JELLYFISH_VENOM_CREAM_u
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging

Orange Care Jellyfish Venom. Verleng de jeugdigheid…

… en verbeter de stevigheid én textuur van je huid op basis van een extract van zeekwallen

De natuur, haar flora én fauna bevatten een rijkdom aan ingrediënten en werkstoffen die een regenererende en anti-aging werking hebben op de huid. Niet alleen planten, bloemen, essentiële oliën en kruiden kunnen de gezondheid, vitaliteit en schoonheid van de huid bevorderen, ook bepaalde extracten die dieren van nature afscheiden, kunnen de jeugdigheid van de huid verlengen of zelfs verbeteren. Nieuw op de Nederlandse markt zijn de producten van JellyFish Venom van Orange Care. De Age Repairing Gel Cream en een Eye Contour Gel van deze lijn zijn ontwikkeld op basis van een extract van diepzee kwallen.

 

JELLYFISH_VENOM_CREAM

Dat het slijm van slakken het herstel van de huid bevordert en dat ´knabbelvisjes´ met veel plezier het eelt van voeten verwijderen is al langere tijd bekend. Minder of geheel niet bekend is echter, dat ook zeekwallen van nature een extract afscheiden dat op meerdere fronten de kwaliteit, jeugdigheid en stevigheid van de huid verbetert.

Natuurlijk Rhizostoma-extract

Voor de producten van Jellyfish Venom wordt het extract gebruikt van de Rhizostoma-kwallen, ook wel Zeepaddestoelen genaamd. Deze kwallen hebben geen tentakels en zijn daardoor niet irriterend. Het extract dat zij van nature uitscheiden wordt opgevangen en verwerkt. De Jellyfish Venom-producten bevatten geen minerale oliën noch parabenen. De grondstof leverancier van het Jellyfish Venom-extract is Cites-gecertificeerd. CITES staat voor: Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora. In het Nederlands betekent dit: Overeenkomst inzake de internationale handel in bedreigde uitheemse dieren en planten.

 

Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream

De nieuwe Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream van Orange Care is geformuleerd met het ´Deep Blue Sea-Complex´ (DBS-complex), een samenstelling van mariene ingrediënten met als meest actieve ingrediënt het Jellyfish Extract. Dit is een extract van zeekwallen dat rijk is aan de werkstof fibrilline, een glycoproteïne die onderdeel is van het elastische weefsel van de huid en die de structuur van de gezichtshuid verbetert.

Samen met de overige actieve ingrediënten zoals bruine zee-algen, elastine en zeevenkelextract helpt het Jellyfish Extract de extracellulaire matrix van de huid te stimuleren door slapheid, fijne lijntjes en de diepte van rimpels van de huid te verminderen. Hierdoor krijgt de huid een zichtbaar én voelbaar vollere en meer elastische textuur. De Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream verbetert tevens de huidbarrièrefunctie en verhoogt de synthese het huideigen collageen, elastine en hyaluronzuur, waardoor de huid steviger wordt en een beter vochtniveau krijgt.

De gel kan worden gebruikt als dag- en nachtverzorging. Deze is ideaal voor elk huidtype dankzij de innovatieve, delicate en lichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen.

JELLYFISH_VENOM_GEL_PACK+BOTTLE

 

Jellyfish Venom Eye Contour Gel

De nieuwe Jellyfish Venom Eye Contour Gel van Orange Care is eveneens geformuleerd met het DBS-complex (Deep Blue Sea Complex) met ook als meest actieve ingrediënt het Jellyfish Extract (kwallenextract) De fibrilline verbetert en verstevigt de huid van de tere oogcontouren door deze elastischer te maken. De overige actieve ingrediënten waaronder Panthenol (vitamine B5), Niacinamide (vitamine B3) en een plantaardige polysaccharide uit de diepe gebieden van de zee stimuleren celcommunicatie en zorgen voor een aanspannend effect op de ooghuid en een vermindering van fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels. De Jellyfish Venom Eye Contour Gel is geschikt voor alle huidtypen dankzij de fijne, gelachtige textuur die snel wordt opgenomen en die een prettig huidgevoel geeft.

 

Verkoopprijzen:

  • Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream € 29.95 / 50 ml. 
  • Jellyfish Venom Eye Contour Gel              € 24.95 /15 ml.

Distributie & meer informatie: 

De Jellyfish-producten van Orange Care worden op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet B.V. uit Dongen.

De producten zijn verkrijgbaar vanaf heden bij: www.deonlinedrogist.nl

Meer informatie over Cites: http://www.licg.nl/138/praktisch/wetgeving/wetgeving/cites.html

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia
6 jaren geleden

Heb je dit product ook zelf getest? ik ga binnenkort een producten reviewen met Snake Venom. Vind het eigenlijk best wel spannend hihi.

Julia
6 jaren geleden

Hi Babs,

Heb jij deze ook zelf uitgeprobeerd of ga je het proberen? ben er wel benieuwd naar.

Annette
6 jaren geleden

Na de slakkencreme en de Bee venom nu aan die van de kwallen. Ik vind het allemaal reuze interessant 🙂 ben hier wel benieuwd naar

Melike
6 jaren geleden

Ik ben altijd heel bang voor kwallen. Ik vind het dus wel een beetje een eng product haha. Maar ik lees heel vaak dat vooral producten met dit soort ingrediënten heel goed werken:)

Jolanda
6 jaren geleden

Ik ben er zo benieuwd naar! Normaal vind ik kwallen maar nik maar dit klinkt heel goed!