Weten jullie je ook geen raad met al die schoenen? 9 schoenen Weten jullie je ook geen raad met al die schoenen?
Artikelen, Kleding, Winkelen

Weten jullie je ook geen raad met al die schoenen?

Hoeveel paar schoenen hebben jullie in huis? Ik heb ze geteld en ik heb 12 paar schoenen. Best veel, maar ik weet zeker dat ik onder het gemiddelde minimum aantal zit. En ik draag eigenlijk altijd dezelfde laarzen. die zitten gewoon het fijnst, met de perfecte hak. Ook volgens de podotherapeut. (2 centimeter)

Schoenen die door het huis slingeren vind ik altijd rommelig staan. Het liefst wil ik ze uit het zicht hebben, in een overzichtelijke schoenenkast.

Deze kasten zag bij Otto, er is veel keus, van landelijk tot aan strakke modellen. en zelfs een kast waaraan je duidelijk ziet dat deze voor schoenen bestemd is. Kan niet missen. Zelf vind ik de strakkere modellen mooier en meer bij mij passen.

schoenenkast

 

De Schoenenkast van Otto

Nee, ik heb geen echtgenoot die Otto heet en een voorliefde voor schoenen heeft, ik heb het over de webshop Otto. Zolang ik besta, bestaan zij ook. Sterker nog, Werner Otto begon zijn postorderbedrijf met schoenen precies 10 jaar voordat ik geboren was.

Wij kregen thuis altijd de dikke catalogus in de bus, ideaal om eens lekker door te spitten. Nu gaat alles via internet, een webshop is eigenlijk één grote digitale inloopkast.

Er is genoeg keuze als je een kast zoekt om je dierbare schoenen op te bergen. Want schoenen zijn één van de vele zwakheden waar wij dames ‘last van hebben”. Ook ondergetekende, was het niet dat mijn budget het niet toelaat om ieder seizoen een nieuw paar aan te schaffen.

Zin om eens die schoenen netjes op te ruimen? Je vindt hier vast een kast die bij je interieur past!

Kleding

Ik spotte voor de feestdagen heel leuke items bij Otto. Als je een grotere maat hebt, kan je er net zo geweldig uitzien als iemand met een kleinere maat. Laagjes doen het altijd goed, een wikkelrok/jurk of een optisch smaller makend model. Zo’n jurk wil ik nog eens kopen, slim ontworpen. Bij badpakken zie dat overigens ook vaak.

jurk Otto

Zeker voor de feestdagen zijn er leuke jurken te koop! Een mooi kapsel, een lekkere grote statement ketting van de Action erbij en je bent ready to party!

 

 

Mijn smaak is nogal divers, ik hou van casual en stoer, maar ook meisjesachtige, lieve jurkjes in de zomer vind ik bij mij passen. Net zoals met schoenen en laarzen. Hoge hakken draag ik echt bij uitzondering, zoals bij mijn OOTD ” Vissen in Stijl” . Die pumps zijn super voor een (half) avondje uit en een fotoshoot, maar daar houdt het ook bij op.

Hakken waar ik wel lekker op loop zijn degene die hieronder zijn afgebeeld. Beide modellen vind ik overigens helemaal tof.

Deze zijn natuurlijk helemaal geweldig voor een feestje!

pumps glitter

pumps

 

En vergeet niet, dat geldt voor iedereen, denk aan je onderkleding als je strakke feestjurkjes draagt. Het leuke, strakke jurkje kan in een ommezwaai verpest worden met een verkeerde B.H of slip. ik had laatst een bon gewonnen voor luxe lingerie, ik zal hier nog over schrijven. Leuk?

Hoeveel paar schoenen hebben jullie ongeveer?

zijde2

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Ik mis die dikke catalogi wel hoor (ook die van de concurrent ;)) was toch altijd goed voor vele uurtjes snuffelen. Ik heb ook niet zoveel schoenen en maar 2 paar hakken waar ik echt niet op kan lopen hahaha dus bij voorkeur sneakers of laarzen.

Desiree
7 jaren geleden

Zeker leuk om wat van de lingerie te horen!
En inderdaad, Otto is een bedrijf dat ik me van vroeger ook nog herinner. Hadden ze ook niet een of andere slagzin die ze telkens gebruikten?