Prijswinnaars Beautypakket en Schilderij bekend! 9 winnaars Prijswinnaars Beautypakket en Schilderij bekend!
Artikelen

Prijswinnaars Beautypakket en Schilderij bekend!

Hallo lieve mensen! Ik had jullie beloofd om de prijswinnaars van het beautypakket en schilderij bekend te maken, dus bij deze. Mocht je niet gewonnen hebben, niet getreurd, ik ben van plan om nogmaals een keer een geschilderd of getekend portret weg te geven en natuurlijk weer een keer een beautypakket! Er waren heel veel mensen die kozen voor het schilderij en omdat ik schilderen zo leuk vind wil ik zodra de winnaar haar portret binnen heeft een nieuwe winactie uit gaan schrijven. Dus blijf mij volgen via email (zie onder het artikel), dan krijg je een berichtje als er weer een nieuwe post online staat.

Prijswinnaars Beautypakket en Schilderij bekend! 11 winnaars Prijswinnaars Beautypakket en Schilderij bekend!

Het blijft overigens jammer dat sommige mensen nog steeds niet goed lezen wat de voorwaarden van een giveaway zijn. Zo wordt er massaal gereageerd op Instagram maar de bedoeling is, en dat staat vermeld bij de winactie, dat men ook een reactie moet achterlaten op mijn website, waar je nu dus bent.

Wat ik wel heel leuk vind is dat er een paar nieuwe volgers erbij zijn gekomen (die soms ook nog eens leuke reacties achterlaten), en dat wordt zeker door mij gewaardeerd. Die namen onthoudt ik als ik weer een een winactie uitschrijf.

 

Nou, hier zijn de gelukkige winnaars!

 

Het beautypakket gaat naar Chucky 1012!

&

Het schilderij gaat naar  Ilona!

Van harte gefeliciteerd dames! Sturen jullie mij een mail met jullie adresgegevens? En met de winnares van het schilderij overleg ik nog wat voor een portret zij graag wil hebben!

Ik zal jullie het resultaat van het schilderij laten zien als jullie dat leuk vinden, enne… stay tuned voor de volgende winactie!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Gefeliciteerd winnaars!

Wendy ( @smurfigeknutselfan)
Wendy ( @smurfigeknutselfan)
1 jaar geleden

Gefeliciteerd winnaars. Babs wat leuk dat je een schilderij gaat maken, ik vind het uniek. Je winnaaar krijgt iets uniek. Babs veel schilderplezier. En bedankt voor de leuke winactie.

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Wat onzettend leuk Amy is trots en miauwt aan iedereen dat ze model wordt. Echt ontzettend leuk ben er erg blij mee! Ik mail je nog.

Lisette Kleiweg
Lisette Kleiweg
1 jaar geleden

Gefeliciteerd voor beide winnaressen ! Ik ben ook benieuwd naar het schilderij wat je voor Ilona gaat maken, als zij geen bezwaar heeft zou ik het graag zien. Fijn weekend 😃

chucky1012
1 jaar geleden

Hartelijk dank en ik ga je berichten….

Een fijn weekend Xoxo

bychristiana
1 jaar geleden

Ah super leuk Babs!! Inderdaad fijn als je met een give away ook nog lezeressen hebt die daarna lekker blijven hangen en niet allemaal massaal weer gaan ontvolgen zodra de give away voorbij is. Laat je het kunstwerk voor Ilona nog zien straks? Ik ben weer heel erg benieuwd!