down-to-earth-body-shop-u
Artikelen, Make-up, Merken, Oogschaduw, The Body Shop

Review! Down to Earth Palette-The Body Shop

Down to Earth Palette. Ik hou van aardse kleuren. The Body Shop heeft een nieuwe lijn, mooie paletten die zij Down to Earth noemen. Ik zal jullie laten zien hoe dit palette eruit ziet, hoe de pigmentatie is… maar ook, passen aarde- kleuren wel bij mij?

body-shop-down-to-earth-03-quad

De Down to Earth-lijn is geïnspireerd op natuurlijke kleuren en is verrijkt met Community Trade maroela-olie, babassu-olie en sesamolie. Dankzij de verzorgende formule blijft de oogschaduw langdurig en mooi egaal zitten. De oogschaduw is intens gepigmenteerd en de kleuren mengen eenvoudig waardoor je unieke make-up looks kunt creëren.

Er zitten 4 kleuren in het doosje:

  • India Rose Quartz
  • Atlas Rhassoul
  • Cerro Rico Silver
  • Siberia Anthracite

 

Ik kreeg het palette 03 toegestuurd. (Grey). Een mooi glanzend zwart doosje waar je wel helaas heel snel vette vingers op terugziet. Maar dat mag de pret niet drukken. Het gaat ook om de inhoud. En de kleuren zien er mooi uit, aardse kleuren. Antraciet klopt helemaal. Denk maar aan de kooltjes van de BBQ waar zo een zilveren glinstering in zit. Die zilveren glans zit in Cerro Rico Silver.

Atlas Rhassoul doet mij denken aan de Ghassoul zeep die ik getest heb, exact zo een kleur! Met 1 letter verschil, maar het betekent beide klei. (vulkanische klei)

argan zeep ghassoul supernaturals

 

Je hebt meer paletten bij de Body Shop uit deze lijn. Black (waarin een prachtige blauwe kleur zit!), Gold, Brown en Plum.De ingrediënten, daar is niets mis mee. Klinkt helemaal prima. Ik heb de kleuren voor jullie geswatcht op mijn arm.

 

swatch-the-body-shop-earth

Ze zijn niet heel sterk gepigmenteerd. Ietwat doorzichtig  In de India Rose Quartz en de Cerro Rico Silver zit een shimmer. De andere kleuren zijn mat.

De eyeshadow is wel poederig, kijk maar onder mijn oog. Ik denk dat een goede oogschaduw primer de poeder beter pakt en dat de kleuren ook intenser worden.

makeup-body-shop

 

Mooi palette, al is de dekking, de pigmentatie niet heel heftig. Ik heb vaak bij donkere kleuren waarvan de pigmentatie heel sterk is dat ik het niet meer geblend krijg en dan blijft er een pikzwarte streep staan.. Deze tinten passen wel bij mijn bruine kijkers!

Alle producten bevatten geen petrolatum, zonder minerale olien 100%  veganistisch. Geschikt voor de gevoelige huid.

8 g/€20 Te koop bij The Body Shop.

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
4 jaren geleden

Deze kleuren passen zeker goed bij jou! Jammer van de fall out en de zwakke pigmentatie , maar ondanks dat ziet het eindresultaat er top uit!

Melike
4 jaren geleden

Ik vind de kleurtjes ook heel mooi bij je ogen staan. Prachtig! Ik hou ook echt van wat subtieler dekkende kleurtjes, want ik ben ook niet goed in blenden;)

Jonna@Burgertrutjes
4 jaren geleden

Mooie kleuren maar persoonlijk had ik meer pigmentatie verwacht.

hillybillybeauty
4 jaren geleden

Ik wil het grote palette nog gaan halen, ik vind de kleuren super mooi!

Annette
4 jaren geleden

mooi maar jammer dat de pigmentatie niet zo heel sterk is, ik heb zelf nog een palette van vorig jaar toen was ik echt aangenaam verrast over de pigmentatie.

Lisa
4 jaren geleden

De pigmentatie vind ik tegenvallen 🙁

Lonneke
4 jaren geleden

De kleuren spreken mij erg aan zelf gebruik ik vaak natuurlijke tinten.

Miss
4 jaren geleden

Mmm, jammer van die pigmentatie want het zag er nogthans een veelbelovend en mooi palette uit!

Natascha
4 jaren geleden

Ik vind de kleurencombinatie echt prachtig! Bedenk me gelijk dat ik mijn groene oogschaduws er weer eens bij moet pakken! Wel vind ik het jammer dat de kleuren niet zo sterk gepigmenteerd zijn, daarom zou ik hem overslaan.