Review- Scholl Velvet Smooth Express Pedi 9 scholl velvet Review- Scholl Velvet Smooth Express Pedi
Artikelen, Huidverzorging, Reviews, Scholl

Review- Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Ik mocht via een review community de Scholl Velvet Smooth elektronische voetvijl testen. Dit apparaat haalt de harde huid en eelt van je voeten. Perfect voor mij want als ik ergens niet tegen kan, is het wel panty’s of sokken aantrekken over  ruwe hielen! Mijn ervaring met de  Scholl Velvet Smooth Express Pedi…

 Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Scholl is een merk die heel veel mensen vast wel wel kennen en als ik aan Scholl denk, denk ik direct aan voetverzorging. En Scholl heeft ook comfortabele schoenen. Een opvallend vak bij de drogist, en een voor mij heel herkenbaar logo. Niet vreemd als je bedenkt dat Scholl toch al zo een 100 jaar bestaat.

Over Scholl

De oprichter, Dr William Mathias Scholl, wilde inzicht krijgen in de structuur en biomechanica van voeten in relatie tot het lichaam – en zijn passie en waarden leven vandaag nog voort.

Op 22-jarige leeftijd, kort nadat hij zijn opleiding tot arts had afgerond in 1904, vroeg hij patent aan op zijn eerste vinding: de Foot-Eazer. Het was een revolutionair product: een inlegzool in schoenen om de voetboog te versterken en te ondersteunen. In 1907 richtte hij Scholl Manufacturing Co op. Inc.

In de jaren 20 heeft hij de eerste schoenen gecreëerd die ontworpen waren om de anatomie van de voet te ondersteunen. Een decennium later bracht Dr Scholl compressiekousen op de markt tegen gezwollen enkels en spataderen. En in de jaren ’40 werden de inlegzooltjes van Dr Scholl gecreëerd en op de markt gebracht. Dit werd een van de bestsellers van het bedrijf.

 Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Ik mocht de Velvet Smooth Express Pedi testen en dat doe ik graag natuurlijk!

Hoe werkt het?

De Velvet Smooth Roller met langwerkende microkorrels is er nu met ultrafijne diamantkristallen* die op natuurlijke wijze je huid scrubben. Harde huid wordt in een handomdraai verwijderd**.

*synthetische diamant

** na 1 behandeling

Gebruiksaanwijzing:

Rol zachtjes, met gelijkmatige bewegingen, over de harde huid, terwijl u lichte tot middelharde druk uitoefent. Herhaal dit regelmatig.

 Scholl Velvet Smooth Express Pedi

 

Ik was direct onder de indruk van de mooie verpakking en de mooie kleuren. Ik wil ‘s zomers en ‘s winters zachte gladde voetjes hebben zonder die vervelende droge huid en eelt. Als ik mijn sokken of panty aantrek dan wil ik dat ze smooth over mijn hielen glijden, en daar zorgt deze Scholl Velvet Smooth Express Pedi voor!

scholl serum

Het hydraterende serum wat erbij zit zorgt ervoor dat mijn voeten ook weer heerlijk zacht aanvoelen, absoluut verwennerij voor de voetjes 😉

Ik heb een soortgelijk apparaatje van het Kruidvat merk en die doet het ook prima, al is die minder krachtig dan deze van Scholl. Er is alleen één nadeel aan de Kruidvat versie. De bovenkant moet je na gebruik eraf halen en schoon blazen of vegen. Op zich een kleine moeite, maar toch.  Dat is met de Scholl versie niet nodig.

Heel blij mee, de sandaaltjes kunnen weer aan!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
5 jaren geleden

Wat een heerlijke verwennerij! Lijkt mij een handig apparaat om mee aan de slag te gaan.

Anja
5 jaren geleden

Hi! tHank you for this post! Very useful for summer :))…so weather has to become warmer :O :D…i’m sitting here with my merino wolle and my tea and it’s really comfortable, but it isn’t summer, is it ? :D…Have a nice weekend 😉 yours Anja 😉

Irene
5 jaren geleden

Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd. Ik vind het printje erop heel leuk!

Sonja
5 jaren geleden

Ik heb recent 1 van een ander merk cadeau gekregen van mijn man. Deze ziet er inderdaad een stuk ‘gespierder’ uit… krachtpatser!
Ik ben echt blij met deze uitvindingen!

Hennie
5 jaren geleden

Dit lijkt mij een heel fijn apparaatje voor mijn pootjes. Scholl is echt een merk dat inderdaad al honderd jaar in de schappen ligt en dat ook nog zeker honderd jaar zal doen.

Charel
5 jaren geleden

Ja ik ben er echt dol op!

Deb
5 jaren geleden

Lijkt me een ideaal apparaat en je ziet duidelijk resultaat. Leuk dat je deze kon testen. Dat Scholl alweer zo’n 100 jaar bestaat.. wist ik helemaal niet. Dat moet toch wel wat zeggen.

Kayla
5 jaren geleden

Wat een leuke verpakking! Ik gebruik zoiets eigenlijk nooit maar het lijkt me wel handig.

Rory
5 jaren geleden

Ik had eerst een puimsteentje, en deze Scholl staat al lang op mijn wishlist. Maar om financiële redenen ben ik toch eerst eens een simpel ‘manueel’ ding gaan testen. Ik zeg ding, want het is niet electrisch. Hoe noem je dat dan? Gewoon een voetvijl? In ieder geval doet die het ZOVEEL beter dan dat puimsteentje, dat ik daar al heel blij mee ben. Maar goed om te lezen je review. Want ik zou het erg graag ook uitproberen.

Natascha
5 jaren geleden

Wat een leuk kleurtje heeft deze zeg! Ik heb de blauwe uitvoering, inmiddels al weer een paar jaar en ik ben er nog steeds super blij mee! Hij gaat dus lekker lang mee en heeft me al menig pedicure behandeling bespaard 😉