Review- Catrice liquid liner denim 9 catrice Review- Catrice liquid liner denim
Artikelen, Budget, Catrice, Make-up, Merken, Reviews

Review- Catrice liquid liner denim

Catrice Eyeliner- Kleur: Denim

Ik gebruik bijna altijd een eyeliner. Toen ik zag dat Catrice een eyeliner in de kleur denim had, leek mij dat wel een leuke afwisseling.

De liquid liners van Catrice vind ik altijd prima van kwaliteit. Een fijn dun kwastje, waarmee je met gemak een dun of dikker lijntje kan trekken. Kijken jullie mee?

catrice liquid liner denim blue

 

Denim Divine by CATRICE – Liquid Liner

Indigo Eyes. Dip-eyeliner met een donkerblauwe, matte textuur voor langdurige resultaten met een denim look. Het fijne kwastje is ideaal voor een nauwkeurige eyeliner stijl met perfect getekende lijntjes – de ideale basis voor expressieve oogmake-up looks. Verkrijgbaar in C01 Dark Denim Blue.

 

Ik laat jullie het kwastje en de swatch van de liquid liner zien. Ik had wat foto’s gemaakt van mijn ogen maar je ziet er bij mij gewoon niets van. Je ziet wel dat ik een eyeliner draag, maar daar heb ik ook alles mee gezegd.

Catrice liquid liner

Het kwastje is fijn, de kleur is heel donkerblauw, tegen het zwart aan. En toch is deze kleur iets minder hard dan zwart.

 

catrice denim eyeliner

 

Ik vind het toch ietsje beter staan dan zwart. Mij wordt altijd aangeraden om een bruin potloodje te gebruiken en die te vervagen, maar ik ben nog geen goede tegengekomen.

liquid liner denim

Ik zoek een mooi potloodje die niet afgeeft, want binnen een mum van tijd zit er ook een streepje op mijn overhangende ooglid. Heel vervelend is dat, zeker als niemand je erop wijst.

Het is mij meerdere malen overkomen dat ik leuk foto’s zat te maken, vergrootte ze uit en iewww… daar was die afdruk weer!

Deze matte eyeliner vind ik prima voor nu en hij is ook niet te duur. € 2,99

Maar tips zijn zeker welkom!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
6 jaren geleden

Jammer zeg dat het geen echte denimkleur is. Dat lijkt me nou echt tof en net weer wat anders. Wellicht heb je wat aan de Essence fine linerpen? Die heb ik vaak gebruikt en daarmee kon ik goed werken. Het is niet duur, dus misschien de moeite waard?

heidi
6 jaren geleden

Wat leuk is dat.
Ik heb nog nooit zo iets gekocht maar wie weet.

Mariska
6 jaren geleden

Ik zal wel kleurenblind zijn maar het ziet er toch wel redelijk zwart uit. Wel een mooie liner!

Yvonne
6 jaren geleden

Heel mooi alleen gaan dit soort eyeliners niet samen, wij matchen niet. (lees ik maak er een zooitje van)

Melike
6 jaren geleden

Wat leuk dat deze mat is, ik gebruik meestal glanzende. Ik denk dat mat ook wel heel mooi kan zijn, net iets subtieler. Ik gebruik zelf een potlood van mac, maar die geeft ook wel een beetje af. Ik weet eigenlijk niet welke dat niet doet. Wel heb ik wel eens waterproof potloden gezien! Ik weet alleen ook niet meer waar. Misschien kun je dat opzoeken?

Deb
6 jaren geleden

De verpakking ziet er in ieder geval chique uit. Vervelend wanneer een eyeliner afgeeft.

Ik kan je de oogpotloden van Urban Decay aanraden. Deze zijn waterproof en blijft (tenminste bij mij) de hele dag op z’n plek zitten. Ze zijn niet echt goedkoop, maar het zijn echt hele goede en in veel tinten te krijgen.

Jolanda
6 jaren geleden

Ik vind het een hele mooie verpakking hebben! De kleur lijkt inderdaad wat zwart. Ook ik heb last van de afdrukken. Ik smeer dan altijd een oogschaduwprimer (van douglas make-up) op (na foundation) ook al draag ik geen oogschaduw. Bij mij helpt dit heel goed!

YuStSoMe
6 jaren geleden

Ooooh ja die lijn heb ik ook… Vooral als ik een liner met kleur gebruikt heb. Grrrrrr.
Ik blijf toch bij zwart en de eyeliner van Miss Sporty draag ik het liefst. Je kunt er dan ook met bruine oogschaduw overheen gaan.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Dat ziet er goed uit!
Ik ga ernaar opzoek.

jeapiebel
6 jaren geleden

Ik kan nog niet goed met eyeliner potlood werken. Bij mij is het een stuk makkelijker om met pot en kwastje te werken. Ik merk wel dat het de look compleet maakt met eyeliner. Toch ben ik vaak te lui voor. hihi.