Goodiebag persevent House of Rebels 9 goodiebag Goodiebag persevent House of Rebels
Artikelen, Food & Drinks, Gadgets, Gezondheid, Huidverzorging, Lifestyle

Goodiebag persevent House of Rebels

Ik had nog beloofd dat ik jullie zou laten zien wat er in de goodiebag zat die ik meekreeg na het persevent van de House of Rebels. Plus de mooie en lekker spullen die ik tijdens het “winkelrondje”vergaarde. Pas op! Kans op het -water-loopt-je -in-de-mond-gevoel!

pers rebels

Popcorn!

Zoute en zoete popcorn! Vooral de zoete popcorn ging erin als… popcorn dus. Caramel met zeezout, deze variant kende ik nog niet. Ik vrees dat ik deze nu nog lekkerder vind dat de standaard zoete popcorn!

popcorn

Koekjes

Lekkere koekjes van Jules Destrooper, die gaan er altijd wel in!

jules destrooper

Nootjes!

Amandelen en cashewnoten met chilipoeder en ahornsiroop. Weer zo een product die ik voortaan wil gaan kopen. Lekker zoet met een pittige touch door de chilipoeder. Ik wil nu geen andere nootjes meer, oeps… Te lekker, echt!

chili ahorn nootjes

nootjes

Milkshake en Rokbar chocolade

Ik weet serieus niet meer wanneer ik voor het laatst een milkshake heb gedronken. 10 Jaar geleden of zo? Ik heb natuurlijk alles thuis gedeeld, maar hier kan ik wel liters van wegwerken. Rebels, waar kan ik dit hemelse drankje kopen?

rokbar

De chocolade heb ik nog niet geproefd, maar ik ga ervan uit dat die prima zal smaken.

Boerderijchips

Als je je toch te buiten gaat aan zoutjes kan je het best ook echt iets lekkers nemen. Deze boerderijchips vind ik dus super smakelijk. Krokant (“krak” maakt dat je er nog eentje wilt… en nog een, en nog een). Deze chips is heerlijk gekruid en ook wat vettig. Maar dat vind ik juist lekker. Ik hou niet van droge chips, ik mis dan toch iets.

chips

Vondels

Wat een coole kerstboomhanger, deze heftig glanzende kever met glitters! Wij waren helemaal de verjaardag van mijn neef(je) vergeten en hadden geen cadeautje… Doet wel pijn, maar wij hebben neef-lief de kleurige kever cadeau gedaan omdat wij geen ander cadeautje bij de hand hadden. Hij vond hem super tof! Ach, ook weer iemand blij gemaakt. Ik word toch altijd al zo verwend. En misschien koop ik wel een keer die flamingo van Vondels. Die is ook geweldig, toch?

pers event house of rebels

Dermasence

Deze Vitop Forte gebruik ik nu dagelijks. Mijn review volgt nog, maar ik wil wel alvast wat vertellen over het doseersysteem. Je klikt de dop een kwartslag, knijpt in de tube en daar is de crème! Hoe hygienisch en praktisch wil je het hebben? Ik vind het zo goed dat fabrikanten met dit soort geweldige verpakkingen komen.

Living Nature Bee Venom Masker

Living Nature’s Bee Venom Masker is het nieuwe anti-aging masker dat de helende en cel vernieuwende eigenschappen van Manuka honing combineert met de activerende eigenschappen van bijengif. De combinatie van deze twee belangrijke organische ingrediënten, samen met andere nuttige ingrediënten, resulteert in de perfecte voeding voor een optimale huidgezondheid.

bee venom masker

Het gecertificeerd biologisch katoenvezelmasker is doordrenkt met een serum dat actieve bijengif en voedende ingrediënten bevat om na het aanbrengen op het gezicht daar hun werk te kunnen doen. Bijengif is een complex mengsel van eiwitten met unieke farmacologische activiteit, en kan cosmetisch worden gebruikt om de huid te stimuleren in zelfherstel. Het signaal dat de huid licht gestoken is, zorgt ervoor dat het lichaam op deze plek collageen en elastine gaat produceren. Elastine is een veerkrachtig eiwit dat onze huid zijn elasticiteit geeft. Collageen is een vezelachtig eiwit dat de huid zijn stevigheid geeft. Dit zijn de 2 belangrijkste eiwitten die onze huid zijn structuur geven.

Living Nature’s organische Bijengif Masker combineert bijengif met de natuurlijke biologische Manuka Honing en gecertificeerde biologische kokosolie. Het masker vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels en geeft de huid een gezonde en jeugdige gloed.

Bijengif helpt ook als drager voor andere ingrediënten, en laat ingrediënten zoals Manuka-honing diep doordringen in de huid. Manuka honing is ook bekend om zijn genezende, antioxidante en antibacteriële eigenschappen die de celvernieuwing en collageen en elastine productie stimuleren. Manuka honing is een bekende bevochtiger die ervoor zorgt dat de huid een hoge hydratatie behoudt.

Dit masker is gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten en is de perfecte anti-aging behandeling uit Nieuw Zeeland met 100% natuurlijke en organische ingrediënten.

Het bijengif is bij-vriendelijk verkregen en door Cruelty Free goedgekeurd.

Fijn masker, enig minpuntje was dat ik hem maar niet lekker aansluitend over mijn gezicht kon draperen.

Zo, dat was weer een leuke en vooral lekker goodiebag ditmaal. Over Dermasence volgt sowieso nog een review en waarschijnlijk ook nog over de andere producten die ik daar gezien heb.

Wat voor een soort chips vinden jullie het lekkerst, en welke smaak?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin | Goedkoop-treinkaartje.nl

Ziet er goed uit hoor! Geniet ervan 😉

Heb die chips inderdaad wel is gegeten. Echt super lekker! Wel wat duurder en niet per se gezonder, maar geeft absoluut en nieuwe dimensie aan chips.

Deb
Deb
2 jaren geleden

Wat een (letterlijk) heerlijke goodiebag! Vooral die nootjes lijken me super lekker. Waar haal je die? En de popcorn met caramel/zeezout lijkt me ook geweldig. Ik ben sowieso dol op de combi van caramel/zeezout. Die kever van Vondels is erg leuk, erg lief dat je ’em weg hebt gegeven, snap dat het een beetje pijn deed, maar hij is goed terechtgekomen. Die flamingo is ook erg leuk. Kun je altijd halen. Ik ga zeker in december ff bij de Bijenkorf kijken naar de Vondels kerstballen. Vind die erg bijzonder.

Deb
Deb
2 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Haha wel goed dat je het geprobeerd hebt 😊. Jammer genoeg dus geen succes. Wij gaan ook meestal naar de Jumbo, maar a.s. weekend naar de AH. Ik zal eens kijken of ik ze er zie (als ik het natuurlijk niet vergeet) en dan laat ik het je wel ff weten.

Annette
2 jaren geleden

Heerlijk hoor, smullen geblazen

Mariska
2 jaren geleden

Mooie goodiebag! Die boerderijchips is inderdaad wel heel lekker, heb het ook een keer gehad.

chucky1012
2 jaren geleden

Mooie en fijne goodies had jij tijdens dit goedverzorgde event ontvangen!

Xoxo

Jouvence
2 jaren geleden

Wat een heerlijke goodiebag!