3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 9 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)
Artikelen, Win!

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

Vandaag heb ik voor jullie 3 verkleedtips voor een themafeest zodat je er een onvergetelijk feest van kan maken! Maar ik heb ook andere leuke ideeën voor een bijzonder feest. Denk aan zelf je eigen beauty producten maken, het samen bakken van een taart of een workshop schilderen. En het leukste is dat ik iemand blij mag maken met een cadeaubon van carnavalskleding!

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 11 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

Stel, je bent jarig en je hebt geen zin om in die standaard verjaardagsrituelen te vervallen. Op een verjaardag neemt iedereen zijn (liefst vaste) plekje in om vervolgens zijn terrein af te bakenen en daar de hele avond te blijven zitten. Soms ontstaan er kleine groepjes, die alleen met elkaar babbelen. Gezellig? Mwah … maar wie eens wat actievers wil doen moet zeker even verder lezen!

Bakken maarrrr…!

Waarom niet met z’n allen een bijzondere taart bakken met veel laagjes en leuke decoraties?

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 13 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

Photo by Melissa Walker Horn on Unsplash

Of samen cupcakes versieren?

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 15 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

Photo by Courtney Cook on Unsplash

 Beauty DIY

Laat je gasten hun eigen serum maken (binnenkort het recept) of ga aan de slag met de DIY producten van Beauty Kitchen. Ik heb toen mijn eigen showergel en scrub gemaakt en dat was heel leuk om te doen. En niet moeilijk!

Maak je eigen schilderij

En ik zou best een schilder workshop willen geven. Iedereen een canvas, wat verf, kwasten. Met aluminiumfolie of met een spons schilderen, het kan allemaal. Je hebt dan ook iets omhanden, en omdat je jouw eigen creatie mee naar huis neemt, denk je nog vaak terug aan die dag.

 Themafeestje!

Maar een themafeest is natuurlijk helemaal top, eens lekker in de huid van een ander kruipen. Verkleedpartijtjes vind ik altijd super leuk en veel mensen met mij. Bij carnavalskleding.nl kan je helemaal los gaan qua thema’s, kijk maar mee!

1- Historisch thema: “Het Romeinse Lusthof!”

Julius Caesar, wie ken hem niet?

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 17 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

 

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 19 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 21 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

Natuurlijk is het dan leuk als je ook echte Romeinse hapjes maakt. Jeroen heeft laatst Romeinse duivelsdrek eitjes en honingvla gemaakt en zoiets past perfect in het thema! Zoek je een authentiek Romeins recept, dan mag je mij altijd mailen!

2- Thema Beroemdheden: films, games & muziek- Game Night

Hou je van gamen dan moet je natuurlijk ook zorgen dat je helemaal in stijl achter de console gaat zitten. Zeker ook leuk voor de kids zoals Mario Kart! (Ik vond Mario Kart ook altijd leuk om te doen.)

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 27 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 29 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

 3- Thema Retro Kleding: School Reünie

Het is een te gek idee om een reünie te houden met de kleding uit die periode dat “wij” nog heerlijk jong waren.

 

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 31 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

Leuke accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken!

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 33 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 35 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

 

Voor kinderen is er ook keus genoeg, zo ook bij de andere thema’s!

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 37 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 39 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

Wel wat verder terug in de tijd, maar ik vind deze kledingstijl echt geweldig.

3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten) 41 verkleedtips 3 Verkleedtips voor een Themafeestje + Winactie! (gesloten)

 

Ik denk dat iedereen nu wel weer toe is aan een feestje na al die maanden in thuis quarantaine. Voor een paar mensen een themafeestje geven is ook heel gezellig.

Winactie!

Ik mag van carnavalskleding iemand blij maken met een cadeaubon van €30, vrij te besteden in hun webshop.

Wat moet je ervoor doen?

Ga naar carnavalskleding.nl en kies een outfit die jij wel zou willen dragen als je naar een themafeestje gaat. (Je mag niet een van de voorbeelden kiezen die ik hierboven al liet zien). Hetzelfde thema kiezen mag wel, maar dan wel een andere outfit en a.u.b. geen linkjes plaatsen maar gewoon de naam van de outfit intypen.

(Waarschuwing… er staan zoveel leuke outfits dat de kans groot is dat blijft kijken! ;))

Ik kies over 2 weken de winnaar en die mag lekker gaan shoppen!

Veel succes!

***** Update! De winnares heeft inmiddels bericht gehad. *****

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Els
Els
1 jaar geleden

Helaas mogen feestjes even niet meer, maar er komt vast weer een tijd. Ik zou gaan voor een Grease outfit, echt geweldig!

melissa
melissa
1 jaar geleden

Superleuke winactie dit.
Ik zou zelf kiezen: Steampunk carnaval
Elise zou kiezen: Geel prinses jurk meisjes
Jarno zou kiezen: Gangster pak jongens
Nou maar duimen voor ons eigen corona-verkleed-feestje thuis 😉

Iris
Iris
1 jaar geleden

Mijn zoon zou graag een Ninja pak willen, dus Rode ninja draak kind. En mijn dochter zit in haar prinsessenfase (komen ze daar ooit uit?) dus voor haar de Prinses-fee kostuum

Jeanine
Jeanine
1 jaar geleden

Mijn dochter is gek op eenhoorns en regenbogen. Nou lijkt het me leuk om voor haar verjaardag een themafeestje te geven en daar heb ik de perfecte outfit voor gevonden: Eenhoorn jurk kind!

Lisanne Bons
Lisanne Bons
1 jaar geleden

We vonden de Jaren 80 outfit trainingspak echt super leuk en grappig. Lekker fout!

Rory
1 jaar geleden

Oe! Mila las met mij mee en zag direct allerlei leuke dingen. Ik wilde eigenlijk niet meedoen, maar doe het nu toch stiekem wel. Wat ze onder andere zag? Doornroosje, de roze fee, een roze prinsessenjurk. Er is vast nog meer te vinden dus ik denk dat ik uiteindelijk – samen met Mila – wel flink wat tijd op de site zou doorbrengen, hahaha.

Priscilla
1 jaar geleden

Wij hebben nooit een verkleedfeestje, jammer eigenlijk. Maar mijn dochter is dol op zichzelf verkleden en loopt liever in haar prinsessenjurken of haar Mega Mindy pak, dan haar normale kleding haha.

Deb
Deb
1 jaar geleden

Wij hebben zoveel plezier gehad van het Halloween outfitje voor mijn dochter. Het stond haar zo leuk. Misschien dat ik me dit jaar ook eens verkleed, hangt er een beetje vanaf of het dit jaar gevierd kan worden. Omdat ik al eens gewonnen heb, gun ik deze te gekke prijs aan een ander. Heel veel succes iedereen!

Saskia
Saskia
1 jaar geleden

Super leuk! Ik zou kiezen voor een Pokemon thema feest. En dan mijn zoon in een Pikachu kostuum en ik in een Charmander kostuum.

Marian B
Marian B
1 jaar geleden

Mijn dochtertje is dol op prinsessen. een prinsessenjurk zal het goed doen. Ik zou de
Koninklijke prinsessenjurk kiezen.
Als ik echt voor mezelf moet kiezen dan zou ik voor de eenhoorn onesie gaan, kan ik twinnen met mijn dochter.