keek op de week 13 2017
Artikelen, Babs in de media, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 13 – Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs

Hi KeeKers! Fijn dat jullie er zijn! Afgelopen weekend zag ik de zee, ben ik geïnterviewd en ook nog naar de beurs geweest. Welkom!

KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs 6 beautygoddess KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs

Uit eten

Ter ere van de verjaardag van mijn schoonvader zijn wij met de hele familie uit eten gegaan in Noordwijk aan zee. Ik kan mij niet eens herinneren wanneer wij voor het laatst uit eten zijn geweest dus ik had er enorm veel zin in.

noordwijk restaurant zeemeeuw

En zo kon ik ook de zee weer zien. Dan moet ik ook altijd even het water aanraken, een gekke gewoonte van mij (dat wil ik minstens een keer per jaar).

 

Restaurant de Zeemeeuw (hoe verzinnen ze het!) is een leuk restaurant, en het loopt volgens mij als een tierelier. Het zat op het eind van de avond hartstikke vol met gasten.  Ik heb samen met Tom een visschotel genomen. Zo lekker!

visschotel noordwijk restaurant zeemeeuw

De visschotel was een voorgerecht en daarna heb ik gewoon nog een voorgerecht genomen. Grote garnalen. Die waren ook lekker, al had ik verwacht dat ik ze zelf kon pellen, die vind ik namelijk het allerlekkerst.

gamba's

En natuurlijk een toetje!

ijs

 

Interview bij Beautygoddess

Deb van beautygoddess.nl had mij gevraagd voor haar rubriek “Interview with a Blogger“. Yes, of course! Super leuk!

Zij had een leuke vragenlijst gemaakt,sommige vragen moest ik echt over nadenken en het artikel ziet er tof uit. Ik kreeg bijna een gevoel alsof ik een of andere BN-er was. Wil je het lezen? Natuurlijk wil je het lezen en dat kan! Klik even op deze link!

beautygoddess

 

Beauty Trade Special

Het zal mensen die mij volgen niet ontgaan zijn, maandag ging ik met de pers de beurs op. Een zogeheten “persronde”. De Beauty Trade Special is een prachtige beurs met allerlei high end merken, noviteiten en lezingen, maar je kan ook van alles kopen als je een salon hebt (denk aan watjes, nagellak, make-up, pincetten, maskers en dan vaak in groot verpakkingen). Maar ook “consumenten” kunnen ook wat kopen, hoor!

beauty trade special cnd

Het was een leuke dag, en goed georganiseerd. Maar na de rondleiding ben ik direct naar huis gegaan. Ik had geen voetjes meer over. En weer last van mijn knie. Alles over mijn dagje op de beurs kan je ook nog nalezen, mocht je het gemist hebben!

Wij kregen een mooi perspakket mee, ik zal die een keer uitgebreid laten zien.

KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs 16 beautygoddess KeeK op de WeeK 13 - Goddelijke garnalen, Beautygoddess & Beautybeurs

De Vinylux nagellak heb ik al gebruikt. Mooie kleurtjes. Het enige lastige is dat een miniatuurtjes zijn, dus het kwastje is heel dun. En dat vind ik lastig lakken.

Keekers, zoals jullie zien is het deze week een wat kortere Keek, maar dan hebben jullie wat meer tijd om mijn interview te lezen haha.

Tot de volgende Keek!

 

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
yvonne
yvonne
5 jaren geleden

Oo ik krijg gelijk trek in ganalen!

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Wat lekker even zo uitwaaien aan zee! 😀 Ziet er in ieder geval heel erg smakelijk uit! 😀 En wat een prachtig perspakket zeg!

Deb
5 jaren geleden

Klinkt als een heerlijke maar drukke week. Het eten ziet er goed uit! Enne, zo leuk dat jij mijn guest of honor wilde zijn!! Vond het super leuk om jou te interviewen. Enne.. stiekem ben je toch al een beetje een BN-er ?! 😉

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Super leuke week heb je gehad zeg! Het eten ziet er heerlijk uit! Altijd fijn om eens lekker bij zee te zijn 🙂 .
En echt gaaf dat je geïnterviewd bent, ik had hem net gelezen. Super leuk en zeer originele vragen stelde ze!
En tof dat je naar die beurs bent geweest, ik zou er zaterdags heen gaan, maar door ziekte kon ik niet 🙁 . Zo jammer!

Liefs!

chucky1012
5 jaren geleden

Heerlijk zo een visschotel!
Mooie foto’s.

Annette
5 jaren geleden

Dat ziet er uit als een heerlijk etentje. Ik doe ook wel eens 2x een voorgerecht ipv voor- en hoofdgerecht. Ik ben ook niet zo’n grote eter dus het past vaak beter 🙂

Natasja
5 jaren geleden

Wat een leuke week had je! Je interview is erg leuk geworden, wat een eer! Jammer dat ik maandag niet kon, ik ben zondag op de beurs geweest.

Hennie
5 jaren geleden

De mini potjes van CND zijn idd lastiger om te lakken. Wat een heerlijk etentje had je zeg. Noordwijk aan Zee is echt een leuk dorp (stad?).

PS. Trekt je blauwe plek al bij? 🙂