sans soucis ampullen
Artikelen, Merken, Sans Soucis

Review: Illuminating Pearl Ampullen-Sans Soucis

Deze luxe huidverzorgingslijn heeft een zeer effectieve samenstelling van parelproteïne, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid!

sans soucis 7 ampullen

 

De elastine- en collageenproductie wordt geactiveerd Fijne lijntjes en rimpels verminderen aanzienlijk. De vorming van onregelmatig pigment wordt tegengegaan.

Illuminating Pearl Ampullen

De zeven krachtige concentraten bestrijden vroegtijdige huidveroudering, ondersteunen de veerkracht van de huid en zorgen voor een stralende teint. Het verbetert de vochtbalans en vermindert fijne lijntjes en rimpels én het ontstaan van pigmentvlekken.

Wat vind ik ervan?

In het doosje zitten 7 ampullen en ik heb iedere dag 1 ampul ‘s morgens opgebracht. Ik verbaas mij er altijd over hoeveel er uit zo een kleine ampul komt! Ik kan ruim 2 keer mijn gezicht en hals helemaal ermee insmeren.

Vaak laat een ampul wel een ietwat plakkerig laagje achter maar met de dagverzorging verdwijnt dat weer. Ampullen vind ik wel altijd lastig te beoordelen. Zij geven mijn huid wel een frisser aanzien, waarschijnlijk doordat de vochtbalans direct verbeterd wordt. En zoals een lezeres laatst zei, als je je huid goed verzorgt heb je daar later alleen maar baat bij!

Adviesprijs €24,95

Illuminating Pearl Gel Mask

Het verstevigende masker vermindert tekenen van huidveroudering. Fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar en de huid voelt steviger aan. Wanneer het masker wordt aangebracht lossen de ‘pareltjes’ op. Deze revitaliseren de huid en zorgen voor een natuurlijke, gezonde glans.

Adviesprijs €27,95

Het Illuminating Pearl Gel Mask ziet er ook geweldig uit. (Die heb ik jammer genoeg niet getest, wie weet in de toekomst).

Wat vind jij van ampullen, of hou je bijvoorbeeld meer van een serum?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Ik ben dol op ampullen. Zeker nu ik eindelijk weet hoe ik dat goed moet doen (het ‘breken’ van de glazen ampullen). Eerlijk gezegd heb ik vooralsnog alleen de Babor-ampullen gebruikt en die vind ik dan ook waanzinnig fijn. Met name het Paasei was fantastisch. 14 dagen lang een heel goed gebalanceerd pakket van ampullen .

chucky1012
2 jaren geleden

Zeer interessant.
Ben niet bekend met dit merk.
Fijne review.

Xoxo

Annette
2 jaren geleden

Ik ben de crème aan het testen uit deze lijn en ben erg enthousiast, binnenkort mijn review. Ik houd ook wel van ampullen en een serum gebruik ik altijd tegenwoordig.

Natascha - Beautyopinie
2 jaren geleden

Ik ben ook gek op ampullen én op dit merk haha. Gebruik nu een paar weken de dagcreme uit deze lijn en vind ‘m fantastisch!