droog haar.

De shampoo

guhl-vochtherstel-shampoo

Dat hij lekker ruikt is niet vreemd als je beseft dat er sinaasappel, jasmijn en vanille in zit. Zachte en zoete geuren, ik ben daar dol op!

De shampoo schuimt goed en je hebt niet veel nodig. Ik vind dat altijd prettig want je moet de boel natuurlijk ook weer uitspoelen.

Ik heb eerst een keer mijn haren gewassen zonder de conditioner om te kijken hoe deze bevalt en mijn haar voelde daarna zacht en luchtig daarna aan. En de glans was ook prima, geen hoogglans, maar ook geen doffe kleur. Heb ik dan eigenlijk een conditioner nodig? Vaak wel, zeker voor de droge punten. Door het vele kleuren zijn die altijd droger dan de rest. En je haar schuurt natuurlijk ook over je schouders en rug.

 

250ml/€6,99

 

De conditioner

guhl-vochtherstel-conditioner

Weer die fijne geur! Ik breng conditioner alleen aan op het onderste deel van mijn haar. Ondertussen doe ik de andere dingen die ik tijdens het douchen altijd doe. Ik ben een razendsnelle douche- ganger, dus langer dan 2 minuten zal het niet in mijn haar blijven zitten.

De conditioner moet je wel goed uitspoelen, mijn haar werd er heel glad van. Op zich natuurlijk goed, maar voor de zekerheid even extra gespoeld. Anders loop je de kant dat je lokken wellicht te zwaar worden.

Wederom een fijn resultaat, tot in de puntjes verzorgd, klopt helemaal!

200ml/€6,40

 

Intensive Spray Treatment

guhl intensive-spray-treatment

Deze effectieve vocht inbrengende verzorging geeft snel resultaat en transformeert je droge haar in soepele lokken met een mooie glans zonder het te verzwaren. Daarnaast biedt deze spray bescherming tegen hitte waardoor deze goed te gebruiken is voor het föhnen of stylen.

De flacon moet je eerst schudden voor gebruik, het bestaat uit 2 verschillende vloeistoffen. Je hoeft het ook niet uit te spoelen. Daarna spray je het op je natte haar.

Van sommige spray treatments krijg ik jeuk op mijn hoofd, dus spuit ik het in de punten om mijn haar te beschermen bij het föhnen. Bij het borstelen komt het natuurlijk ook op je hoofdhuid terecht en ik heb geen last van jeuk of iets dergelijks gehad. Maar pin mij daar niet op vast, het kan natuurlijk een andere keer gebeuren. De doorkambaarheid is overigens goed en dat is wel fijn tijdens het föhnen.

180 ml./ €8,99

 

Intensief Verzorgend Masker

Een flinke pot met een dubbele wand. Ziet er prachtig uit. Het masker is lekker dik van structuur, prettig, dan blijft het goed zitten en glijdt het niet uit je haar langs je nek (brrrr)

Na het wassen maak ik mijn haar handdoekdroog en dan smeer ik een lekkere dot van het masker door mijn haar. Het liefst neem ik een voorverwarmde handdoek, die wikkel ik daarna om mijn haar en laat het 3 minuten intrekken. Daarna goed uitspoelen.

Tip: Als ik het gevoel heb dat mijn haar bovenop te vet is, dan neem ik een beetje shampoo en dan zeep ik alleen het bovenste gedeelte in en spoel het vervolgens weer uit. De verzorging van het masker zit er dan nog in, maar je weet zeker dat het op hoofdhuid net iets luchtiger blijft.

De geur is weer overheerlijk en mijn haar heeft weer een extra verwenmoment gehad. en dat is te zien!

200 ml./€9,99

 

Eindconclusie:

Ik vind deze  lijn heerlijk, de geur, de luchtigheid die mijn haar krijgt. Ik ben helemaal hooked on moisture shampoo’s! Mijn haar blijft zeker 4 dagen fris, daarna ga ik het weer wassen. Maar omdat ik toch niet van de “no-poo” people ben, doe ik het graag!

 

Hoe vaak wassen jullie je haar?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
YuSt
4 jaren geleden

Ik heb ze ook, het is dat ze niet natuurlijk zijn, maar pssssst ik vind het wel mijn haar ff oppeppen!

Melike
4 jaren geleden

Wat lijkt me dit een fijne lijn. Mijn haar heeft ook altijd veel voeding nodig dus ik wil dit zeker eens proberen. En ze zijn toch iets voordeliger dan de shampoo’s die ik normaal gebruik;) Vier dagen fris haar vind ik echt bizar lang. Meestal moet ik mijn haar toch wel om de dag wassen. Lijkt me echt super fijn!

Natascha
4 jaren geleden

Ik vind deze lijn heerlijk, die geur hmmmmm! De haarspray vond ik vooral heel erg fijn maar de geur vond ik zo lekker dat de verpakking zo leeg was haha.

Vanessa
4 jaren geleden

Klinkt als een heerlijke lijn! Ik heb nog nooit producten van Gühl geprobeerd. Ik was mijn haar meestal 2 keer per week.

Jolanda
4 jaren geleden

Jaa ik vind deze lijn heeeeerlijk! Werkt supergoed voor mijn haar

Miss
4 jaren geleden

Oooh je haar blijft maar liefst 4 dagen fris hiermee! Heerlijk gewoon! Klinken zeker als fijne producten!

chucky1012
4 jaren geleden

Dat klinkt goed!
Vroeger gebruikte ik vaak producten van dit merk.
Denk dat ik het haarmasker zal kopen.
Het geeft het kapsel een boost.