keek op de week 45
Artikelen, Food & Drinks, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse, Wonen

KeeK op de WeeK 45- Een nieuwe vloer en mijn blog-kamer opnieuw ingericht!

Hallo KeeKer vrienden! Deze week was spierpijn week. hoe dat precies komt ga ik jullie vertellen. Een nieuwe vloer en mijn blogkamer slimmer ingericht. Het lijkt nu net een winkeltje. 🙂

keek op de week 45

Foto: Shutterstock

In ons huis ligt zeil/vinyl van de vorige bewoner. Het is bruin van kleur en het ligt redelijk netjes op alle vloeren. (Keuken, huiskamer en slaapkamers) Maar zo een bruine kleur vind ik toch te donker voor een kleine huiskamer. En op sommige plekken, waar waarschijnlijk een paar kasten zijn verschoven, ligt het zeil ook niet strak.

Weggooien is zonde

Ik stuitte op een tweedehands advertentie en die mensen wilden hun laminaat uit hun nieuwe huis verwijderen. Het is een wit/ crèmekleurige laminaatvloer, het ziet er een beetje uit alsof het door het lopen “geschuurd” is. Heel apart! Een soort beach look!

 

Het laminaat lag in een prachtig oud huis op zolder. Ik heb even gekeken op Funda, de vraagprijs van het huis was €660.000, wat een geld. Wel heel apart aan de binnenkant, van buitenaf valt het nauwelijks op. De nieuwe bewoners wilden wat anders op de zolderverdieping leggen. Ik vind dat prima 😉

Je kan echt alles aan mij kwijt, weggooien is zonde, toch? Dus van de week zijn wij naar Den Bosch gescheurd in onze 60 plus kar (hij is van mijn schoonvader, zo een auto waar makkelijk zijn rolstoel in kan… Jeroen rijd namelijk vaak op een neer met opa naar het ziekenhuis, vandaar) maar wij moesten het laminaat wel zelf loshalen en sjouwen. OMG.. dat viel vies tegen! Vanaf de zolder twee trappen naar benee… holadiee. En zwaar dat die latten waren. Zucht en puf. Mijn hartje maakte overuren.

wij hebben het gewoon over het oude zeil gelegd.

De dag erna voelde ik het behoorlijk, flinke spierpijn in mijn benen en armen. Maar ach, dat gaat wel weer over. Ik ben blij dat ik überhaupt weer mijn spieren voel! Als je nagaat dat ik een paar maanden geleden niet eens kon bewegen. Het blijft toch nog steeds door mijn hoofd spoken, het was echt een heftige ervaring die maand in het ziekenhuis.

Er zat nog een nieuw pakket compleet in doos bij dus nieuwsgierig als ik ben ging ik toch even Googelen wat voor laminaat het was en wat de nieuwwaarde zou zijn. Okéééj, wij hebben straks een vloer liggen voor zo’n €660 en dat voor niks. Mooie deal dus!

 

Blog kamer herinrichten

Wij hadden nog hoge kasten in het “hok” staan, dus weer lopen schuiven. De werktafel van Ikea eruit en de hoge kasten erin. Veel meer ruimte!

 

Gewonnen

Via Astrid van Miss Sentinelli won ik een cadeaubon van Etos. Ik ben nog diezelfde dag naar Etos gegaan… Was ik de cadeaubon vergeten! Toch maar afgerekend wat ik in mijn handen had. Die bon lever ik vast nog een keer in 😉

cadeaubon etos

Nogmaals bedankt Astrid! Ik laat nog een keer zien wat ik gekocht heb!

 

Gegeten

Op de duurzaam eten kaart van AH hebben wij een erwtensoep pakket gekocht, vrijdag heerlijk van gegeten.

erwtensoep

 

Marie

Zij zit altijd zo typisch met dat pootje naar voren ♥

 

Onverwoestbaar

Deze panty’s moet ik nog gaan testen. Ik had ze voor een grijpstuiver gekocht bij AliExpress en heb ze al gedragen. Volgens mij zijn ze inderdaad onverwoestbaar. Maar volgens de advertentie zou ik er een mes in kunnen houden, zonder dat het kapot gaat. Of zal ik de katten erop los laten? 😉

panty

Mooie holo nagellak van essence gekocht.

holo nagellak essence

Ik ga snel weer verder. Ik moet nog 100 dingen reviewen en verder met het inrichten van de kamers. Ik wens jullie allemaal een fijne zondag!

Tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Wat een prachtige vloer! En inderdaad voor weinig al moest je er wel wat voor doen. Toevallig hebben wij 2 weken geleden de vloer van de complete beneden verdieping vernieuwd. Dat was me een monsterklus. Alle meubels verplaatsen, inclusief een loodzwaar aquarium en de tegels uit de keukenvloer eruit, was een grote puinzooi. Maar daarna is je huis zo lekker fris en opgeknapt. Elke zweetdruppen en spierpijn waard. Geniet er lekker van! De holo is prachtig! Daar moet ik ook snel voor kijken, hopelijk kan ik er nog aan komen.

Rory
4 jaren geleden

Jaaaa, de katten op de panty 😉 Laatst had ik serieus een mooie, redelijk nieuwe panty aan. Het buurthondje komt keffend op mij af rennen en ja hoor, hop in mijn benen = ladder 🙁 Ik kan je vertellen dat ik daar niet blij van word. Wat geweldig van het laminaat. Hartstikke mooi! Wij hebben bewust hele lichte vloeren (laminaat door het hele huis, zonder drempels) en overal witte muren. Maakt het zo ruimtelijk en licht. Wat mooi van je kamer! Ik word namelijk een heel klein beetje gek van al het speelgoed en inmiddels ook blogitems die het huis… Lees verder »

Irene
4 jaren geleden

ja de soep! Ik hoopte al dat de soep in de Keek voorbij zou komen. Ik vind je nagellak trouwens heel mooi.

Florentine
4 jaren geleden

Leuk om te zien, wat HEERLIJK dat je die soep hebt gemaakt, lijkt mij leuk om een X te doen :-))

Jouvence
4 jaren geleden

Ah lekker, erwtensoep! De nieuwe vloer is erg mooi, superdeal, alleen jammer van de spierpijn.

Natascha
4 jaren geleden

Jeetje Babs, wat heb jij veel spulletjes in je blogkamer haha. Mooi hoor 🙂 Ik vind het idee om wat uit te stallen wel leuk, misschien ga ik dat ook wel doen. Wil m’n blogkamer ook een beetje restylen 🙂

Annette
4 jaren geleden

Goed zeg dat laminaat heb je toch een mooie vloer! Goed gedaan

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat een mooi laminaat heb je, echt gebofd dat je deze vond.
Leuk om te zien hoe toulouse je kast aan het inspecteren is, echt een leuke foto.
Gefeliciteerd met je prijs!
Oh die nagellak mooi blauw kleurtje.

bychristiana
4 jaren geleden

Oh wat een mooie vloer zeg, leuk trouwens ook dat je ons een kijkje in je blogkamer laat zien. Vind ik altijd heel leuk, zulke dingen, maar ik ben dan natuurlijk ook ontzettend nieuwsgierig;-) Ik ben benieuwd naar die ‘onverwoestbare’ panty. Ik heb ze meestal van de HEMA, maar dan wel echt die dikke, en daar doe je ook redelijk lang mee.

Sonja
4 jaren geleden

OMG wat een prachtige vloer! Ziet er ook nog als nieuw uit! Goed gedaan Babs!
Je blogkamer ziet er nu echt mooi overzichtelijk uit.
Ik bestelde ook een panty… kuch, ik kwam er met mijn lange benen amper in. Het kruis bleef steken op 20 cm. En met mijn lange nagels, yups… gat erin! Dat merk ligt nu in de prullenbak. Ben benieuwd hoe die van jou het gaan doen!